Legjobb szabadulószoba

Legjobbszabaduloszoba.hu

A Sweet Escape mind a 4 szabadulószobája tagja Magyarország legátfogóbb szabadulószoba kereső gyűjtőoldalának, mely a legjobbszabaduloszoba.hu.

Vállaljuk az összehasonlítást

Ezen az oldalon bátran vállaljuk az összehasonlító elemzéseket más szabadulószobákkal, mert hiszünk benne, hogy sok szempontból a Sweet Escape Budapest legjobb szabadulójába.

Budapest legjobb ár/érték arányú szabadulószobája

Előnyeink közt elsődlegesen emelném ki az ár/érték arányunkat, melyben talán tényleg a Sweet Escape Budapest legjobb szabadulószobája (egy elemző tesztet meg is nyertünk ezzel kapcsolatban, lásd itt). Továbbá a családbarát jelleget, mivel nálunk nincs ijesztgetés, se sötétség, se bezártsági érzés, a csapatok nincsenek kulcsra zárva! Ablakok vannak a szobákon, és kulturált környezetben zajlik a játék.

Értékmegőrző, férfi-női wc, wifi, traccspartis/tortás/pizzás külön helyiségek

Igyekeztünk felmérni minden olyan igényt, mely a csapatok, és társaságok programszervezését megkönnyíti, így komplett születésnapi zsúrok, céges csapatépítések, osztálykirándulások, legénybúcsúk, lánybúcsúk szervezhetők meg a Sweet Escape szabadulószoba bázisán.

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés