Megkaptuk a 2020 Travellers' Choice díjat!

A díjnyertes Sweet Escape csapat

Múlt hét csütörtökön a TripAdvisor Travellers' Choice díjjal jutalmazott minket a Fun & Games kategóriában!

Nagy örömmel hallottuk, hogy megkaptuk a 2020-as Travellers 'Choice-díjat. Küldetésünk mindig is az volt, hogy a játékosoknak tartalmas kikapcsolódást, és egyedülállóan emlékezetes élményt nyújtsunk, melyet megoszthatnak a barátokkal és a családdal. Büszkék vagyunk, hogy azon kevés program közé tartozunk, mely egyszerre képes szórakoztatni unokát, szülőt és nagyszülőt! Csapatunk minden nap keményen dolgozik, hogy ez egy varázslatos és barátságos hely legyen! Hálásak vagyunk fantasztikus vendégeinknek akik nélkül nem nyerhettük volna el ezt a díjat!

A díj a Tripadvisor egy éven át tartó értékelésén alapul, a díjazottak a világ vendéglátóipari vállalkozásainak 10 százaléka közé kerülnek. Ahogy a neve is sugallja, a Travellers 'Choice díjat maguk a játékosok és az általuk írt vélemények határozzák meg. Mivel a Tripadvisoron több mint 8,7 millió vállalkozás szerepel, ezek a díjak igazolják a kiemelkedő szolgáltatást és minőséget, amelyet a nyertesek következetesen nyújtanak vendégeiknek.
A kiválósági tanúsítvány kitüntetettjeit mostantól a Travellers 'Choice nyerteseként ünneplik, akik ismertek arról, hogy folyamatosan nagyszerű értékeléseket kapnak.

"A 2020-as Travellers 'Choice Awards nyerteseinek büszkéknek kell lenniük erre a kitüntetett elismerésre" - mondta Kanika Soni, a Tripadvisor kereskedelmi vezérigazgatója közleményében. "Bár az utazás és a vendéglátás számára kihívásokkal teli év volt, szeretnénk megünnepelni partnereink eredményeit. A díjazottakat kivételes kiszolgálásuk és minőségük miatt szeretik. Ezek a győztesek nemcsak megérdemlik, hanem a vendégek inspirációjának is nagyszerű forrásaik. "

"Ez egy nehéz év volt iparunk számára, de továbbra is erős bennünk a felfedezés vágya. Szenvedélyesek vagyunk, hogy az utazókat a jó felé tereljük, főleg ezekbe az elismert szállodákba, éttermekbe és szolgáltatókhoz, amelyek a legjobbakat kínálják"- mondta Lindsay Nelson , a Tripadvisor tapasztalt vezetője és márkáért felelős munkatársa."A Travellers 'Choice program az egyik módja annak, hogy az utazók kihasználhassák más emberek valós élményeit, hogy megtervezhessék tökéletes utazásukat, amely megfelel igényeiknek, költségvetésüknek és stílusuknak."

Hát ez nem semmi!
Ez a kitüntetés is megerősít bennünket abban, hogy érdemes tovább haladni azon az úton, amit elkezdtünk!

Szabadulószobáink Goggle és Facebook értékeléseit is büszkén mutatjuk Neked!

Várunk Téged is egy szabadulószobás kalandra!
Ádám
Sweet Escape 

Megosztás