Céges csapatépítés

Szabadulószoba - Hamisítatlan csapatépítés

Zárja be kollégáit! Nálunk élvezni fogják! Már online is!
Sweet Escape szabadulószoba Budapest – 60 perces csapatépítő logikai, ügyességi játék

Csapatépítő tréning cégek részére akár 60 főre

Bérelje ki szabadulószobáinkat és ajándékozza meg egy hatalmas élménnyel kollégáit, alkalmazottait! Kikapcsolódást biztosítunk akár 60 főre, már kiegészítő coaching szolgáltatásokkal!

Szabadulószobáink 30 játékost, és Vetélkedőszobánk további 30 játékost képes befogadni, egy helyszínen, egy időben!

Sweet Escape szabadulószobás céges csapatépítés Budapesten

A belváros egyik legnagyobb csapatépítő szabadulószobája

Az egy helyszínen található négy szabadulószobánknak és egy vetélkedőszobánknak köszönhetően nálunk egyszerre akár 60 fő is játszhat párhuzamosan.

Leinformálható Kft-ként üzemelünk, számlaképesen, fizetés akár 30 napos utalással.

Könnyen megközelíthető helyszín a Nagyvárad téri metróállomástól egy percre, tiszta környezetben.

Kérje ajánlatunkat!


Szabadulószobás kikapcsolódás nagy létszámú csapatok számára!

Programszervezők, cégvezetők, osztályfőnökök részére emailben küldünk egyéni árajánlatot csapatépítésre.

7-8 fő feletti csapatépítő program tervezése esetén kérjük töltse ki ezt az Árajánlatkérő űrlapot, így fény derül minden apró részletére a játéknak, hogy együtt egy sikeres programot szervezzünk! Ráadásul olyan programok sem maradnak látótávolságon kívül, mint például a vadonatúj Városi nyomkereső játékunk, vagy a Vetélkedőszoba. Az általunk összeállított programajánlat teljesen személyre szabott lesz így!

Budapesti csapatépítő program cégeknek, osztályoknak szabadulós játékkal

Év végi céges parti, kijutós csapatépítő program

Ebben a játékban egyedül nem lehetséges kijutni, ugyanis vannak olyan rejtélyek melyekhez több ember szükséges. Mindenki fontos, és mindenki kicsit másban jó! A kis csapat a játék közben akarva akaratlanul összedolgozik, és végül összeérik!

Rengeteget fognak egymással kommunikálni, és mélyebben megismerik egymást a kollégák, mely rendkívül pozítív hatással lesz a céges csapatszellem megerősítésére.

A közös cél, a közös játék, a közös siker mind mind segíti a későbbi közös munkát! Nem mellesleg a játék során kikapcsol minden, így egy hatalmas feltöltődést is érzünk a játék után, így vidámabban, feltöltve lehet nekivágni a következő évnek :-)

Tipp: Szervezzetek akár házon belüli versenyeket, melyik csapat jut ki gyorsabban!

Kettős csapatépítő hatás!

Az izgalmas fejtörők során átélt élményeket újra felidézhetitek a játék után megtartott különböző állófogadásunkkal (opciós), vagy akár csak frissítőket szolgálunk fel az élményektől megfáradt játékosok részére.

Csapatépítő program legénybúcsúra!

Csapatépítő játékunk remekül beilleszthető a legénybúcsús programok közé, akár hastáncossal, vagy show modellel kiegészítve, ahol akár minden egyes rejtvény megoldásakor, vagy kód megfejtésekor jutalomként lekerülhet egy ruhadarab... A táncosok szervezésében is tudunk, és szívesen segítünk is!

Csapatépítő játék lánybúcsúra!

A lánybúcsús kijutós játékot a helyszínen sminktanácsadás, sminkelés követheti, melyet szívesen le is szervezünk részetekre, Nektek semmi szervezéssel nem jár! Guti Nicoletta sminkes, és sminkoktató előadásában fény derülhet mindenre, amit a sminkeléssel kapcsolatban tudni szeretnétek, miközben nassolgattok, ráadásul az ünnepeltet ki is sminkeli! Igény szerint a játék végén chippandale műsorral is zárhatjátok a nálunk eltöltött élményprogramot.

Csapatépítés a családnak

A közösen eltöltött időt értékesen töltenéd? A szabaduló szoba szuper családi program! Legyél minél többet szeretteiddel, a szabaduló szoba összehoz benneteket, erősíti a családi kapocsokat.

Csapatépítés szerelmes pároknak

Unod már a párodat moziba vinni? Nem akarsz uncsi lenni? A Sweet Escape remek randiprogram! Légy kreatív, párod álla le fog esni! Óriási élmény, és nagyot nősz a szemében, az tuti!

Csapatépítő program

A Sweet Escape szobában játékosként, képesek vagytok megélni a játék örömét, miközben tudatában vagytok a küldetésnek. Egy közös cél lebeg a szemetek előtt, és egy csapatként szívvel-lélekkel dolgoztok össze a kijutásért.

Ez egy lehetőség, hogy elkerüld a fásultság állapotát, amikor az ember úgy érzi, semmit nem csinál, nem használja a készségeit, nincs semmiféle kihívás. Sajnos számos ember van a fásultság állapotában, amihez leginkább az érdektelen televíziózás járul hozzá.

Online céges csapatépítés

A vírushelyzet szigorításai miatt a beltéri gyülekezések korlátozódtak, így szabadulós játékaink már online is elérhetőek! Szervezze meg idei céges csapatépítését online!
Az online csapatépítő programjainkról bővebben itt olvashat: szabadulószobás céges csapatépítés online

Hogyan helyezzünk minél több hétköznapi élményt életünkbe?

Ez az a kihívás, melyet a Sweet Escape küldetésének tekint!

Szabaduló szoba Budapesten - Gyere, foglalj időpontot most azonnal!

Az idő megszűnik létezni, saját magáról is megfeledkezik az ember és úgy érzi, valami hatalmasabbnak a része.
A kihívás nagy, de az eszközök a rendelkezésedre állnak!

Kikapcsolódnál a barátaiddal, de nem jut eszedbe semmi jó program?

Mindannyian élni akarunk, méghozzá jól élni, ezért az életünk minőségét mindenekelőtt nekünk kell befolyásolnunk.

Ezekért a percekért érdemes élni!

Ezt a játékot úgy lehet leírni, mint azt a pillanatot, amikor átérezzük, hogy minden úgy jó, ahogy éppen van, a megfelelő időben és helyen vagyunk, és éppen azt tesszük, amit tenni szeretnénk.

Tedd hát Te is, és foglalj időpontot a Sweet Escape élményre!

Időpont foglalás

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés