Az a személyes benyomásom, hogy évről évre nehezebben készülök fel a karácsonyra. Valahogy ez a decemberi időszak mindig sűrűbbre sikerül, mint amennyire azt szeretném. A sok inger közepette nehezen találok csendet, hogy megkeressem, hogy számomra mit is jelent ez az egész, mi az amivel igazán örömöt tudnék csempészni a szeretteim napjaiba.

Kíváncsi voltam, mások ezt hogyan kezelik, ezért kutakodtam egy kicsit, és nagyon sok érdekes karácsonyi hagyományt találtam.

Például: Valahol két héttel az ünnep előtt a családok Betlehemet építenek a nappalijukban. Te sejted, melyik országban lehet ez a karácsonyi hagyomány?

Két ingyenes karácsonyi kvízjáték

A karácsonyra való hangolódás jegyében két izgalmas kvízjátékot hoztunk létre számodra.

Miről szólnak a játékok?

1. Karácsonyi hagyományok:
Az első kvízünkben különböző nemzetek karácsonyi hagyományait szeretnénk Neked közelebb hozni. Ezt a játékot itt találod: Ingyenes karácsonyi kvízjáték - Karácsonyi hagyományok

2. Karácsony világrekordok:
A második játékban pedig a „leg-ek” kapnak szerepet. Összegyűjtöttük a legizgalmasabb karácsonyhoz köthető Guinnes- rekordokat, amelyekből még jó pár a Facebook oldalunkra is kikerült egy-egy bejegyzés formájában. A második kvízt itt találod:  Ingyenes karácsonyi kvízjáték - Karácsonyi rekordok

Miért érdemes lejátszani a játékokat?

A célunk az volt, hogy az évvégi hajrá közepette egy kis kikapcsolódást, szórakozást vigyünk a hétköznapjaidba. Hogy egy pár perc erejéig megállj, új ismeretekkel gazdagodhass, és nevess jó nagyokat egy-egy különös kérdésen. Némely válasz igazi meglepetést hordoz magában…

Hány fényfüzér kellett a legtöbb egyszerre világító izzó rekordjához, amit egy karácsonyfára aggattak? :-)

Úgy gondolom, ezek az érdekességek jó kis beszélgetéstémák lehetnek a karácsonyi asztal mellett akár személyesen, akár online találkozunk is idén a családdal. A nagyinak biztosan újdonságot jelentenek majd ;)

Mit kell tudni a kvízekkel kapcsolatban?

A két ünnepi kvízjátékunk teljesen ingyenesen lejátszható, csupán egy röpke regisztrációra van szükség a https://digitalis.szabaduloszoba.hu/ oldalon, hogy a saját fiókodban játszhass. Ezután válaszd ki a szimpatikus kvízt, és már indulhat is a szórakozás! Az igazi izgalom kedvéért egy kis szabadulószobás időfaktort is beépítettünk a játékba. Te meg tudod fejteni időn belül?

Biztonságos élmények karácsonyra

A kvízjátékok mellett még bátran nézz körül a weboldalon, ahol sok-sok izgalmas, mégis az otthon kényelméből élvezhető online élmény vár még Rád. Online szabadulós és kooperatív nyomozós játékaink is vannak már, amiket akár ajándékutalványként is megvásárolhatsz, ha szeretnél valakit megajándékozni egy szuper élményprogrammal. Vagy lessétek meg az online szabadulószobákról szóló cikkünket ;-)

Békés készülődést kívánunk!

A Sweet Escape csapata

A cikk társszerzője: Sánta Diána (Sweet Escape szabadulószoba animátor)

Megosztás