Karácsonyi csomag

Élményt és együtt töltött időt ajándékozni a legnagyszerűbb dolog a világon!

Karácsonyi szabadulószoba csomagVálaszd különleges Karácsonyi Csomagunkat, grátisz állófogadással együtt! Különleges élményben lesz részetek, sokat fogtok nevetni, töltsétek együtt és értékesen a jól megérdemelt év végi pihenőtöket! Már több mint 4000 csapat választotta kikapcsolódásul a Sweet Escape szabadulószobáit!!

Ajándékkártya formában is kapható! Itt az ajándékkártya rendelő oldal :-)

Kihagyhatatlan ajánlat, mely szolgáltatáscsomag kizárólag 2023.12.30-ig foglalható saját részre, vagy vásárolható meg ajándékkártya formában, mely kártya 2024.02.28-ig használható fel!

Nincs még ötleted, mivel ajándékozd meg szeretteidet?

Szabaduljatok ki együtt a Sweet Escape rejtélyes szabadulószobáiból! Az ajándékkártya bármely szabadulószobánkra felhasználható.

A Karácsonyi különleges csomag tartalma:

Szabadulós játék 2-3 vagy 4-6 fős csapatok részére 60 perc alatt, a játék végén grátisz 30 perces állófogadással, dínom-dánom mézes sütivel és fincsi forró teával vagy málnaszörppel!
2-3 fős csapatbelépő 13900 Ft helyett 9900 Ft-ért, míg a 4-6 fős 19900 Ft helyett 14900 Ft-ért!
Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható. 

Felejthetetlen élmény az egész családnak!

Vagy lepd meg barátaidat, kollégáidat, és hozd el őket együtt, egy év végi hatalmas és élménydús csapatépítő játékra, akár 60 fővel!

Mit kell most tenned?

Rendeld meg ajándékkártyádat, és ha gondolod foglalj időpontot kedvedre!

Garantált nevetés, és jó hangulat!

Szeretnél ajándékkártyát vásárolni?

Három lehetőség közül is választhatsz:

1. Ajándékkártya vásárlás személyes átvétellel
Beugrasz hozzánk személyesen (előtte azért csörögj ránk, hogy bent vagyunk-e), és pillanatok alatt máris kezedben tarthatod Ajándékkártya formájában a Karácsonyi Csomagot! Később kedvedre foglalhatsz majd időpontot, akár Karácsony után, mert a kártya 6 hónapig felhasználható! A helyszínen készpénzzel tudsz majd fizetni (bankkártyás fizetési lehetőség sajnos nincs).

Végül a játék előtt majd add át részünkre a kártyádat.

2. Ajándékkártya vásárlás átutalással, házhoz szállítva
Utald át kényelmesen számlaszámunkra, és tölts ki egy megrendelőt ezen a linken: Ajándékkártya megrendelő, melyben megadod a címet, ahová mi elsőbbségivel másnapra levélben elküldjük az Ajándékkártyádat. A posta költséget mi álljuk! A kártyán csak a Kártyaszám, és az érvényességi idő lesz rajta, az ára nem :-)

Utalási információ:
Sweet Escape Kft
11600006-00000000-75764810
ErsteBank
Fontos: Közleménybe írd be a nevedet!

Az ajándékozott ebben az esetben is később kedvére foglalhat majd időpontot, akár Karácsony után, mert a kártya 2024.02.28ig felhasználható!

3. Ajándékkártya vásárlás átutalással, emailben kinyomtatható ajándékkártyát küldünk, ez a leggyorsabb, és tuti nem keverdik el a postán sem!

Utald át kényelmesen számlaszámunkra, és tölts ki egy megrendelőt ezen a linken: Ajándékkártya megrendelő, melyben megadott email címre, még aznap elküldjük a kinyomtatható Ajándékkártyádat. A kártyán csak a Kártyaszám, és az érvényességi idő lesz rajta, az ára nem :-)

Utalási információ:
Sweet Escape Kft
11600006-00000000-75764810
ErsteBank
Fontos: Közleménybe írd be a nevedet!

Az ajándékozott ebben az esetben is később kedvére foglalhat majd időpontot, akár Karácsony után, mert a kártya 2024.02.28ig felhasználható!

Ilyen egyszerű!

Szerintünk idén is az év karácsonyi ajándékötlete!

Vidám csapatépítő szabadulós játék garantáltan izgalmas logikai feladványokkal, barátaiddal, vagy családoddal együtt 2-6 főre kedvezménnyel, és grátisz állófogadással!

Ha bármi kérdésed merülne fel a Karácsonyi Csomaggal kapcsolatban, írj nekünk bátran, mi boldogan válaszolunk!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kíván a Szabaduloszoba.hu csapata!

Vissza az árakhoz Kérj ajánlatot!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés