A legviccesebb legénybúcsú pólók

Legénybúcsú vicces pólóban! De kinek?

Egy legénybúcsú szervezésekor általában hamar felvetődik a kérdés, vajon legyen-e, kell-e a csapatnak egyen póló?

A legelterjedtebb módszer az, mikor van póló, de csak az ünnepelten.
Ennek többféle oka lehet:

  • inkább költsünk másra (piára, kajára, programra)
  • szervezési macera (kinek milyen méret kell, vajon tényleg jó lesz-e a méret, stb)
  • nem mindenki szeretne beöltözni (ezt a privilégiumot hagyjuk meg az ünnepeltnek)

A legénybúcsús póló jó ötlet!

De mikre lehet még okosan felhasználni?

Nagyon sok funkciója lehet egy legénybúcsús pólónak, amit be is bizonyít majd a legénybúcsús póló válogatásunk, de ezek közül elsőként szeretném kiemelni a csapatszellem funkciót!

Egy-egy szabadulószobás legénybúcsúnak fantasztikus hangulata van már az első pillanattól, mikor 8-10 legény ugyanolyan pólóban érkezik meg hozzánk!
Egyből sugárzik az az energia, hogy ezek a srácok egyben vannak! Itt valószínűleg tesznek azért, hogy összekovácsolódjanak a barátok, itt jó fejek a csapattagok, mert alázattal vannak az ünnepelt iránt, és például ők (is) vállalják, hogy picit bohócot csinálnak magukból, a jó értelemben.
És persze azt is tudjuk, hogy ők tudják, hogy a szabadulós játék remekül össze fogja őket kovácsolni! :-)

Az erő a legénybúcsús pólósokkal van!

Kvázi szerintem olaj a tűzre, hogy betonbiztosan meg legyen alapozva az est hangulata!
Az utcán sétálva egy erős egységet képviselve, az önbizalom is megnövekszik, nem beszélve, hogy a kívülállók is egyből tudják, hogy mi a szitu, mely további mókák kialakulásának a táptalaja!

A 13+1 legviccesebb legénybúcsú póló

Bevallom a saját legénybúcsúmon is kaptam piros pólót, amit egész este hordanom kellett, és a klasszikus GAME OVER feliratnál talán egy fokkal jobb (Legénybúcsú folyamatban) is volt. (lásd főkép)
Oké, nem rossz, de most, hogy napokig kutakodtam a neten, sokkal ötletesebb legénybúcsús szövegeket, legénybúcsús póló mintákat sikerült összegyűjtenem!

Legénybúcsú szervezők, inspirálódjatok, bízom benne, hogy sikerül adnom pár jó tippet!

Ha nem is erősorrendben, de lássuk őket:

Top 15 legviccesebb legénybúcsú pólók 1
1. A matekos, vagy mata kos? :-)
Mondhatnánk matematikai megközelítésnek, ezt a vicces pólómintát, de kvázi jelentése, hogy azt a döntést, hogy megházasodom, bizony annak köszönhetem, hogy abban a pillanatban nem voltam tudatomnál, bizony erősen befolyásolt az a 6 korsó sör! :-) Na, de most már mindegy! :-)
Legénybúcsús póló tipp: egyénre szabva akár lehetne kitalálni az ünnepelt szempontjából, kémiával, fizikával, vagy mondjuk biológiával kapcsolatos vicces képletet :-)

 

Top 15 vicces legénybúcsú pólóminta 2

2. A bankkártyás!
Amikor meghunyászkodva még a bankkártyádat is nyújtod!  :-) Vagy esetleg a jegygyűrű helyett megy a bankkártya? :-) Ki tudja! Mindenesetre poénos, hogy a csávó a földön rimánkodik, hogy fogadja el a menyasszony. "Gyere hozzám feleségül, és kérlek shoppingolj jó sokszor, költsd majd a pénzem, tessék, már adom is a kártyámat, csak gyere hozzám!" :-) :-)
Legénybúcsús póló tipp: Gondolkozzunk el, hogy milyen szituk vannak, amiért mi férfiak nem rajongunk, de tuti, hogy ha megházasodsz, megszaporodik majd a számuk, vagy épp nehezebb elfogadni, hogy azt majd meg kell osztanod valaki mással. És természetesen köthető az ünnepelt legényhez.

 

A legviccesebb legénybúcsú pólók

3. Öööö, hát ízé, szóval ... :-)
Lenne ott a fejed? :-) Elég megosztó ez a polóminta, és gondolom ezt nem kell magyaráznom, bár nem hiszem, hogy bárki is kitenné ennek a haverját, de valljuk be ötletes, vagy inkább látványos? :-) És bár sírva röhögne mindenki az utcán, és tuti kapna jó sok frappáns nevet a viselője, pusztán azért került be a válogatásba, hogy láthassuk, van ilyen is!
Legénybúcsú póló ötlet: a póló ezen részére, ahol most épp a golyszlik virítanak, sok minden más kép részletét is el tudom képzelni :-)

 

Vicces polóminták legénybúcsúra

4. Előre megtervezett játéksablonok
A klasszikus gyűjts lányoktól aláírásokat játék kicsit módosított változata, ahol még a lányok telefonszámát is meg kell szerezned! Hűha! :-) Ezt nyilván szóban is közölheted játék közben a potenciális áldozatokkal, de így azért könnyebb aláírásokat szerezni.
Legénybúcsú póló tippek: Nem akkora nagy durranás, de abból a szempontból mindenképpen elgondolkodtató, hogy miket tudunk esetleg előre rányomtatni a pólóra, ami hasznos lehet az est folyamán.

 

Legviccesebb legénybúcsú pólószövegek

5. Szokj hozzá! Teendő lista! :-)
Kvázi a legénybúcsús egész estés program feladatait láthatjuk itt felsorolva, melyek elvégzése után, jár a pipa! Mármint a kis négyzetkékbe :-) Bocsi, ez magas labda volt! :-) De szerintem ez jópofa, hiszen látszik, hogy a legénybúcsú szervezői sokat foglalkoztak azzal, hogy ne unatkozzon az ünnepelt!
Legénybúcsú program tipp: Egy baráti összejövetel szerintem is attól lesz igazán jó, hogy mindig van cél, van teendő, van program! Persze ez szervezést igényel, de nagyon megéri! Viszont én egy dolgot biztos oda írnék! Szabadulj ki barátaiddal a Sweet Escape Cowboy szabadulószobájából! :-)

 

 

Legénybúcsús pólóválogatás tippek

6. Bingó! Társasjáték a pólón?
Az ünnepelt szereti a társasjátékokat? Tervezzetek meg egy hasonló társasjáték lapot, írjátok bele a kötelező cselekvéseket, az előre kitalált feladatokat, amiket akkor kell megcsinálnia, ha úgymond arra a mezőre lép. És természetesen a cél, hogy a buli végére minden mező meglegyen!
Legénybúcsús póló tipp: én adnék a legénynek dobókockát, egy számos, meg egy betűs kockát, és azzal kellene dobnia. Egy-egy helyszínen kellene egyet-egyet dobnia, és teljesíteni azt amit a mező mond :-)

 

 

legviccesebb legénybúcsús polóminták

7. Előtte-utána kép :-)
Egy poénnak elmegy, a szingli bulikról lemondhatsz, öreg! Bár az ünnepelt saját fotójával szerintem ebből is ütősebbet lehet varázsolni! Today: egy őrült fotó még szingli korában készült partin, alatta pedig Tomorrow: egy rosszul sikerült közös kép a menyasszonnyal, vagy ilyesmi :-) A képről azonban eszembe jutott más is. Egyre gyakrabban halljuk a szabadulószobás csapatainktól, hogy a vőlegény egyik feladata, hogy készítsen szelfit legalább 10 hölggyel együtt :-) Sőt történetesen egyszer egy szabadulószobás lánybúcsús csapat egy időben volt nálunk egy Vetélkedőszobás 18 fős legénybúcsús társasággal, és a menyasszony kapta épp a fenti fotós feladatot. Amint hallott a fiúkról, kapott a lehetőségen, és lerohanta a fiúkat. A fotó természetesen el is készült! :-) Persze a fiúkat sem kellett félteni, a vőlegény is gyorsan beszerzett pár fehérnemű címkét :-) Szuper volt a hangulat! 
Legénybúcsús tippek: a képen a sok lányról eszembe jut, hogy még érdemes a legénybúcsú előtt, a vőlegénnyel tisztázni az alapszabályokat, hogy mit lehet, és mit nem, nehogy kellemetlen szituációkba fussatok. Például belefér-e a programok közé egy sztriptíz-műsor, amit akár a szabadulószobáinkban is átélhettek :-)

 

 

Vicces legénybúcsú polóminták

8. A klasszikus Game Over minták egyike
Klasszikus, mert általában ezt szokták használni, de mint mindenben, én szeretek egyedit varázsolni, személyre szabottat. Lényegében ezért is írtam ezt a cikket, hogy minél kevesebb sima Game Over legénybúcsús póló készüljön! :-) Sokkal nagyobb az öröm is, és az értéke is az ajándéknak, ha nem egy az ezer közül típusú! Láttam már számtalan klónját a fenti, jelen esetben (zöldszemes :-) ostoros Game Over sablonoknak, például fejbelövős, vagy épp kutya nyakörves rajzokkal, de szerintem ez már kezd elcsépelt lenni. Itt az idő, csinálj egyedit! Hidd el megéri a befektetett energia!
Legénybúcsús tipp: ne olyat csinálj mint mások, hanem inspirálódj az ötletek tengerében, és lásd meg az egyediséget, formáld az ünnepeltre, és máris kész, az egyedi póló, vagy épp egy személyre szabott program! Pont mint amit a szabadulószobás kedvenc fotók szolgáltatásunk képvisel!

 

 

Vicces legénybúcsú póló minták

9. Felhívás keringőre!
Válogatásom következő darabja inkább stratégiája miatt került be a cikkbe, mert látok benne fantáziát! Ezzel a nagybetűs kiemelt szöveggel nagyon gyorsan és könnyen lesz lehetőség kapcsolatba lépni idegenekkel (nem ufókra gondoltam), hiszen még csak ki sem kell nyitni a vőlegénynek a száját , ha például a szöveg valami ilyesmi lenne: "Bocs lányok, ezt a srácot ma utoljára van lehetőségetek megtáncoltatni!", vagy ilyesmi :-)
Legénybúcsús tipp: hozzatok létre egy közös csoportot, például egy zárt Facebook csoportot, ahol közösen ötleteltek! Hozzatok létre szavazásokat, így a buli pont olyan lesz, amin mindenki jól fogja magát érezni! Ne felejtsétek el kifaggatni a menyasszonyt is, így alaposabban megismerhetitek a vőlegény szokásait, amikből jópofa feladatokat lehet kisütni :-)

 

 

Legviccesebb pólóminták legénybúcsúra

10. Segítsük a vőlegényt eljuttatni (legalább a legénybúcsún) oda, ahol épp a menyasszony tart!? :-)
Erről jut eszembe, manapság egyre inkább trendi, hogy a legénybúcsú, és a lánybúcsú a vége felé egybefut, majd összeolvad. Egyszer már a Sweet Escape-ben is átéltük, hogy titokban a legénybúcsú szervezője, és a lánybúcsú szervezője összebeszélt, és két szomszédos szabadulószobánkba szervezték kis csapatuk ezen programpontját, kis időbeli csúsztatással, így kvázi a játék végéig nem is tudták a többiek, hogy a szomszédban szabadulnak az ismerősök. De mikor aztán egymásra találtak a traccspartis helyiségünkben, volt nagy öröm, sikoltozás! :-)
Legénybúcsús programtipp: és folytatva a fenti történetet, a két csapat aztán egy nagy kvízcsatát vívott, immáron együtt a Vetélkedőszobánkban. Kiemelten ajánlott legénybúcsús vidám program! Fiúk a lányok ellen kvízjátékot tartottunk, és baromi jó hangulata volt! Aztán együtt mentek diszkózni :-)

 

Vicces legénybúcsú minták pólóra

11. Ez is egy Game Over prototípus, de a jobbak közül :-)
Megtetszett, még élőben talán nem is találkoztam ilyennel, szóval nem rossz, ötletes. És az üzenete is más mint a tipikus véged van öreg, mert megházasodsz! Ennek inkább pozitív sugallata van, hogy ember, amit csinálsz az a csúcs! :-) Szóval nem kell mindig csak cikizni a vőlegényt, néha azért dicsérjük is meg! :-) Aztán persze jöhet a cikizés újra!! :-) :-)
Legénybúcsú tipp: a fotót nézve a gyűjtögető életmód, a vadász, szóval a kaja jutott eszembe :-) Ne felejtsétek el, hogy egy hosszú est folyamán, főleg ha van benne sok séta, vagy épp fizikális legénybúcsú feladat, akkor iktassatok be lakomát is. Soroljam a partner éttermeinket a közelben, ahol kedvezményekkel tudtok fogyasztani a szabadulós játék után? :-)

 

 

Legviccesebb legénybúcsú pólók ever

12. Ez azért tetszik, mert többféle értelmezése is létezik :-)
Itt pontosan mire gondolt vajon a költő? Pont ezért nagyon jó belépő duma is lehet, ha épp arra van szükség, hogy ismerkedj, hogy pusztán arra kéred a másikat, hogy "Figyu, Te hogyan értelmezed ezt a képet?". Amúgy lehet, ez még a lánybúcsús póló válogatásom közé is betehető lesz :-)
Legénybúcsús tipp: mérd fel jól a társaságot, akik részt vesznek a legénybúcsún, nehogy valaki kellemetlenül érezze magát, például azért mert egy drága puccos helyre szervezel mondjuk ivászatot, és neki nem fér bele épp.

 

legviccesebb legénybúcsús pólóminták szövegminták

13. Önként és dalolva! :-)
Ez valljuk be azért elég vicces, így a szöveggel együtt. :-) Legalábbis én mosolyogtam mikor rátaláltam. De egy fontos alapszabályt azért itt a végén kikötnék! Legénybúcsú mindenkinek jár! Pont az öcsém első reakciója volt emlékszem, hogy legénybúcsú? Áááá az neki nem kell! Hát én meg csak azért is megszerveztem titokban! Egyszer házasodsz, ez egy vissza nem térő dolog! Ne az én lelkemen száradjon, hogy neki nem volt legénybúcsúja! És büszkén állítom, hogy nagyon jól sikerült, és biztos vagyok benne, hogy örök emlék lett számára, amit kár lett volna kihagynia.
Legénybúcsú tipp: tapasztalataim szerint kell egy főszervező, de nem szabad one men showt sem bevállalni, mert az meg lehet, nagy falat lesz, ne adj isten csak neked fog tetszeni a program, és nem fogják jól érezni magukat a többiek. 


 

Legénybúcsú póló játékok

13+1. A saját legénybúcsús pólóm hátulja :-)
Bocs, ezt nem hagyhattam ki! De már csak azért is szerettem volna megmutatni, hogy lásd, milyen egy legénybúcsús póló, mikor a lányokat egész este arra kellett kérnem, hogy írják rám jókívánságaikat! :-) Az éjszaka közepén meglepően szellemes írások születtek, amiket én természetesen csak otthon fedeztem fel, miután felkeltem, délben :-)
Legénybúcsú tippem: másnapra ne tervezz semmit!! :-) De viccet félretéve javaslom írj nekünk, kérj programajánlatot, mert rengeteg ötletünk, és tapasztalatunk van legénybúcsú szervezés terén!

Kérek egy kis segítséget a legénybúcsú szervezésben

Megosztás