Bankrablás szabadulószobát keresel Budapesten?

Jól ismerünk Téged. Te vagy az, aki már kiskorában is cowboyos, lövöldözős játékokkal múlatta az idejét, és imádta a westernfilmeket. Ám legszívesebben nem csak a képzeletedben élnél egy lenyűgöző vadnyugati westernvárosban. Lóháton közlekednél, és lengőajtókon lépnél be a hajópadlós kocsmákba egy kis alkoholmentes frissítőre. Mi nem kérjük, hogy ébredj fel ebből az álomból, sőt, ellenkezőleg!

Meghívást kapsz tőlünk a Sweet Escape cowboy szabadulószobájába, mely egyike a budapesti bankrablás szabadulószobáknak!

A cowboy szabadulószoba egy ízig-vérig bankrablós kijutós játék, ami mindenképpen neked való, ha: 

•    Mindig jobban vonzott egy férfias típusú, akciódús tevékenység.

•    Keresed a kihívásokat és tennél egy próbát, hogy sikerülne-e a cowboy szabadulószoba furfangos feladványait megoldanod.

•    Hatalmas az igazságérzeted, és ez vezet az egész életedben.

•    Imádod az olyan csapatjátékokat, amelyek során magas a tét, és egyesült erővel, összedugott fejjel, talányok megoldásával jöhettek rá a megoldásra.

•    Szereted értelmesen elütni az idődet, az unalom szótól még a hideg is kiráz.

Jólesne egy kis időutazás a bankrablós szabadulószobában?

Ha igen, elő a westerncsizmákkal, és a cowboykalapokkal, hiszen ebben a bankrablás szabadulószobában még pár lövést is leadhatsz! Erre szükség is lesz, mert szám szerint hat vérbeli cowboyt üldöztök. 

A játék mesés vadnyugati hangulatban zajlik, amelyet elősegítenek a gyönyörű falfestmények. A látvány magával ragad egy olyan korba, ahol minden szem rátok szegeződik, hogy sikerül-e elbánnotok a gonosztevőkkel.

Bankrablás szabadulószoba a budapesti Sweet Escape szabadulószobában

A cowboy szabadulószobában nagy a tét, hiszen el kell kapnotok a bankrablókat!

A bankrablás témájú szabadulószobába lépve izgalmas kalandba keveredhettek: azok a hírhedt banditák megint kirabolták a bankot. Itt az idő, hogy félretegyétek a megszeppenést, és előszedjétek a legnagyobb bátorságotokat, mert bizony szükségetek lesz rá! 

A feladat adott: a csapat erejével minél előbb vissza kell szereznetek az eltűnt 100 millió dollárt, amit már el is kezdtek költeni azok az átkozott pernahajderek. A percek könyörtelenül szaladnak.

Izgalom a köbön cowboy szabadulós játékkal

Segítsetek a seriffnek! Dilemmázni nincs idő: a pénzszámláló szakadatlanul pörög visszafelé, és mindössze 60 percetek van, utána bottal üthetitek a zsíros pénzmennyiség nyomát. 

Legyetek kreatívak: a pénzhez egy csomó furfangos fejtörőn át vezet az út. A cél, hogy az óra megálljon, és a lehető legnagyobb mennyiségű pénzt szerezzétek vissza. Mi bízunk bennetek.

A Cowboy szabadulószoba – a kijutási arányokat figyelembe véve – a 3. legnehezebb küldetésünk, szóval unatkozni tuti nem fogtok! Jó döntésekkel, és hatékony csapatjátékkal sikeresek lehettek, de ha elrontasz akár csak egy lövést is, a csapat meg fogja keserülni, akarjuk mondani nagyon fogja bánni. Vedd komolyan a játékot, és bezsebelhetitek a nyereményt!

Apropó, ha kifutnátok az időből, kaptok bónusz 10 percet, hogy legyen időtök megfejteni a rejtélyt, és a bankrablás szabadulószoba valódi sikerélményt nyújtson a számotokra!

Cseh László csapata a bankrablás szabadulószoba játékán sikerrel végzett

Családbarát szabadulós játék, lebilincselő sztorival, játékkal, mókával és kacagással körítve

A Cowboy szoba remek szabadulószoba gyerekek számára is, hiszen lenyűgöző sztorija mellett abszolút családbarát. Kisfiúk, és kislányok is fülig belemerülhetnek, a Sweet Escape szabadulószobái mind unisex, sőt nyelvfüggetlen, tehát külföldiek által is látogatható pályák.

A logikai és ügyességi feladatok úgy vannak kitalálva, hogy minden korosztály hozzá tudjon járulni a bankrablók fülön csípéséhez. A családbarát szabadulószoba már 9 éves kortól várja a gyermekeket. Azt viszont vedd figyelembe, hogy 14 éves kor alatt minimum egy felnőtt kísérőnek jönnie kell segíteni a bűnözők kézre kerítésében.

Apa-fiú programnak is kiváló, a csajok pedig mehetnek mondjuk a Mézeskalácsház, vagy a Sweet Escape kalandra.

A gyerkőcök garantáltan nem fognak a program után este rosszat álmodni, mert semmi 18+-os, vagy ijesztgetős dolog nincs a szoba falain belül. Rémisztő hang-, és fényhatások sincsenek, megtaláltuk a módját, hogy ezek nélkül is izgalmas percekben legyen részetek. 

100 % pánik mentesek vagyunk, a szabadulószobába nem lesztek bezárva, és ablakokon át jön be a természetes fény odakintről. Ez egy családbarát szabadulós játék, de annak egészen fantasztikus! Irány a bankrablás szabadulószoba!

Különleges lehetőség! Küldd be a kedvenc fotóitokat, és okozz meglepetést a csapatnak!

Családbarát bankrablós szabadulószoba, vár a Cowboy küldetés

Budapesti szabadulós játék a bankrablás jegyében

A Sweet Escape budapesti szabadulószoba meglátogatása akár egy fél napos program is lehet, hiszen a bankrablás szabadulószoba program után fél órás pizzázás, mézes-süti majszolás, szörpözés is választható.

Kiegészítő programlehetőségek a helyszínen!

Szeretnétek még tovább fokozni az izgalmakat? Bővíteni a programot?

Akkor vár benneteket a Kvíz-csomag, irány a nyomógombos Vetélkedőszoba!

Ha pedig valamelyikőtöknek születésnapja van, tortával ünnepelhettek vegyétek igénybe a születésnapos tortás csomagot. Ha szeretnéd lenyűgözni a családot, távozzatok a szobából limuzinnal!

Könnyen megközelíthető kultúrált helyszínen, tiszta játékkörnyezetben, értékmegőrzővel, mosdóval és szuper kedvezményekkel várunk.

Bankrablós szabadulószoba? Naná, hogy itt a helyed a barátaiddal, a családdal, vagy a kollégákkal, hogy egy eszement jót szórakozzatok, miközben azért alaposan megdolgoztatjátok az agytekervényeiteket is. Legénybúcsús, leánybúcsús csapatodat is hozd el bátran, és lesd meg a speciális ajánlatainkat!

Büszkék vagyunk a több száz ötcsillagos érékelésünkre! Kukkants be a vendégkönyvünk lapjaiba!
A bankrablás szabadulószoba vár Titeket szeretettel, és egy pénzeszsáknyi izgalommal!
Az ideális csapat létszáma: 2-6, maximum 8 fő.
Melegíts be napi fejtörőinkkel!

Kapjátok el a bankrablókat, vár titeket a Vadnyugat!

Időpontot foglalok a cowboy szabadulószobába!

Megosztás