Szülinapi buli 10-12 éves gyerekeknek könnyedén megszervezve!

A kiskamasz évek egy csapásra eltelnek – használd ki a hátralévő időt

De mi legyen a szülinapi program egy 10-12 éves gyerekcsapatnak?

Azt gondolnánk, hogy a legegyszerűbb, ha szépen otthon megszervezzük és kész. Biztos ez?
A szülők általában két táborra oszlanak: vannak, akik nagyon szeretik gyermekük születésnapi buliját otthonra megszervezni (nem kell kimozdulni, mindenki házhoz jön), és vannak, akik kimerültnek érzik magukat, már akkor is, ha csak a felfordulásra gondolnak, amivel egy születésnap megünneplése jár. És akkor még nem beszéltünk a sütés-főzésről, a kedvenc vázánk eltöréséről, a takarításról!

Ne legyen semmi dolgod!

Hova vidd el kistinédzser gyermekedet és 10-12 éves barátait egy születésnapi ünnepségre? Szervezd külsős helyszínre, mert ez a praktikus választás. Legyen az egy emlékezetes nap a barátokkal és Neked ne legyen semmi dolgod!

Legyen minden egy helyen!

Egy szuper születésnapi buli menő szabadulószobás programmal, kincskereső játékkal, vagy akár vicces interaktív kvízjátékkal kombinálva.
Mit szólsz? Itt minden pajkos kiskamasznak találsz valamit, amivel nálunk meglepheted a nagy napon.

Szülinapi bulihelyszín gyerekeknek, ahol a 10-12 évesek is elámulnak?

Könnyű bulikat szervezni kisgyermekeknek, igaz? Adj nekik egy tortát, néhány ajándékot és nagyon örülnek. Azonban a születésnapok bonyolultabbá válnak, ahogy a gyerekek 10 -12 évesen belépnek a tinikorba. Előfordulhat, hogy a kistinédzserek nehezen tudnak megállapodni abban, mit is szeretnének pontosan.  
10 - 12 éves kor körül a gyermekek óriási változásokon mennek keresztül. Néha gyermeknek érzik magukat, máskor meg úgy tűnik, a felnőtté válás küszöbén állnak. Lehet, hogy vágynak egy hagyományos partira lufikkal és fagylalttal, de érzik a nyomást, hogy valami „felnőttesebbet” csináljanak.
Legyél érzékeny ezekre a változásokra, miközben évről évre megtervezed a születésnapi bulikat.

Ha a gyerek kíváncsi arra, hogy mi történik a szobák zárt ajtaja mögött

A szabadulószobákban hatékony csapatmunkára lesz szükségük a gyerekeknek, a megtalált kellékeket, jelzéseket kell okosan, leleményesen összehangolniuk, hogy számzáras lakatokat titkos kódokkal nyissanak ki és végül sikerrel kiszabaduljanak.

Szuper izgalmas játék!

Felnőtt és gyermek együtt játszik, szóval Te is előveheted gyermeki énedet és ugyanúgy élvezettel ivódsz bele a játékba, mint a többiek. Fontos infó, hogy 14 év alatt minden csapatba legalább egy felnőttnek be kell majd állnia, de ahogy előbb írtam is, imádni fogod Te is a játék minden egyes percét. 

Szabadulószobák tizenéveseknek

Miről is van szó? Ezek olyan típusú játékok, ahol mindenki együtt van egy szobában, és együtt kell nyomokat vagy tárgyakat találniuk, hogy megoldjanak egy sor rejtvényt és időn belül kiszabaduljanak a szobából. Mindig van egy játékmester, egy segítő, aki figyeli és hallgatja, mi történik. Arra biztatjuk a gyerekeket, hogy fedezzék fel a nyomokat és dolgozzanak együtt csapatként a küldetés megfejtése érdekében.
Semmi ijesztgetés, semmi horror, a játék abszolút családbarát. Ha a programjainkat választod, megígérhetjük, hogy gyermeked nagyszerű élményekkel fog gazdagodni, melyekre évek múlva is szívesen fog visszaemlékezni.

60 percetek van kijutni!

Izgalmakra vágyó gyermeked számára foglalj szobát egy szabadulószobás partira, ahol többfajta pálya közül választhatsz. 
Megtalálják vajon a kiutat egy órán belül a Sweet Escape furfangos szobáiból, vajon megszerzik-e a "végtelen csoki titkos recepjét"? Sikerül-e megszökteti a királykisasszonyt?
Vagy inkább a vadnyugatra vágynak a gyerekek? A bankarblós Cowboy Szabadulószobában az elrabolt dollárokat kell visszaszerezni, de az idő ketyeg, a dollárok fogynak!

Kombináld az élményeket!

Szabadtéri kincskereső játékunkban térképolvasásra, megfigyelő és kombinációs készségre van szükség egy csodálatos parkban, szabadulószoba bázisunkkal szemben.
Nyomógombos kvízjátékunkon fel kell ismerniük állatokat az orruk alapján, vagy épp édességeket csomagolásuk nélkül! Lexikális tudást nem mérünk, kizárólag humoros témaköreink vannak, célunk, hogy jó sokat nevessünk!

Tortázás, pizzázás a helyszínen

Ha sikerült kiszabadulni, akkor hurrá, itt az ünneplés ideje. Nagy pacsi, és jöhetnek a finomságok.  Az előbb felsoroltak csak néhány lehetőség a 10-12 éves gyerekeknek szóló játékokból, akik a szabadulószoba vagy a kvízjáték után pizzával, szülinapi tortával pótolhatják vissza a nagy izgalomban elégetett kalóriákat.

Tartalmas gyerekprogramot kerestél?

Nálunk biztos megleled. Egy-egy játékunk alatt a gyerekek, vagy akár mi felnőttek sem vesszük észre, hogy egyfolytában ötletelünk, kreatívan használjuk agyunkat amivel nem sok játék büszkélkedhet :-)
Izgalom és motiváció? Nem akartunk túl könnyű projekteket összeállítani, hiszen akkor könnyen elvész a sikerélmény, hogy igen, ezt megcsináltuk. Kell egy kis felnőttes kihívás :-)

Vissza nem térő alkalom

Hangulati ingadozásaik, kitöréseik és szenvedélyes lázadásaik közben tinédzsereid lassan fiatal felnőtté válnak. Minden születésnappal közelebb kerülnek a függetlenség elnyeréséhez és saját életük irányításához.
Ünnepeljetek minden értékes évet együtt, hálával és büszkén – ők egyre idősebbek, bölcsebbek lesznek és egyre jobban megismerik önmagukat is. 

Pofon egyszerű időpontfoglalás

Válasszátok ki a megfelelő szobát, foglaljatok időpontot, onnantól kezdve mi intézünk mindent!
Ha gyermeked szereti a kalandokat, a rejtvényeket és a kihívásokat, akkor imádni fogja a szabadulószobáinkat.

Vagy első lépésként kérj egy ajánlatot

Írd össze nekünk az infókat, hány gyerkőc, melyik nap, és küldünk különböző programterveket, amikből Te csak az egyikre ráböksz, és mi intézünk minden foglalást, hozzuk a tortát, stb ;-)
Ha szabadulószobát keresel gyerekeknek, tizenéveseknek, vagy különleges ünnepet, szülinapot szeretnél szervezni, akkor mi segítünk neked összeállítani a megfelelőt programot.

A szabadulószoba innovatív, izgalmas és kreatív módja annak, hogy gyermeked és barátai együtt szórakozzanak.
Legyen szó születésnapi buliról, különleges ünneplésről, szimpla hétvégi programról vagy egy osztálykirándulásról, próbáld ki gyerekbarát szabadulószobáinkat!

Utóirat: Kisebb gyerkőcöd is van? Olvasd el nekik való programajánlatunkat:
Születésnap 7, 8, 9 évesek gyerekek számára

Megosztás