​Nyomozós, kincskeresős játék bármilyen nyelven!

A Sweet Escape csapatépítő bázisán mind a négy (Sweet Escape, Mézeskalácsház, Cowboy és Bűvös torony) szabadulószoba nemzetközi, így a szabadulós játék angolul is, de az angolon kívül tulajdonképpen bármilyen nyelven, németül, oroszul, vagy akár kínai nyelven is játszható. Egyszóval semmi akadálya, hogy egy külföldi játékos, vagy egy vegyes csapat is részt vegyen egy ilyen fantasztikus programon, és együtt keressétek a kincseket, és fejtsétek meg a furfangos rejtvényeket!

Mi kell a trükkös feladatok megoldásához?

A szabadulós játék során még olvasgatnotok sem kell angolul! Nyelvfüggetlen szabadulószobáinkban sem angol, sem magyar tájékoztató szövegekkel nem fogtok találkozni, így a játékhoz kizárólag annyi kell, hogy egymással tudjatok kommunikálni, ezt pedig mindenki a saját anyanyelvén, vagy egy közösen ismert nyelven is megteheti.

Kiváló szórakozási lehetőség, nagy létszámú külföldi csoport számára is!

Családbarát szabadulószobáinkban, 4 csapatot alkotva, egy időben 24-28 játékos tud párhuzamosan játszani, de a kiegészítő programlehetőségeknek (például a vidám kvízjátékunk a Vetélkedőszoba) köszönhetően a helyszínen egyszerre akár 60 fős társaságot tudunk szórakoztatni.

De ha nem kell hozzá magyarul beszélni, akkor vajon mire van szükség egy szabadulószobában? Lássuk!

Szabadulószoba játékszabályok angolul

A játék elején van csupán egy pár perces kis bevezető, melyet angolul szoktunk megtartani (de ha egyvalaki a társaságban beszél magyarul is, akkor ez bármilyen nyelven megtörténhet, mint ahogy már történt ez számtalan alkalommal), és már mehet is a játék!

Minimál bevezető, semmi felesleges rizsa!

A mi szabadulós játékaink előtt nem szoktunk bonyolult kerettörténeteket felolvasni. Tulajdonképpen, ha csak annyit mondanánk, hogy „itt menjetek be, és 60 percetek van egy másik kijáraton kiszabadulni”, akkor is működne a dolog, hiszen a kijutáshoz minden információ megtalálható odabent (azért igyekeztünk elrejteni). Ám ezeket kódoltuk is számotokra, így nem lesz minden elsőre egyértelmű, ahhoz, hogy a küldetést teljesíteni tudjátok, színek, számok, jelek, formák és ezek összefüggéseit kell összerakjátok, ezekre Nektek kell rájönni. De lesz olyan is, hogy az egyik játékos vakon kell, hogy irányítsa egy társát például, de minden poént nem lövünk most le.

5 csillagos csapatépítés!

A csapatépítő játék során a játékosoknak össze kell tartania, mert különben nem fogtok időben célba érni. Épp ezért sokat fogtok együtt ötletelni, a meglévő tárgyakat, jeleket próbáljátok majd összefüggésbe hozni, és a közös munka pillanatok alatt összekovácsolja a bandát.

Apropó, a küldetések. Milyen szobák közül válogathattok?

4 szabadulószoba: Sweet Escape, Mézeskalácsház, Cowboy és a legnehezebb pálya, a Bűvös Torony

Ne tévesszenek meg a szobák elnevezései, a szobák éppúgy remek kihívást és szórakozást biztosítanak felnőttek és gyerekek számára egyaránt. Csapatodat „bezárjuk”, és 60 percetek van kijutni a szobákból. Ötletes, változatos, furfangos logikai és ügyességi feladatok megoldásával nyílnak ki a lakatok és az olykor titkos ajtók.

Egy órára belebújhattok Indiana Jones, vagy Scherlock Holmes bőrébe

 Szabadulószobáinkban nincs szükség erőre, lexikális tudásra, nem kell kúszni-mászni, normál utcai ruhában is játszható. A bezártsági gondokkal küzdők számára is élvezhetőek a pályák, játék közben bármikor ki- és be lehet állni, a csapatokat nincsenek tényleges kulcsra zárva.

Kulturált szórakozási forma!

Ha netán attól félsz, hogy lejáratod magad, mert a helyszíni körülmények nem lesznek megfelelőek vendégeid számára, akkor meg kell, hogy nyugtassalak, kulturált szabadulószobás helyszínre hozod őket, nem kell félni, pinceszagtól, vagy hogy koszos-poros lesz a ruhátok. Erről bármikor előzetesen is meggyőződhettek, szívesen körbevezetünk bárkit.

Kiegészítő programlehetőségek

Külföldi vendégeidet nálunk akár bővített programmal is meglepheted, így teljes értékűvé válik a hétvégi program. A játék után többek között közös pizzázásra, tortázásra, frissítőzésre van lehetőség a helyszínen, de a program folytatódhat a szellemi vetélkedővel, partnerünknél All you can eat vacsorával, vagy akár limuzintúrával is.

A szabadulós játék angolul, magyarok számára is kiváló nyelvgyakorlás

A játék első pillanatától megkezdődik a közös kommunikáció, hiszen a játékosoknak mindenképp érdemes megosztani egymással az információkat, hogy épp ki mit talált, mi az, amire gondol, hogy esetleg hol lehetne felhasználni, mivel lehetne összefüggésbe hozni, esetleg kinek van azzal kapcsolatban valami egyéb ötlete. Ezt a kommunikációs kényszert lehet például kiválóan kihasználni arra, hogy a gyakorlatban fejlesszük akár angol, vagy bármilyen más nyelvtudásunkat. Így például az Osztrák-Magyar Európa Iskola minden évben több vegyes osztállyal érkezik hozzánk (vegyes nemzetiségű csapatokat alkotva), hogy kiaknázza a szabadulós játék ilyen irányú hasznosságát, amellett, hogy mindenki jól érzi magát, épül a közösség, és nagy sikerélményekkel lesznek gazdagabbak a tanulók, a tanárok legnagyobb örömére. De visszatérő angol táboros csoportjaink is vannak, és számos műveltségi angol verseny díjazására vásárolnak szabadulószoba ajándékutalványt.

Divat - angliai fiúcsapatok legénybúcsús szabadulása, és a külföldi ötletvadászok

A mai napig rengeteg szórakozni vágyó turista utazik, olykor kizárólag a szabadulós játékok miatt Budapestre, mert csupa jót hallott rólunk. Eljöttek pár napra, végigjártak 4-5 helyszínt, jót mulattak. Nálunk angolul is tudtak játszani. Különösképpen így van ez a legénybúcsús fiúcsapatokkal, főleg Angliából. Természetesen a szabadulószobák mellett náluk kedvelt program a romkocsmázás is.

A másik külföldi nagy vendégcsoport a szabadulószoba építők voltak. Az első években rendszeresen érkeztek külföldi cégek vezetői, akik építeni akartak hazájukban egy saját szabadulószobát. Természetesen hozzánk is jöttek, mert az elsők között voltunk, akik a szabadulószobáinkat nemzetközire építettük.

Szabadulós játék angolul gyereknek is

Szabadulószobáink gyermekekkel már 10 éves kortól ajánlottak (14 év alattiak esetében egy kötelező felnőttel), és természetesen a külföldi gyerkőcök ugyanúgy élvezhetik diákkedvezményes árainkat.

Szuper randiprogram!

A szabadulószoba pároknak is kivíáló időtöltés, hozd magaddal bátran külföldi kedvesedet, mert két főre is remek élményprogram a szabadulós játék! Ráadásul szabadulószoba áraink 2 főre verhetetlenek!

Sweet Escape szabadulószoba értékelések angolul

Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a Facebookon több mint 300 értékelésből 4,9-es, a Google-n kapott több mint 150 értékelésünk alapján 4,9-es átlagot képviselünk!!

Íme pár értékelés melyet angolul írtak rólunk:
 

Szabadulószoba árak

A szabadulós játék angolul nálunk nem feláras, így szolgáltatásainkat ugyanolyan áron tudják külföldiek is élvezni.

Megosztás