Élménygarancia

Szabadulószoba élménygarancia plecsniA Sweet Escape szabadulószoba vezetőjeként a piacon elsőként kínálunk élménygaranciát pénzvisszafizetéssel szabadulós játékainkra, mégpedig nem is akármilyet!

Tudom jól, hogy egy vásárlás mindig kockázattal jár, hiszen soha nem lehetsz egészen biztos benne, hogy tényleg azt kapod-e, amit ígérnek, és hogy ha igen, akkor sem biztos, hogy az Nálad is beválik.

 

Nincs semmi kockázatod

Az ajánlatom a következő. Ha játék után mégsem lennél elégedett, akkor ragaszkodom hozzá, hogy kérd vissza a pénzedet!

Személyesen garantálom, hogy a Sweet Escape szabadulós játékai remek kikapcsolódást fognak nyújtani számodra, de ha mégis csalódnál, akkor itt van a 110%-os "csalódás-biztos" garanciánk!

100% garancia

Pattantyús ÁdámÉrezd jól magad a Sweet Escape szabadulós játékán, és ha mégsem így lenne, akkor sincs semmi anyagi kockázatod, hiszen élhetsz a garanciával, és már utalom is vissza a befizetett játék teljes díját. Valamint nem csak visszaadom a pénzedet, de még ajándékba adunk egy pizzakupont (1 db ingyenes 32-es pizza), és sűrűn elnézést kérek, hogy Neked nem tudtunk maradandó élményeket nyújtani.

Apróbetűs rész nincs, ne is keresd!

Sikerült meggyőzzelek, hogy a Sweet Escape szabadulós játék a legjobb ajánlat?

Foglalj időpontot!

Várunk nagy szeretettel!
Pattantyús Ádám, házigazda

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés