Csapatfejlesztés - szabadulószobás coach csomagok

Több mint csapatépítő játék!

Ha valami igazán egyedi és izgalmas csapatépítő élményre vágytok, ismerjétek meg közösen szabadulószobáink titkait!

Egy szabadulószoba lehetőséget ad minden csapattagnak, hogy játékos módon kamatoztassák képességeiket, legyen szó a logikai feladványokban való jártasságról, kommunikációról, időmenedzsmentről, vagy sok más a munkátok során is használt kompetenciáról.

Épp ezért a szabadulószobás csapatépítő lehetőséget nyújt ezen készségek megfigyelésére és fejlesztésére is.
Ha eljöttök hozzánk, nem csak egy felejthetetlen élménnyel lehettek gazdagabbak, hanem egy teljesen egyedi módon fejleszthetitek csapatotokat, melyben igény szerint munka- és szervezetpszichológus kolléganőnk is támogat titeket.

Speciális szabadulószobás lehetőség

A Sweet Escape-nél kuriózum, hogy lehetőségetek van a csapatotok szakértői elemzését kérni, ami azt jelenti, hogy a csapatról elemzés
készül a játék során, ahol is feltérképezzük erősségeiteket, a csapatkohéziót összetartó és gátló tényezőket, majd közösen csapatra szabott fejlesztési tervet készítünk.

Zárd be a csapatodat, és legyetek egy felejthetetlen kaland részesei!

A szabadulással összekötött csapatfejlesztésre az alábbi lehetőségeitek vannak:

Jutalom csomag:

• 60 perc a szabadulószobában
• 60 perces csapatos elemzés a helyszínen vagy a cégnél egy másik dedikált alkalommal

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik számára a csapatépítés jutalom (nem pedig egy meglévő probléma megoldásának a része). Ha szeretnétek hogy ne csak egy felejthetetlen élménnyel gazdagodjon a csapat, hanem a munkátok során is profitáljatok az itt eltöltött időből, akkor ez a hozzátok illeszkedő választás.

Csapatfejlesztő csomag:

• 60 perc a szabadulószobában
• 30 perces munkapszichológus által vezetett élménymegosztás
team coaching a közös élmények alapján

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik úgy látják, hogy nem működik annyira gördülékenyen a csapatmunka, és ezen szeretnének változtatni a csapatépítő program által. Ha konfliktusokban, megoldandó problémákban gazdagok a munkanapok, és hisztek a közös megoldások erejében, akkor ezt a csomagot nektek találtuk ki.

Vezetőfejlesztő csomag:

• 60 perc a szabadulószobában
• 30 perces munkapszichológus által vezetett élménymegosztás
business coaching a közös élmények alapján

Ezt a csomagot azoknak a menedzsereknek ajánljuk, akik szeretnének fejlődni vezetői működésük bizonyos területein. A szabadulással összekötött vezetőfejlesztés azért tud igazán hatékony lenni, mert itt a vezetőfejlesztő szakember első kézből kap egy képet a vezetői működésről és a teljes csapatról, annak a dinamikájáról. Nem kell a sötétben tapogatózni a feltárás során, hiszen egy játék közben mindenki a személyiségéhez illeszkedően fog viselkedni, ami rögtön rávilágít az esetleges fejlesztési pontokra.

Kivel fogsz találkozni a szabadulás és a fejlesztő program során?

Domonkos-Dikker Vanda

Domonkos-Dikker Vanda
Munka- és szervezetpszichológus
Szervezetfejlesztő szakember
Business coach
Tréner

Csapatfejlesztés a gyakorlatban

A szabadulásotokat vezető és támogató animátor kollégáink mellett Vanda fogja végigkísérni az utatokat a szabadulószobában "láthatatlanul", majd a játékot követően már a csapattal együtt egy közös térben. Kolléganőnk nem tartózkodik a szobában a szabadulás során, így az önfeledt játék garantált. Vanda kívülről kíséri az eseményeket, különös figyelmet fordítva a csapatdinamikára, a közös megoldási stratégiákra és a váratlan helyzetekre adott reakciókra. Az elmúlt 6 évben szerzett vezetői, vezető- és csapatfejlesztői tapasztalatát felhasználva egy külső szemlélő objektív szemüvegén keresztül tud számotokra fejlesztési pontokat találni, majd a játékot
követően a csapattal együtt megoldás fókusszal tervet készíteni.

A játékot követő beszélgetés történhet közvetlenül a kiszabadulás után, amíg még mindenkinek friss az élmény, de ha a csapatépítő program folytatásával ez nem összeegyeztethető, akkor 1 héten belül egy másik időpontban is megtartható egy külső helyszínen.

A program igény szerint lehetőséget kínál további csapatfejlesztési alkalmakra, ahol Vanda munka- és szervezetpszichoológusi szemszögből támogatja a csapatot, figyelembevéve a szabadulószobában tapasztaltakat, valamint a résztvevők által megosztott témákat is.

Írj nekünk

A coach csomagokkal kapcsolatban ha bármi kérdés felmerül, keress minket bizalommal.
Árakkal kapcsolatban szintén emailben várjuk az érdeklődést, és egyénre szabott ajánlatot, program csomagokat készítünk számotokra, amiből tudtok majd válogatni :-)

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés