Családi kincskereső játék

Tolvaj a Varázserdőben!

Egy izgalmas szabadtéri kalandra hívjuk a család minden tagját!
Ha van pár szabad órátok, gyertek ki a jó levegőre, és nyomozzatok parkjátékunkban!

Családi kincskereső játék az Orczy parkban

Mi ez a kincskereső játék?

Adott egy térkép, egy feladat, és egy gyönyörű park! Találjátok meg az eltűnt varázseszközöket a park terültén, és  nyomozzátok ki, hogy ki volt a tolvaj! 

Bármikor, bárkivel, egyéni tempóban

Ebben a játékban nincs semmi kötöttség, csak gondoltok egyet, átveszitek a detektív csomagot, és már indulhat is a játék! Nincs időhatár, kedvetekre kutathattok, nyomozhattok a Park területén, teljes biztonságban a város zajától! És a játék végén még forró csoki, tea, vagy limonádé is várja a megfáradt nyomozókat! :-)

Hány éves kortól ajánlott?

A "Tolvaj a varázserdőben" egy családi móka, melyben a varázstárgyak felkutatását már 4-5 évesen is élvezik a kisebbek, de tapasztalat, hogy a nagyobbak, és a felnőttek is élvezettel böngészik a térképet a lelőhelyek után, és bizony ha az előre szaladó gyerkőcök még nem találják meg a kincseket, mire odaérnek a felnőttek, ők is nagy elánnal esnek neki a kincskeresésnek! :-)

Időtartam

A játék parkban sétálgatós része, átlagosan 90 perc, és utána még a megfejtett kóddal ugyebár átsétáltok szembe a MyCoffee kávézóba, ahol leadhatjátok a megoldást, és kaptok egy kancsó finom forró csokit, forró teát vagy limonádét.

Helyszín

A kincskereső játék a felújított, csodálatosan szép 9. kerületi Orczy Kertben zajlik, ahová pusztán már csak egy kellemes sétára is érdemes lenne betérni, de izgalmas játékunkkal megfűszerezve egy élményekkel teli kalandtúrát ígérünk! 

Megközelítés

Az Orzcy kert a 3-as metró vonalán, a Nagyvárad téri metróállomás közvetlen közelében található, de a 24-es villamos Nagyvárad téri megállója is a kert főbejáratánál áll meg.

Ár

A játék alapvetően 2-6 fős csapatokra van tervezve, de ez sem kőbe vésett.
A játék díja 11900 Ft, mely magába foglalja a játék végén az 1 kancsó elfogyasztható forró csokit (5dl), teát (5dl), vagy limonádét (7,5 dl) is, amit Ti választhattok ki, hogy melyiket szeretnétek. A kancsó ital mennyisége független a létszámtól, az minden esetben fix, de ha netán többen lennétek, természetesen vásárolhattok plusz adagot.

A játék menete:

  1. Végezzétek el az elő-regisztrációt, hogy minden információt megkaphassatok!
  2. Online (Sweet Escape Kft, Erste Bank 11600006-00000000-75764810), vagy személyesen a Sweet Escape szabadulószobában (1091 Ernő utca 36, szemben az Orzcy parkkal) fizessetek be egy játékra.
  3. Vegyétek át a detektív csomagot, és vágjatok neki a kalandnak

Elő-regisztráció

Családi név:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Email cím újra:*
Telefonszám:

 

Partnerünk

A játék végén a MyCoffee kávézóba kell majd betérjetek, hogy a kincsesládikánkat kinyithassátok, melynek nyitvatartása fontos, úgy kalkuláljatok, hogy még nyitvatartási időben érkezzetek :-)
H-p 8:00 – 21:00, szombat: 9:00 – 19:00, vasárnap: 9:00 – 17:00

Jó szórakozást kívánunk!

Családi kaland, nyomozós élményséta az Orczy parkban

 

 

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés