Városi nyomkereső játék harmadik bevetés

Városi nyomkereső játék - Harmadik bevetés - A Varázsital

Itt a lehetőség! Tedd magad próbára a Street Escape városi nyomkereső játékán!

Lefogyasztható olasz étterem voucher

Ha még nem tetted, csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy ne maradj le semmiről!
Kattints ide, már több mint 350 csoporttag!

A küldetés neve: Kém Akadémia - A varázsital
A bevetés: Előkerült egy ősi recept. Egy varázsital receptje! De rossz kézbe került! Egy titkos társaság ezt a varázsitalt az emberek elbűvölésére, és uralmuk alá hajtására szeretné felhasználni! Meg kell őket állítani! Csapatod célja, minél több információt begyűjteni a receptről, és megtalálni a receptes ládika kulcsát! Az izgalmas játék során kódokat kell megfejteni furfangos fejtörökön keresztül, és feltérképezve a játék zónáját, válaszolni a küldetés kérdéseire, mely válaszok az utcákon hevernek! 
Játék kezdése: a következő bevetés időpontja tervezés alatt
Játék fődíja: partnereink támogatásaként korábban limuzintúra, pizza, vagy gofri kupon, amit a győztes elvitt :-)
Játék időtartama: 2,5 óra plusz a finálé (kb fél óra), ahol az eredményhirdetéssel, kincsesládika nyitogatással ér véget az izgalmas program
Játék helyszíne: Budapest 9. kerület, Kálvin tér és környéke, de pontosan itt (Üllői út - József körút - Bródy Sándor utca - Múzeum körút által közrezárt terület)
Rendeld meg a csapatépítőt! Ez a bevetésünk is megrendelhető cégek, baráti társaság, vagy iskolai program részére, az év bármely időpontjában! Vedd fel velünk a kapcsolatot ;-)

Street Escape városi nyomkereső Zóna 3 térkép Varázsital

Játék díja: 14900Ft/csapat (2-6 fő), mely most egy 5000 Ft-os étterem kupont is tartalmaz! Játék után a finálé helyszínen fogyaszthatjátok le, a Trattoria Venezia olasz étterem bármely finomságára! Egyetek igyatok, és fizessetek a kuponnal! :-)
Limuzintúra sorsolás: *amennyiben legalább 10 csapat benevez az eseményre, a részt vevők között egy 9 fős, 25000 Ft értékű 60 perces budapesti limuzintúrát sorsolunk ki a Viplimuzin.hu jóvoltából!
Ajándékkártya: Lepj meg valakit egy Városi nyomkereső csapatbelépővel! Ajándékkártyaként is megvásárolható, írj nekünk emailt, és küldjük!
Szabad helyek száma: ugyan ez a legkisebb zónánk, de 10-15 csapat itt is simán elfér :-)
Csatlakozz Facebook csoprtunkhoz a legfrissebb információkért!

Street Escape - Városi nyomkereső játék bérgyilkossal

Fotó: Ferencváros újság

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés