Multifunkcionális ajándékkártya- Sweet BigMax

Sweet BigMax ajándékkártya - 15900 Ft!

Most lehetőséged van kiválasztani 4 játék közül, hogy melyik élményszolgáltatásra váltod be a kártyádat!

Multifunkcionális szabadulószobás ajándékkártya - Sweet BigMax

1. Családbarát szabadulószoba

Vegyetek részt egy izgalmas, de ijesztgetésektől, horrortól, sötétségtől mentes szabadulós játékon, ahol 60 percetek lesz kijutni a furfangos fejtörők szorításából! 4 szabadulószoba közül is válogathattok! A kártya 2-6 fős csapat számára biztosítja a játékot.

Ismerd meg a szabadulószobáinkat: Családbarát szabadulószobák

2. Vidám kvízjáték - Vetélkedőszoba

Éljétek át a tévés kvízvetélkedők világát személyesen! Műveltségi kérdésektől mentes, szórakoztató kvíz-show! 60 perces rekeszizom tréning! A kártya 2-6 fős csapat számára biztosítja a játékot.

Ismerd meg a Vetélkedőszobát: Vidám kvízjáték

3. Online szabadulós játék - Szabadulószoba LIVE

Játszatok otthonról, kényelmesen, egy laptop elől! Ki sem kell mozdulnotok, és higgyétek el, hamisítatlan szabadulószobás érzésetek lesz a játék során, csak itt most a bezárt animátort kell kiszabítanotok, 60 percen belül! A kártya 2-6 főre biztosítja az online játékot.

Bővebben a webkamerás szabadulós játékról: online Szabadulószoba LIVE

4. Szabadtéri kincskereső játék

Kezetekben egy kincses térképpel fedezzétek fel a csodálatos Orczy kertet, és nyomozzatok a Varázserdőben a tolvaj után! Igazi családi kikapcsolódás, ahol kicsik és nagyok nagyjából egy bő órára közösen merülhetnek el a kincskeresés rejtelmeibe a jó levegőn. A játék végén helyszíntől függően forró csoki vagy mézes-süti, friss limonádé vagy ásványvíz és szörp várja a kalandorokat. Javasolt létszám max 6 fő. Már 4 különböző helyszín!

Tolvaj a Varázserdőben: bővebben a budapesti kincskereső játékról

Bármelyiket is választod, garantáljuk a tartalmas kikapcsolódást!

A kártya érvényességi ideje alapvetően 6 hónap, a vásárlástól számítva. Azonban vírushelyzet esetén ezt nem vesszük figyelembe, így kvázi korlátlan felhasználású.

Tipp: Lesd meg a kis tesómat is: Sweet Max ajándékkártya 2-3 főre

Ajándékkártyát rendelnék

Ha bármi kérdés felmerül, keressetek minket bátran elérhetőségeink egyikén ;-)

A Sweet csapat vár benneteket nagy szeretettel!

 

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés