Családi kincskereső játék

Tolvaj a Varázserdőben - Budapesti kincskereső

Figyelem! Sajnos 2024. Június 1-Július 8 között az Orczy kert rendezvény miatt várhatóan ZÁRVA lesz! :-( Így mielőtt elindulnátok, kérlek mindenképp hívjatok minket telefonon, hogy épp milyen a helyzet, futhat-e a kincskereső! Köszönjük :-)

Egy izgalmas szabadtéri kalandra hívjuk a család minden tagját!
Ha van pár szabad órátok, gyertek ki a jó levegőre, és nyomozzatok parkjátékunkban!
Nincs szükség időpontfoglalásra! Mindössze annyit kérünk indulás előtt csörögj ránk, hogy jöttök ;-)

Családi kincskereső játék az Orczy parkban

Mi ez a kincskereső játék?

Adott egy térkép, egy feladat, és egy gyönyörű budapesti park!
Találjátok meg az eltűnt varázseszközöket a park terültén, és  nyomozzátok ki, hogy ki volt a tolvaj! 

 

 

Bármikor, bárkivel, egyéni tempóban

Ebben a játékban nincs semmi kötöttség, csak gondoltok egyet, átveszitek a detektív csomagot, és már indulhat is a játék! Nincs időhatár, kedvetekre kutathattok, nyomozhattok a Park területén, teljes biztonságban a város zajától! És a játék végén még forró csoki vagy mézes-süti is várja a megfáradt nyomozókat! :-)

Térképelemzés a kincskereső játékon az Orczy parkban

Hány éves kortól ajánlott?

A "Tolvaj a varázserdőben" egy családi móka, melyben a varázstárgyak felkutatását már 4-5 évesen is élvezik a kisebbek, de tapasztalat, hogy a nagyobbak, és a felnőttek is élvezettel böngészik a térképet a lelőhelyek után, és bizony ha az előre szaladó gyerkőcök még nem találják meg a kincseket, mire odaérnek a felnőttek, ők is nagy elánnal esnek neki a kincskeresésnek! :-)

Családi kincskereső játék már 4-5 évesekkel is

Időtartam

A játék parkban sétálgatós része, átlagosan 75-90 perc, és utána még a megfejtett kóddal visszasétáltok a szabadulószoba bázisunkra, ahol leadhatjátok a megoldást és kaptok egy kancsó finom forró csokit (szezonális) vagy mézes-süteményt, ásványvízet.

Budapesti helyszín

A kincskereső játék a felújított, csodálatosan szép 9. kerületi Orczy Kertben zajlik, ahová pusztán már csak egy kellemes sétára is érdemes lenne betérni, de izgalmas játékunkkal megfűszerezve egy élményekkel teli kalandtúrát ígérünk! 
Az Orczy Kert címe: 1089 Budapest Orczy út 1
Fontos: A kincskereső csomagot a szabadulószoba bázisukon tudjátok átvenni, egyből ne a kertbe menjetek ;-)

Kincskereső játék az Orczy Parkban, indulás a Campus térről

Megközelítés

Az Orczy kert a 3-as metró vonalán, a Nagyvárad téri metróállomás közvetlen közelében található, de a 24-es villamos Nagyvárad téri megállója is a kert főbejáratánál áll meg.

Családok, szerelmes párok, lánybúcsús csapatok és osztálykirándulás számára is

Kincskereső játékunk alapvetően családi program, de szerelmes párok számára egy tartalmas, festői környezetben tett élménysétának, vagy osztálykirándulások alkalmával iskolai szabadtéri programnak is tökéletes. Hogyan szerveztük meg egy osztálykirándulás részére a kincskereső programot? Kattints ide, a kincskereső játék egy osztállyal oldalunkra :-)

Szabadtéri lánybúcsú, baráti társaságok

Amennyiben a szabadban szeretnétek egy könnyed sétálgatós, beszélgetős, de mégis hangulatos játékot szervezni, akkor a kincskeresgélés lesz a megoldás! Kutatás közben kedvetekre beszélgethettek, egyéni feladványaitokat is beleszőhetitek, de még egy piknikre is benevezhettek az Orczy tó partján, ha előre felkészültök! Szuper lánybúcsús program!

Ár (szezonális akció!)

A játék alapvetően 2-6 fős csapatokra van tervezve, de ez sem kőbe vésett.
A játék díja 4-6 főre most 11900 Ft helyett csak 8900Ft, 2-3 fő csapatnak 5900 Ft, mely magába foglalja a játék végén az 1 kancsó elfogyasztható forró csokit (5dl) vagy a doboz mézes-süteményt, illetve ásványvízet és szörpöt is.

Forró csoki, tea, vagy friss limonádé jár a játék végén a kalandoroknak

Kincskereső ajándékkártya

Az élményprogram tökéletes születésnapi ajándék, vagy karácsonyi meglepetés, vásárold meg Ajándékkártya formában! Az ajándékkártya érvényessége 6 hónap, így bőven lesz ideje az ünnepeltnek felhasználnia.

Tolvaj a Varázserdőben - kincskereső játék kicsiknek és nagyoknak

A kincskereső játék menete:

  1. Végezzétek el az elő-regisztrációt, hogy minden információt megkaphassatok!
  2. Online átutalással (Sweet Escape Kft, Erste Bank 11600006-00000000-75764810), vagy személyesen készpénzzel a Sweet Escape szabadulószobában (1096 Ernő utca 36, szemben az Orczy parkkal) fizessetek be egy játékra.
  3. Vegyétek át a detektív csomagot, és vágjatok neki a kalandnak
  4. A játék során nem lesztek teljesen magatokra hagyva, bármikor segítséget is igénybe vehettek

Elő-regisztráció (semmiféle elköteleződést nem jelent)

Kincsesládika nyitás

A játék végén is hozzánk a szabadulószoba bázisra kell majd betérjetek (1096 Budapest Ernő utca 36), hogy a kincsesládikánkat kinyithassátok, kérjük még nyitvatartási időben érkezzetek :-) A játékot nappal javasolt játszani, és előtte mindenképp csörögjetek ránk mielőtt indultok ;-)
Javasolt játékidő: H-V: 09:00 – 19:00 között :-)

Egyéb

- A játék szabadtéri, így esőben, hóesésben nem javasolt, de ha elkap egy zuhé, másnap simán tudjátok folytatni :-)
- Az Orczy Parkban szervezett rendezvények idején a játék elképzelhető, hogy akadályokba ütközhet. Az Orczy Park elérhetősége: (06 1) 4329000 (mellék 29794) (rendezvény és program iroda). Kérjük a játékkal kapcsolatban a 06304767655 számon érdeklődjetek, az irodát csak azzal kapcsolatban keressétek esetleg, hogy van-e rendezvény ;-) Nem jellemző, de hébe hóba előfordulhatnak rendezvények, ami miatti lezárhatnak részeket. 
- Lesd meg a többi hasonló szabadtéri kincskereső programunkat, itt a Szabadtéri kincskereső játék gyűjtőoldalunkon ;-)

Jó szórakozást kívánunk!

Családi kaland, nyomozós élményséta az Orczy parkban

Kincskereső játékunk az RTL Klub családi programajánló műsorában is bemutatkozhatott

Tolvaj a Varázserdőben az RTL Klub családi programajánló műsorán

Élménybeszámoló az Anyanet csapatától:

Az Anyanet élménybeszámolója a szabadtéri kincskereső játékról

Kincskereső játékaink a tévében is bemutatkozhattak!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés