Online? Krimi? Játék? - Bemutatjuk a Mitrejt Mokka rejtélyét

Az online játék bemutatása

A játéknak a Digitális weboldalunk ad otthont, akárcsak a többi online programunknak. Az eddigiektől eltérően itt sok-sok videó bejátszás vázolja fel nektek a bűnügyet, amit meg kell fejtenetek. Ehhez kiváló megfigyelésre, jó memóriára és természetesen logikára is szükségetek lesz, hiszen bizonyos nyomokhoz egy-egy szabadulószobás feladvány megoldásával juthattok hozzá.

Egyedülálló online kikapcsolódás

A Szabadulószobás Online Krimi ötvözi a klasszikus szabadulószobás fejtörőket és a krimik fordulatait, ezzel kellemes feszültséget teremtve. Azonban a nyomozó ezúttal nem Sherlock Holmes vagy Hercules Poirot, hanem Te, kedves játékosunk. Mindemelett a történet szereplői is megelevenednek, hiszen a nyomozás során bizony kihallgatásokra is sor kerül.

Igazi krimiíróval dolgoztunk!

Első Szabadulószobás Online Krimi játékunk karaktereit és történetét egy igazi krimiírónak, C. F. Rekanak köszönhetjük. Reka jelenleg a hatodik regényén dolgozik, melyben saját detektívje, Frida Lorne egy újabb izgalmas rejtély után nyomoz.

A játék törtnénete

A Mitrejt Mokka egy rendkívül különleges kávérecept, ami a Babónázó Kávézó legnagyobb kincse. Ám ez a rejtélyes recept váratlanul eltűnik, ezzel komoly gondot okozva a kávézó tulajdonosának. Rajta kívül csak öten tartózkodnak a tetthelyen, valamint egy épp ott kávézgató detektív... Vajon ki áll a gaztett hátterében? Te ki tudod deríteni?

Megelevenedett szereplők

Hogy a játékot tovább színesítsük, több videófelvételt is készítettünk a Proscenion Drámaszínpaddal együttműködve. A kreatív szereplőgárda és profi operatőr munkája révén a történet szereplőivel „személyesen” is találkozhatsz az online térben,  meghallgathatod véleményüket az esetről, sőt ha okot találsz rá, még számon is kérheted őket egy-egy elsikkasztott információ végett.

Technikai tudnivalók

A játékot egy rövid regisztrációt követően tudod megvásárolni az online felületünkön. Úgy gondoljuk, hogy ez a program remekül feldobhat egy délutánt vagy estét a krimirajongó barátokkal, családdal. A többi online játékunkhoz hasonlóan ennél is van lehetőség arra, hogy mindenki a maga biztonságos otthonából nyomozzon, és tegyen hozzá a Mitrejt Mokka eltűnésének felderítéséhez egy képernyő- megosztás segítségével!

Készen állsz egy új kihívásra? Ne habozz, vágj bele még ma!
A játékot itt éred el: Mitrejt Mokka online krimi

A cikket írta: Sánta Diána

Megosztás