Maradok a pénzemnél

A legjobb szabadulószobát keresték!
Mi lettünk a tesztgyőztesek!

Megnyertünk egy ár/élmény alapú szabadulószobás tesztet, melyet Magyarország egyik legolvasottabb tesztoldala, a Maradok a Pénzemnél blogcsapata készített, és az Index is címlapon hozta le!

A Maradok a pénzemnél egy ár/érték arány kutató tesztoldal. A fő küldetésük a kiváló ár/érték arányú termékek/szolgáltatások felkutatása független teszttel, és az eredmények közlése több mint 20.000 olvasójuk felé.

2018.augusztusában tért be hozzánk két kedves úriember, és kipróbálták a Sweet Escape szabadulószobánkat. Mint utóbb kiderült, egy nagy szabadulószoba tesztet készítettek, melyben az alapvetően már népszerűbb szobák kerültek a blog csapat górcsöve alá.

Végig járták a szabadulószobákat, játszottak, és megírták véleményüket, összehasonlították, pontozták a szobákat, több mint 10 kritérium szerint.

Véleményük szerint a magyar vásárlók is egyre tudatosabbak, egyre jobban figyelnek arra, hogy mit esznek, milyen készülékeket használnak és arra is, hogy milyen minőségű termékeket/szolgáltatásokat visznek be a háztartásukba. Így folyamatos az információ igény az ár/érték arány alapú döntésekhez. 

Azt vallják, mindent, aminek a minősége értelmezhető és megfogalmazható, azt le tudják tesztelni. Mit ígér a termék? Mennyiért ígéri ezt? Hová helyezhető el ár/érték arány szempontból ez a termék vagy szolgáltatás a piac más szereplőinek más termékeihez képest? Általánosságban ezt vizsgálják, persze mindig az adott termék egyedi jellemzőinek megfelelően, reálisan és minél objektívebben. 

Ezek alapján született meg szabadulószobás tesztjük is, melyet a Sweet Escape szabadulószoba nyert meg, nagy nagy örömünkre!

Kattints ide a cikkre

Gyere és próbáld ki Te is a Sweet Escape szabadulós játékot! 

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés