Multifunkcionális ajándékkártya- Sweet Max

Sweet Max ajándékkártya - 9900 Ft!

Most lehetőséged van kiválasztani 5 játék közül, hogy melyik élményszolgáltatásra váltod be a kártyádat!

Ajándékkártya Sweet Max

1. Családbarát szabadulószoba

Vegyetek részt egy izgalmas, de ijesztgetésektől, horrortól, sötétségtől mentes szabadulós játékon, ahol 60 percetek lesz kijutni a furfangos fejtörők szorításából! 4 szabadulószoba közül is válogathattok! A kártya 2-3 fős csapat számára biztosítja a játékot.

Ismerd meg a szabadulószobáinkat: Családbarát szabadulószobák

2. Vidám kvízjáték - Vetélkedőszoba

Éljétek át a tévés kvízvetélkedők világát személyesen! Műveltségi kérdésektől mentes, szórakoztató kvíz-show! 60 perces rekeszizom tréning! A kártya 2-4 fős csapat számára biztosítja a játékot.

Ismerd meg a Vetélkedőszobát: Vidám kvízjáték

3. Online szabadulós játék - Szabadulószoba LIVE

Játszatok otthonról, kényelmesen, egy laptop elől! Ki sem kell mozdulnotok, és higgyétek el, hamisítatlan szabadulószobás érzésetek lesz a játék során, csak itt most a bezárt animátort kell kiszabítanotok, 60 percen belül! A kártya 2-3 főre biztosítja az online játékot.

Bővebben a webkamerás szabadulós játékról: online Szabadulószoba LIVE

4. Digitális szabadulószoba

Szintén otthonról, online játszható 90 perces kihívások! Ajándékkártyád két játékra is beváltható. Időpontfoglalás emailben, mely során két kuponkódot küldünk, amit be tudsz majd váltani.

Bővebben a digitális szabadulós játékról: online Digitális szabadulószoba

5. Szabadtéri Kincskereső játék

Kezetekben egy kincses térképpel fedezzétek fel a csodálatos Orczy kertet, és nyomozzatok a Varázserdőben a tolvaj után! Igazi családi kikapcsolódás, ahol kicsik és nagyok nagyjából egy bő órára közösen merülhetnek el a kincskeresés rejtelmeibe a jó levegőn. A játék végén helyszíntől függően forró csoki vagy mézes-süti, friss limonádé vagy ásványvíz és szörp várja a kalandorokat. Már 4 különböző helyszín! A kártya 2-3 főre biztosítja a kincskereső játékot.

Bővebben a kincskereső játékról: Tolvaj a Varázserdőben

Bármelyiket is választod, garantáljuk a tartalmas kikapcsolódást!

A kártya érvényességi ideje alapvetően 6 hónap, a vásárlástól számítva. Azonban vírushelyzet esetén ezt nem vesszük figyelembe, így kvázi korlátlan felhasználású.

Tipp: Lesd meg a nagy tesómat is: Sweet Big Max ajándékkártya 4-6 főre

Ajándékkártyát rendelnék

Ha bármi kérdés felmerül, keressetek minket bátran elérhetőségeink egyikén ;-)

A Sweet csapat vár benneteket nagy szeretettel!

 

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés