Árajánlat kérés - Sweet Escape

Készen állsz a játékra? Kódfejtő játékEhavi akcióÚj pályaÉlménygarancia pénzvisszafizetéssel

Árajánlat kérés egy vidám csapatépítő játékra

Teljes név*
Kérjük, tölts ki minden kötelező mezőt helyesen!

E-mail*
Kérjük, tölts ki minden kötelező mezőt helyesen!

Telefonszám*
Kérjük, tölts ki minden kötelező mezőt helyesen!

Tervezett létszám
Invalid Input

Nem baj, ha még nem tudod pontosan, hogy hányan lesztek, tudjuk, közbejöhet még aznap is bármi. Írd be csak nagyjából, plusz-mínusz 1-2 fő is elégséges. Nekünk itt az a fontos, hogy belőjük, hány szabadulószobára lesz majd szükségetek, mert 1 szobába max 6-7 fő játéka biztosított kényelmesen. Egyszerre egy időben a 4 szobánkban optimálisan 24, de igény esetén maximum 32 fő tud párhuzamosan játszani.

Tervezett időpont
Invalid Input

Itt sem kell órára pontosan meghatároznod, hogy mikor szeretnétek játszani, persze, ha fix az időpont akkor azt írd be! De alapvetően elégséges, ha ennyit írsz például: 2015. december 7 délelőtti órák

Tervezett időtartam
Invalid Input

A szabadulós játék alapvetően 60 perces, így nagyon könnyű ezzel terveznetek. Azonban a program bővíthető, a csapatok szobacserével egymás után több küldetésen is részt tudnak venni! Ilyen esetekben a két játék közötti igény szerinti 10-30 perces szünetben van lehetőség leücsörögni, frissítőzni, fogyasztani, stb. Ez a közkedvelt két körös formáció, szobacserékkel, pontosan 2,5 órás szuper program.

Milyen alkalomból szervezed a programot?
Invalid Input

Kérjük válaszd ki milyen jellegű programot szervezel.

Tervezett egyéb szolgáltatás
Invalid Input

A Sweet Escape szabadulószobában igyekszünk különböző kiegészítő szolgáltatásokkal még felejthetetlenebbé varázsolni a programot. Lehetőség van frissítők fogyasztására, tortázásra, pizzázásra, csoki fondüzésre, stb. Ezekről bővebben az Árak menüpontban olvashatsz is, de engedd a fantáziádat nyugodtan szárnyalni, igyekszünk minden kérést teljesíteni, hiszen azért vagyunk, hogy segítsünk egy nagyon jó csapatépítést összehozni.

Honnan hallotál rólunk?
Invalid Input

Megjegyzés
Invalid Input

A Megjegyzés mezőbe írd be bármi olyan kérdésed, kérésed, ami esetleg kimaradt idáig.

Ellenőrző kód*
Ellenőrző kód
Kérjük, tölts ki minden kötelező mezőt helyesen!

Kérjük írd be ide a kis doboz felett látható 4 betűből álló Ellenőrző kód karaktersort.