Készen állsz a játékra? Kódfejtő játékEhavi akcióÚj pályaÉlménygarancia pénzvisszafizetéssel

Személyre szabható szabadulós játék - kedvenc közös fotóitokkal

Tedd még emlékezetesebbé a közös élményt!

A szabadulószobák közül elsőként nálunk, egészen pontosan 2015. áprilisától, és talán sehol máshol, a szabadulós játékotokat a Sweet Escape két pályáján is, még élvezetesebbé varázsoljuk!

Megszemélyesednek a tárgyak

foto szolgaltatas01 600 fekvoA játék során be tudjuk építeni kedvenc közös fotóitokat a feladatokba, mely varázslatos hatásával, és a hatalmas meglepetésével szenzációsan megemeli az amúgy is jókedvű játék-hangulatot.

Hogyan működik a szolgáltatás?

Nincs más dolgotok, mint válogassatok ki 6 db kedvenc fotót, küldjétek meg emailben, onnan már mi intézünk mindent! A játék során 6 db kelléket kell megszereznetek különböző logikai-, és ügyességi feladatok megoldása révén, és ezekre a kellékekre kerülnek rá a fotók.

Milyen képeket válogassatok?

foto szolgaltatas02 600 fekvoÁltalában saját, közös élményekről, vagy akár magukról a játékosokról készült profilképek a leghatásosabbak, képzeld el, mikor egy-egy feladat megoldásakor a megszerzett kelléken saját magad találod! Cégek esetében saját termékek fotóit javasoljuk például.

Hatalmas meglepetés és az emlékek felidézése

A játékosok beszámolói szerint, abszolút megnövekszik a játék élményhatása, ha ez a szolgáltatás be van dobva. A fotókkal kapcsolatos élmények is újra feltörnek, mely alapja lehet, a játék utáni élménydús beszélgetéseknek is.

Melyik szabadulószobában vehető igénybe és mennyiért?

A Fotó szolgáltatás a Mézeskalácsház vagy a Cowboy szoba foglalása esetén vehető igénybe. A szolgáltatás díja 3000 Ft, mely tartalmazza a megküldött 6 db fotó szerkesztését, elkészítését, és "beépítését" a szabadulós játékba.

Hogyan tudom igényelni a szolgáltatást?

A szolgáltatást a 6 db fotó emailben való megküldésével tudod megrendelni. A játékra továbbra is online tudsz időpontot foglalni, mely során a Megjegyzés rovatba kérjük írd be, hogy szeretnél élni a Fotó szolgáltatással is, majd küld el a fotókat.

Technikai részletek

A fotókat a szokásos leggyakrabban használt JPG, TIF, vagy PDF formátumban is küldheted. A fotók 5x5 cm-es méretben lesznek a pályán beillesztve, így lehetőség szerint négyzetes alakú fotókat érdemes válogatni.

 

Élvezd a szabadulós játékot, és tedd még személyesebbé:

kérd a Fotó szolgáltatást, sehol máshol, csak a Mézeskalácsház és Cowboy szobákban! :-)