Miért gyere hozzánk?

Szabaduló Szoba - Mitől más?

12 tipp, hogy miért válasszatok minket!

1. Kijutós játék, sok-sok kiegészítő programlehetőséggel!
Az élményt tovább fokozhatjuk egy kellemes állófogadással, hogy a játék után kifújhassátok magatokat, és újra átélhessétek a friss élményeket. Vetélkedőszoba, Társasjátékszoba és Traccspartis külön helyiségek, a tortázás, pizzázás, mézes-sütizés, frissítők, stb számára.
 
2. Lehengerlő faldekorációk, mesés környezet!
Sokat áldoztunk annak érdekében, hogy olyan élményben legyen részetek, mely egy életre szól. Eddig az egyedi és furfangos feladványok voltak, amik kiemeltek minket a szabadulószobák közül, de új helyszínünkön már a látvány is magával ragadó!
 
3. Izgalmas kiegészítő szolgáltatások közvetlenül a helyszínen!
Limuzintúra, Kedvenc fotók szolgáltatás - melyben saját fotóitok kerülnek be a játékba, Vetélkedőszoba, Társasjátékszoba, lánybúcsúkra Táncos fiú, Sminkoktatás vagy Sminkelés, legénybúcsúkra Táncoslányok! Nektek semmi szervezésre nem lesz szükség, mindent nyugodtan bízzatok ránk! Ha bármely kiegészítő szolgáltatás érdekes lehet számotokra, írjatok!
Segítünk, hogy az élmény még felejthetetlenebbé váljon!
 
4. Nemcsak logikai feladatok
A pályákat úgy építettük fel, hogy minél színesebb legyen számotokra, így például nálunk kisebb ügyességi feladatokkal is találkozhattok majd.
 
5. Tiszta játékkörnyezet, fűtött helységek
Nálunk nincs por, kosz, nincs hideg, hogy véletlenül se zökkentsük ki benneteket a játékélményből! Viszont van mosdó, értékmegőrző, traccspartis helyiség, ha épp szükség volna rá.
 
6. Könnyű megközelíthetőség, szabaduló szoba Budapest belvárosának peremén
A kék metró Nagyvárad téri állomásától mindössze 1 percre vagyunk gyalogosan, egész pontosan a 1096. Budapest Ernő utca 36 szám alatt.
 
7. Többféle időpont foglalási mód
Aznapi foglalásodat csak telefonon, egyéb esetben honlapunkon éjjel-nappal online tudtok időpontot foglalni.
 
8. Többféle fizetési mód, és utalványok elfogadása
Online átutalással, helyszínen készpénzzel, Aji kártyával, Feldobox utalvánnyal is fizethettek!
 
9. Értékmegőrző, és toalett
A játék alatt kulcsra zárt szekrényben helyezhetitek el értékeiteket, valamint a helység külön férfi és női toalettel is rendelkezik.
 
10. Diákkedvezmény, nyugdíjas kedvezmény
Diák és nyugdíjas játékosaink számára kedvezményt biztosítunk árainkból.
 
11. Nyelvfüggetlen játék - külföldi csapatokat is várunk szeretettel
Kijutós játékunkat bármilyen anyanyelvű játékosok játszhatják, mivel a küldetés teljesítéséhez nem szükséges magyarul beszélni. Szabadulószoba akár angolul!
 
12. Szabadulószobás csapatépítés akár 30, vagy még több főre!
Szeretné, hogy a kollégák jobban összedolgozzanak, összebarátkozzanak, vagy csak megajándékozná csapatát egy igazi kikapcsolódással a jól megérdemelt munka után? Céges napot, vagy év végi partit szervezne, de nincs semmi jó ötlete? Írja meg igényeit, és bízza ránk a szervezést! Akár 50 főre is! Kérje ajánlatunkat emailben! Ezt a programot még sokáig fogják emlegetni a munkahelyen!

Sikerült meggyőznünk?

Foglalj most időpontot!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés