Lánybúcsú tipp - ezzel kezd!

Számtalan módon meg lehet szervezni egy jó lánybúcsút, de a legfontosabb, hogy mindig legyen az ünnepeltre hangolva! Fontos, hogy legyetek tisztában az érdeklődési körével, hobbijaival és ezzel kapcsolatban szervezzetek programot neki, így garantált, hogy élvezni fogja. Ha szeret szép parkokban sétálgatni, és kedveli a kalandokat, akkor a kincskereső lánybúcsú programot imádni fogja!

Budapesti lánybúcsús program állomás

Általában a lánybúcsúk különböző állomásokból állnak, ahol minden egyes helyszínen történik valami. Útközben persze be lehet vetni még pár különböző vicces, ötletes feladatot is, amit az ünnepeltnek és/vagy közösen a csapatnak teljesítenie kell, vagy csak akár egy kiadósat beszélgetni. De mi lenne, ha mindezt egy kalap alatt, egy játékban ötvözhetnénk!

Kincskereső térkép, nyomozólap, dekódoló

Kaptok egy küldetést! Fedezzétek fel a Kincses sziget lakóit, és nyomozzatok a kalózkapitány után! Egy mesés történet, egy varázslatos térkép, mely azonnal megteremti a vidám hangulatot és a csapat belevetheti magát a kincskereső játékba.

Vőlegénykérdések a szabadtéri kincskereső játékban

Bizony! Bizony! Kifejezetten lánybúcsúra, egyénre lehet szabni a játékot, például vicces vőlegénykérdésekkel. Úgy működik, hogy saját tempóban sétálgattok, kerestek kutattok a játék során a parkban, de egy-egy kincselőhelyről csak akkor léphettek tovább a játékhoz tartozó online feladatsorban, ha megtaláljátok a megfelelő tárgyakat, és most jön a poén, jól válaszol a menyasszony az aktuális kvízkérdésre, melyet Ti állíthattok össze!

Kincskereső helyszín Budapesten

Adott egy szuper hangulatos park a Duna mellett, a Nemzeti Színház előtt. Sok-sok érdekes szoborral, és kilátóval. A kincskereső térképet a közeli cukrászdában tudjátok átvenni, és már indulhat is a kaland!

Készítettünk egy videót, ahol mutatjuk, hogy érdemes érkezni a cukrászdába :-)

Lánybúcsú létszám

Az optimális, ha a lánybúcsús csapat maximum 10-12 fős. Ennél többen is lehettek, de ekkor már érdemes két kincskereső csomagot vásárolni, hogy mindenki hozzáférhessen a kellékekhez.

Időtartam (opcionális piknikkel)

Rátok van bízva. Maga a játék kb másfél óra, de ha szeretnétek kihasználni a helyszínt, egy laza piknikkel akár több órás lánybúcsú programot lehet így összeállítani.

A szabadtéri lánybúcsús program díja

Alapvetően a játék díja 8900 Ft/csapat, mely magába foglal egy kancsó forró csokit is. A vőlegénykérdésekkel felturbózott verzió 14900 Ft.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk a lánybúcsú szervezésében

Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, keress minket bátran és megszervezzük a budapesti szabadtéri kincskereső lánybúcsút Nektek is!

Kérek bővebb infót - ajánlatot kérlek

Megosztás