Családi kincskereső játék

Tolvaj a Varázserdőben!

Egy izgalmas szabadtéri kalandra hívjuk a család minden tagját!
Ha van pár szabad órátok, gyertek ki a jó levegőre, és nyomozzatok parkjátékunkban!
Nincs szükség időpontfoglalásra!

Családi kincskereső játék az Orczy parkban

Mi ez a kincskereső játék?

Adott egy térkép, egy feladat, és egy gyönyörű park! Találjátok meg az eltűnt varázseszközöket a park terültén, és  nyomozzátok ki, hogy ki volt a tolvaj! 

Bármikor, bárkivel, egyéni tempóban

Ebben a játékban nincs semmi kötöttség, csak gondoltok egyet, átveszitek a detektív csomagot, és már indulhat is a játék! Nincs időhatár, kedvetekre kutathattok, nyomozhattok a Park területén, teljes biztonságban a város zajától! És a játék végén még forró csoki, tea, vagy limonádé is várja a megfáradt nyomozókat! :-)

Térképelemzés a kincskereső játékon az Orczy parkban

Hány éves kortól ajánlott?

A "Tolvaj a varázserdőben" egy családi móka, melyben a varázstárgyak felkutatását már 4-5 évesen is élvezik a kisebbek, de tapasztalat, hogy a nagyobbak, és a felnőttek is élvezettel böngészik a térképet a lelőhelyek után, és bizony ha az előre szaladó gyerkőcök még nem találják meg a kincseket, mire odaérnek a felnőttek, ők is nagy elánnal esnek neki a kincskeresésnek! :-)

Családi kincskereső játék már 4-5 évesekkel is

Időtartam

A játék parkban sétálgatós része, átlagosan 90 perc, és utána még a megfejtett kóddal ugyebár átsétáltok szembe a MyCoffee kávézóba, ahol leadhatjátok a megoldást, és kaptok egy kancsó finom forró csokit, forró teát vagy limonádét.

Helyszín

A kincskereső játék a felújított, csodálatosan szép 9. kerületi Orczy Kertben zajlik, ahová pusztán már csak egy kellemes sétára is érdemes lenne betérni, de izgalmas játékunkkal megfűszerezve egy élményekkel teli kalandtúrát ígérünk! 

Kincskereső játék az Orczy Parkban, indulás a Campus térről

Megközelítés

Az Orcy kert a 3-as metró vonalán, a Nagyvárad téri metróállomás közvetlen közelében található, de a 24-es villamos Nagyvárad téri megállója is a kert főbejáratánál áll meg.

Családok, szerelmes párok, és osztálykirándulás számára is

Kincskereső játékunk alapvetően családi program, de szerelmes párok számára egy tartalmas, festői környezetben tett élménysétának, vagy osztálykirándulások alkalmával iskolai szabadtéri programnak is tökéletes. Hogyan szerveztük meg egy osztálykirándulás részére a kincskereső programot? Kattints ide, a kincskereső játék egy osztállyal oldalunkra :-)

Ár (Szeptemberben is még tart az árzuhanás, iskolakezdési akció!)

A játék alapvetően 2-6 fős csapatokra van tervezve, de ez sem kőbe vésett.
A játék díja most szeptemberben 11900 Ft helyett csak 8900Ft, mely magába foglalja a játék végén az 1 kancsó elfogyasztható forró csokit (5dl), teát (5dl), vagy limonádét (7,5 dl) is, amit Ti választhattok ki, hogy melyiket szeretnétek. A kancsó ital mennyisége független a létszámtól, az minden esetben fix, de ha netán többen lennétek, természetesen vásárolhattok plusz adagot.

Forró csoki, tea, vagy friss limonádé jár a játék végén a kalandoroknak

Ajándékkártya

Az élményprogram tökéletes születésnapi ajándék, vagy karácsonyi meglepetés, vásárold meg Ajándékkártya formában! Az ajándékkártya érvényessége 6 hónap, így bőven lesz ideje az ünnepeltnek felhasználnia.

Tolvaj a Varázserdőben - kincskereső játék kicsiknek és nagyoknak

A játék menete:

  1. Végezzétek el az elő-regisztrációt, hogy minden információt megkaphassatok!
  2. Online (Sweet Escape Kft, Erste Bank 11600006-00000000-75764810), vagy személyesen a Sweet Escape szabadulószobában (1096 Ernő utca 36, szemben az Orczy parkkal) fizessetek be egy játékra.
  3. Vegyétek át a detektív csomagot, és vágjatok neki a kalandnak
  4. A játék során nem lesztek teljesen magatokra hagyva, bármikor segítséget is igénybe vehettek

Elő-regisztráció

Partnerünk

A játék végén a MyCoffee kávézóba kell majd betérjetek, hogy a kincsesládikánkat kinyithassátok, melynek nyitvatartása fontos, úgy kalkuláljatok, hogy még nyitvatartási időben érkezzetek :-)
H-P: 08:00 – 20:00 Sz: 09-18, V: 09-16 között javasolt beérkezni a játék végén a kávézóba.

Egyéb

- A játék szabadtéri, így esőben, hóesésben nem javasolt, de ha elkap egy zuhé, másnap simán tudjátok folytatni :-)
- Az Orczy Parkban szervezett rendezvények idején a játék elképzelhető, hogy akadályokba ütközhet. Az Orczy Park elérhetősége: (06 1) 4329000 (mellék 29794) (rendezvény és program iroda)
Olvasd el egy vérbeli szabadulószobás blogger élménybeszámolóját: Városismereti kalandok blogcikk - Tolvaj a Varázserdőben

Jó szórakozást kívánunk!

Családi kaland, nyomozós élményséta az Orczy parkban

Tolvaj a Varázserdőben az RTL Klub családi programajánló műsorán

Kincskereső játékunk az RTL Klub családi programajánló műsorában is bemutatkozhatott

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés