Bűvös Torony szabadulószoba

Királykisasszony a szabadulószobában!

Azt szoktuk mondani, az élményt mindenkinek a kijutást senkinek sem garantáljuk! No, ez itt hatványozottan igaz, a Bűvös Torony szobánk a legnehezebb pályánk. Ezzel szemben viszont a legkisebb, és egyhelységes. A feladatok talán ugyanolyan nehézségűek, mint a többi szobánál, de itt van egy-két olyan pont, amit ha nem tud megugrani a csapat, addig nem tud tovább haladni.

Hősöket keresünk!

Az események pedig itt gyorsan beindulnak, és ügyességi játék nincs, ám mégis innen szabadulnak ki a legkevesebben. Talán azért, mert nem elég a királykisasszonyt kiszabadítani, hiszen utána még ki is kell jutni a szobából, és talán azért mert a tapasztalatok alapján a csapatok nem találják meg az össze kelléket. Tessék alaposabban keresni-kutatni! Főleg a felnőtteknek szól ez :-)

No de összességében egy felhőtlen 60 perces szabadulós játék a Bűvös Torony is, és bátran akár párok, vagy kétfős csapatok is vágjanak bele, mert kikapcsol és feltölt a játék!

A falakon gyönyörű lovagkori falfestmény, és a középen ott áll a torony, melynek legfelső emeletén raboskodik szegény királykisasszony. Tessék őt megmenteni!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés