Follow me (2020) (#kövess be) az új szabadulószoba film címe

Ez azért érdekes, mert akár lehetett volna Szabadulószoba 2 is a film címe, hiszen ebben a témában, Will Wernick már egyszer szerencsét próbált, több kevesebb sikerrel. Az első Szabadulószoba című film nem lett jó, a közönség nem díjazta túlságosan. Na de majd most! - gondolt egyet a rendező, és újra a horror/dráma köntösbe öltöztetve a még mai napig rendkívül népszerű szabadulós játék tematikáját, egy csapatnak megint az élete a tét egy kiszabadulós történetben.

A játék töretlen népszerűsége

Szerintem teheti ezt meg azért, mert egyrészt, a szabadulós játék máig oly népszerű, hogy a világban még a mai napig is százával nyítnak meg az újabb és újabb szabadulószobák, vagy azok különböző válfajai, mint a webkamerás szabadulószoba vagy a szabadtéri szabadulószoba, másrészt pedig köszönheti a Végtelen útvesztő című filmnek, mely azért jobb színben tüntette fel a szabadulószobás filmeket, mint elődje. Láttuk és írtunk is a Végtelen útvesztőről korábban.

Divatos köntösben az új szabadulószoba film

Mi is adhatná jobban a film kerettörténetét, mint a manapság oly népszerű vloggerkedés. Videók készítése és feltöltése ma már olyan mint az 1x1, de ha ebből akarsz megélni, sőt meggazdagodni, akkor kösd fel a gatyádat, és rukkolj elő olyan videókkal, amikért élnek halnak a nézők! Vagy a szereplők? Na majd kiderül...ami biztos viszont, hogy a Sweet Escape csapata ott fog ülni az első adások egyikén :-) Addig is gyere, próbáld ki a haverokkal élőben a szabadulós játékot és ne aggódj, nem lesz veszélyben az életed ;-)

UPDATE - 2020.09.22.
Őszinte leszek. El sem mentünk megnézni! Döntöttünk így azért, mert az első 3-4 leggyorsabb kritika olyan szinten húzta le a filmet, hogy elment a kedvünk tőle. A film egyszerűen rossz, a legtöbb horror kedvelő csalódni fog, állítólag nem érdemes megnézni. Inkább elmentünk szabadulni, ami viszont ismét király volt, jól éreztük magunkat, mert az mindig jó :-)
Íme egy filmkritika a Veol oldaláról: Jellegtelen tucathorror a #kövessbe (pedig a címében a hashtag nekem továbbra is bejön :-)

Előzetes:

A hivatalos információk:

Cole az instagram királya, ő a legmenőbb vlogger, akinek minden videóját tízmilliók követik élőben. Minél extrémebb a műsor, annál több a követő, nála pedig nincs határ, bármilyen őrült kihívásban benne van. Amikor barátaival Moszkvába utaznak, hogy kipróbáljanak egy exkluzív, személyre szabott szabadulószobát, még nem sejtik, hogy életük legdurvább játéka vár rájuk, ahol a túlélés a tét. Forrás: Mafab

Imdb: Follow me 2020 (5,3-as értékelés 1300 vélemény alapján)

Kövess be - Follow Me 
Amerikai horror, thriller
88 perc, 2020
Bemutató dátuma: 2020. augusztus 

Rendező, és Forgatókönyvíró:
Will Wernick

Zeneszerző:
Crystal Grooms Mangano

Szereplők
Holland Roden (Erin)
Ronen Rubinstein (Alexei)
Keegan Allen (Cole)
Denzel Whitaker (Thomas)
Pasha D. Lychnikoff (Andrei)
Kimberly Quinn (Laura)

Megosztás