Gyerekprogramok

Csapatépítő gyerekprogramok, szülinapi zsúrok

Avagy ha már kinőttétek vagy unod a játszóházas szülinapokat

Ha azt gondolnád, hogy a kijutós játék feladványai túl bonyolultak, nem gyerekeknek valók, akkor bizony tévedsz! A feladatok, rejtvények között akad jó pár olyan, ami a fiatalabb korosztálynak sem okoz gondot, sőt: sok esetben hamarabb megtalálják a megoldást, mint a felnőttek!

Épp ezért, ha gyerekprogramok között keresgélsz, a Sweet Escape Szabadulószoba Téged és csemetéidet is szeretettel vár már 9-10 éves kortól! Szervezz szülinapi bulit 10-11-12 évesek számára.

Cowboy szabadulószoba gyerekeknek

Izgalmas gyerekprogramok nem csak gyerekeknek:

Akár szülőként, a családoddal jönnél egy feledhetetlen hétvégi programra, akár tanárként az osztályodat hoznád el hozzánk, egyben biztos lehetsz: nagyszerűen fogjátok érezni magatokat. Az már csak hab a tortán, hogy számos egyéb gyerekprogrammal ellentétben, itt a kommunikációs és együttműködő képességet fejlesztő formában zajlik a játék, így igazi csapatépítő ereje van.

Kiváló szülinapi gyerekprogram, melyre külön csomagot kínálunk!

Születésnapos csomagunkban a szabadulós játékot egy fél órás ünneplés, ajándékozási lehetőség követ, melyhez biztosítjuk a tortát gyertyával, és frissítőkkel, valamint a helyszínt.

Szabadulószobás szülinapi zsúr gyerekeknek

A gyerekek számára továbbá lehetőséget biztosítunk pizza fogyasztásra, vagy tortás álló/ülőfogadásra, melyekre szintén kedvezményes csomagajánlataink vannak.

Itt találod csomagajánlatainkat

Fontos: egy-egy szabadulószoba játék max. 8 fő számára lett tervezve (egy kötelező felnőtt csapattagot is beleszámítva), így nagyobb létszám esetén több pályát célszerű foglalni, melyeket azonban igény szerint egy időben, párhuzamosan is tudunk indítani.

Egy felejthetetlen és izgalmas osztálykirándulás

A gyerekprogram akár egész osztálykirándulássá változhat át! Sok-sok budapesti, és vidéki iskola egy-egy osztályának volt már helyszíne a Sweet Escape szabadulószoba, hatalmas sikerrel.

A négy különböző tematikájú, de nagyjából hasonló nehézségű pályán egyszerre akár 32 fő is játszhat (4db 8 fős csapatban, beleszámítva a csapatonkénti egy kötelező felnőttet).

A csapatok egyszerre indítása sem probléma, így igazi versenyhangulatot tudunk előidézni, „ki jut ki hamarabb”.

Szabadulószoba osztályok részére

Gyerekprogram diákkedvezménnyel!

500Ft kedvezményt biztosítunk minden diáknak (a diákigazolványok felmutatásával vehető igénybe), és nyugdíjasnak ,-)

Gyerekbarát szobák

A szabadulószoba nem csak felnőttek, hanem gyerekek szórakozása is lehet egyben. Tartalmas gyerekprogram játékos környezetben (labdák, plüssfigurák, játékpisztoly, stb.), csavaros feladványokkal és sok-sok mókával. A játékok elérhető magasságban vannak, nincs ijesztgetés, se félelmetes sötétség, sőt attól sem kell tartanod, hogy a kaland végén minden ruhád koszos, poros lesz. Igényes szórakozás tiszta környezetben gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Minden generáció megtalálja a számára megfelelő kihívást. Az igazán ütős családi programok és gyerekprogramok sorából nem hiányozhat a szabadulószobás élmény!

Kifejezetten ajánlott önbizalom-növelő élményprogram tinédzsereknek!

Molnár-Sefcsik Yvett pszichológus szerint a vidám közös játék, és méginkább a közös siker hozzájárul mind az egyén önbizalmának, mind a csapatkohézió megerősítéséhez.

Különösen tinédzser gyerekek számára hasznos, akik napjainkban sajnos túl sok időt töltenek a számítógép, a mobiltelefon előtt. Nagyon jó, hogy vannak ilyen vidám kalandos szabadulószobák, melyek gyermekeink számára is élvezhetőek, és lehetőséget biztosítanak nekünk szülőknek, hogy kirángassuk onnan őket. Fejleszti az együttműködési és kommunikációs készségeket úgy, hogy azonnali sikerélményt nyújt a gyerekek számára (is)!

Minden egyéb ami egy sikeres gyerekprogramhoz még kell

Egy jó rendezvényhelyszín alapvető kötelező elemei sem hiányozhatnak, így a Sweet Escape szabadulószobái fűtöttek, valamint toalett és értékmegőrző is van.

Kiegészítő élményprogramok a helyszínen

Több játéklehetőség is van, nem csak a 4 szabadulószoba, így egy szabadulós játék után akár bővíthetjük is a gyerekprogramot egy fergeteges hangulatú interaktív nyomógombos kvízjátékkal, vagy akár egy szabadtéri kincskereső játékkal!


Nincs bezártság érzés

Szobáinkat úgy alakítottuk ki, hogy nincs bezártság érzése játékosainknak, tehát nincsenek konkrétan kulcsra zárva, a játék közben könnyedén el lehet hagyni a játékteret, és be is lehet állni játék közben.

Könnyű megközelíthetőség

Gyalogosan egyaránt 1 percre vagyunk az M3 Nagyvárad tér metróállomástól, valamint a 24-es villamosi Nagyvárad téri megállójától.
Autóval érkezve parkolási lehetőség van közvetlen az Ernő utcában (175Ft/óra), viszont a parkolás hétköznap 18 óra után, hétvégén pedig egész nap ingyenes.

Kajla pecsételőhely és kedvezmény szabadulószoba gyerekeknek

Kérdésed van? Írj nekünk: itt a kapcsolat oldal!
Időpontot foglalnál? Irány a foglalás oldal :-)
Olvasnál a forradalmi újdonságunkról? Itt a vidám Vetélkedőszoba - játssz úgy, mintha egy tévés kvízvetélkedőn lennél!

Izgalmas gyerekprogramok – Sweet Escape

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés