Romantikus páros sétatúra, izgalmas nyomozással!

A "mit csináljunk kettesben?"  kérdésre nehéz újdonsággal előállni, de most itt a lehetőség, hogy párodat egy izgalmas sétaprogramra vihesd! A Tolvaj a Varázserdőben című kincskereső játékunkban saját tempótokban, akár szerelmesen andalogva, egy csodálatos parkot kell feltérképezzetek, miközben egy tolvaj kilétét kell kinyomozzátok. A romantikus hanuglatot tovább emeli a gyönyőrűen felújított Orczy park csónakázó tavával, lovardájával, erdős-mezős területeivel.
A sétaidő bő egy óra, és ha ügyesek vagytok, a titkos kóddal a kincsesládikát is sikerül kinyitnotok! A játék végén egy kancsó forró csokira is a vendégeink vagytok!
Részleteket a kincskereső játékkal kapcsolatban itt találsz: Randiprogram - Tolvaj a Varázserdőben

Tippjáték Facebook oldalunkon!

Voksodat a nyereményjáték számára létrehozott Facebook esemény alatt adhatod le, hozzászólásként. Nincs más teendőd, csak írd meg az esemény alatt, hogy melyik páros lesz szerinted a győztes! :-)
A résztvevőket itt találod: Dancing with the Stars - részt vevő párosok

Sorsolás és garantál nyeremény!

A vetélkedő végén azok között fogjuk kisorsolni a kincskereső belépőt, akik a műsor első adása előtt helyesen tippelték meg a győztes párost!
A helyesen tippelők továbbá egy garantált 2000 Ft-os kedvezményt kapnak, melyet felhasználhatnak bármely szolgáltatásunkra, legyen az szabadulós játék, vetélkedőszoba, kincskereső játék, vagy a webkamerás szabadulószoba.

Tippelésre fel! Randira fel!

 

Megosztás