Az élmény - Sweet Escape

Készen állsz a játékra? Kódfejtő játékEhavi akcióÚj pályaÉlménygarancia pénzvisszafizetéssel

Kijutós játék - Kristálytiszta élmény

Édes kihívás Neked!

"Egyetlen kaland többet ér, mint ezer egyforma nap, amit kényelemben és jólétben töltök." Paulo Coelho. De miért is?

Mert a kaland akkor történik meg veled, mikor végre megenged magadnak, és a kalanddal együtt jár a felszabadultság, az öröm, a sikerélmény, a boldogság!

A monotonitás is jó lehet egy darabig, de kell a változatosság, különben elkezdünk unatkozni!

Vajon ti kijutnátok?És félreértés ne essék, kaland nem csak az ejtőernyős ugrás, vagy a Mount Everest megmászása lehet. Kaland minden olyan dolog, amit szeretnél megtenni, de van benned egy kis félsz, amit gyorsan elhallgattatsz, és mégis megteszed.

Utána persze nagyon büszke leszel magadra, mert már tudod, hogy mennyi mindenre vagy képes!

Szóval: kalandra fel!

Úgy érzed Te is megtalálnád a kincset ha valaki elrejtené?

Te is megoldanád a rejtélyeket és kijutnál a csapdából?

Itt a lehetőség, tedd magad próbára a Sweet Escape kijutós kalandjátékán!
Számítógépes segítség? Nem lesz!
Telefonos segítség? Nem lesz!
Barátok? Igen, ők ott lesznek!

Szívesen tesztelnéd leleményességedet, találékonyságodat?

Szedd össze a bandát, ezúttal egy fantasztikus programra invitálunk benneteket a jól bevált kávézós, vagy sörözős program helyett!

Már négy pálya közül választhatsz:

Sweet Escape, az első szabadulószobánk, hatalmas siker!

Sweet Escape szobaTaláljátok meg a végtelen csoki receptjét, jussatok el a végtelen csokimezőre, teljesítsétek a Sweet Escape küldetését mindössze 60 perc alatt!

Mézeskalácsház, a vadonatúj mesés szabadulószobánk!

Mezeskalcshaz logoCsapdába estetek! Jussatok ki a gonosz Boszorkány fogságából 60 perc leforgása alatt, és fejtsétek meg a Mézeskalácsház rejtvényeit!

Cowboy Szoba, az ország első és egyetlen vadnyugati hangulatú szabadulószobája

Cowboy szoba logo HU uj-011 ujFüleljétek le a vadnyugat leghírhedtebb banditáit, és szerezzétek vissza a vadnyugat elrabolt dollárjait 60 perc alatt!

Bűvös Torony, ahol hősőkké válhattok!

SweetEscape Buvos Torony logo OK ujSzabadítsátok ki a királykisasszonyt, és jussatok ki a Bűvös Torony fogságából 60 perc leforgása alatt! 100% logikai szoba, itt az ügyességetekkel nem mentek semmire! :-)

Ez a játék segít, hogy lazíthass és végre kikapcsolódj!

A Sweet Escape program alatt garantált, hogy kiszakadsz a mindennapok világából. Érezni fogod, hogy most nem a hétköznapok rutinját éled.

Egy olyan valóság részese lehetsz, mely különbözik a hétköznapok megszokottságtól. Kis romantikus túlzással, ez az élmény annyira intenzív, úgy érzed mintha Te magad megszűnnél létezni.

A játék annyira lefoglal, hogy nincs kapacitásod egyszerűen a testedre figyelni, vagy az otthoni problémákon rágódni. Azt sem érzed, hogy éhes, netán fáradt vagy.

Különleges, nem mindennapi élményekkel szeretnél gazdagabb lenni?

Csak a kijutás számít!A kijutós játék során olyan állapotba kerülsz, mint amikor az ember teljesen elmélyül abban a tevékenységben, amit csinál. A koncentrálás és a kontroll érzése a játék alatt nagyon magas, úgy érzed magad, mintha egy energiabomba lennél, mintha a mindennapi problémák megszűnnének, a gondok háttérbe szorulnának.

Az időérzékelésed is megváltozik, mert úgy érzed, mintha állna az óra... pedig az egyre csak csökken és csökken... tudod, mindössze 60 percetek van kijutni!

Töltödj fel, hogy másnap újult erővel vághass neki céljaid megvalósításának!

Fáradtnak érzed magad? Jó volna kicsit feltöltődni?

A Sweet Escape kijutós játék közben talán nem tapasztalsz boldogságérzetet, ahhoz túl erősen koncentrálsz, de utólag létrejön az önmegerősítés, a kiteljesedés és az elégedettség érzése!

 

Induljon hát a játék! Foglalj időpontot!
12 tipp, hogy miért válassz minket!