Családi kincsvadászat

A játékok hatalmas előnye, hogy Budapest jól megközelíthető helyein találhatóak, és mindamellett hogy egy 60-90 perces egészségügyi sétának is tökéletesen megfelelnek, egy kis plusz nyomkereső jelleget is kaptak, amely által garantált kikapcsolódásban vehetsz részt. A tapasztalat azt mutatja, hogy sokkal nagyobb motivációval kezdünk el valamit, ha már egyfajta célt is látunk előre, éppen ezért a programok egy-egy különleges küldetéssel is gazdagodtak. 

Hogy működik ez a kincskereső játék?

A szabadtéri kincskereső programjaink kezdetén minden esetben egy kiinduló pontot kapsz egy kincsestérkép formájában vagy a digitális felületünkön. Ha pedig megérkeztél a helyszínre, indulhat a nyomkeresés! Bizonyos játékainknál egy tárgylista, más játékunknál egy online kérdéssor segíti az előrehaladást. Fontos, hogy járj nyitott szemmel, légy résen, és vizsgálj meg mindent alaposan, hiszen szeretnénk a trükkös, jól elrejtett részletekre is felhívni a játékosok figyelmét. Ezáltal teljesen új nézőpontból fogod látni a már megszokottnak hitt helyeidet.

Szabadtéri program kicsiknek és nagyoknak egyaránt

A legnagyobb előnye ezeknek a programoknak az, hogy nincs életkorhoz kötve, minden generáció élvezetet találhat benne. A kicsik nagyon élvezik a keresgélést, izgalmas látni, ahogy egyik helyszíntől a másikig szaladnak, és rendkívüli módon bele tudják élni magukat a játékba. Na, de pontosan milyen kalandokról és helyszínekről van szó?

Tolvaj a Varázserdőben - Kincskereső térképpel - Budapest, Orczy Kert

Ez volt a legelső családi kincskereső játékunk, amit a csodálatosan felújított Budapest, 9 kerületi Orczy parkban tudsz kipróbálni. A küldetésetek kinyomozni, melyik öt varázstárgyat lopta el ez a bizonyos tolvaj, és ki is ő valójában. A játék végén egy kis gasztronómiai élvezettel is kedveskedünk forró csokoládé vagy limonádé formájában egy közeli kávézóban.

Múzeumkerti nyomozás - digitális kincskereső - Magyar Nemzeti Múzeum kertje

A digitalis.szabaduloszoba.hu weboldalon elérhető játékunkban a Nemzeti Múzeum parkjának átvizsgálására invitáljuk a résztvevőket. Képrészletek és kérdések segítik az előrejutást, és ezáltal egy kis időutazáson is részt vehetsz, és kicsit átélheted a Pál utcai fiúk hangulatát. Csupán egy mobiltelefon és internet szükséges a játékhoz.

Királyerdő Kincsei - Tamariska Domb

Az előbbi két játék ötvözete ez a kincskereső programunk. A belvárostól 25 percre, autóval jól megközelíthető varázslatos helyen található ez a csodaszép természetvédelmi terület Csepelen. Az izgalmas terepet bejárva, érdekes információkat találhatsz a domb lakóiról, természeti kincseiről. De hogy ki oltalmazza igazából ezt a fantasztikus parkot? Derítsd ki interaktív felületünk, a kincskereső térkép, és a titkos dekódoló szerkezet segítségével!

Nincs megállás! Újabb és újabb kincses programot alkotunk!

Rengeteg ötletünk és tervünk van arra, hogy hozzuk közelebb számodra Budapest titkos helyeit és érdekes részleteit! Gőzerővel dolgozunk, hogy minél tartalmasabb szabadtéri időtöltést kínáljunk számodra ezekben a nehezített időkben is. Kérünk, támogass minket azzal, hogy bizalmat szavazol egy-egy ilyen programunknak :-)

Az összes kincskereső játékunk egy gyűjtőoldalon:
Kincskereső játékok

Köszönettel:

A Sweet Escape csapata

Társszerző: Sánta Diána, Sweet Escape

Megosztás