Készen állsz a játékra? Kódfejtő játékEhavi akcióÚj pályaÉlménygarancia pénzvisszafizetéssel

Gyerekprogramok

Csapatépítő gyerekprogramok, szülinapi zsúrok

gyerekprogram a szabaduloszobabanHa azt gondolnád, hogy a kijutós játék feladványai túl bonyolultak, nem gyerekeknek valók, akkor bizony tévedsz! A feladatok, rejtvények között akad jó pár olyan, ami a fiatalabb korosztálynak sem okoz gondot, sőt: sok esetben hamarabb megtalálják a megoldást, mint a felnőttek!

Épp ezért, ha gyerekprogramok között keresgélsz, a Sweet Escape Szabadulószoba Téged és csemetéidet is szeretettel vár!

Izgalmas gyerekprogramok nem csak gyerekeknek:

Akár szülőként, a családoddal jönnél egy feledhetetlen hétvégi programra, akár tanárként az osztályodat hoznád el hozzánk, egyben biztos lehetsz: nagyszerűen fogjátok érezni magatokat. Az már csak hab a tortán, hogy számos egyéb gyerekprogrammal ellentétben, itt a kommunikációs és együttműködő képességet fejlesztő formában zajlik a játék, így igazi csapatépítő ereje van.

Kiváló szülinapi gyerekprogram, melyre külön csomagot kínálunk!

Születésnapos csomagunkban a szabadulós játékot egy fél órás ünneplés, ajándékozási lehetőség követ, melyhez ingyenesen biztosítjuk a tortát gyertyával, és frissítőkkel, valamint a helyszínt.

 

A gyerekek számára továbbá lehetőséget biztosítunk pizza fogyasztásra, vagy csokiszökőkutas állófogadásra, melyekre szintén kedvezményes csomagajánlataink vannak.

Itt találod csomagajánlatainkat.

 

Fontos: egy-egy szabadulószoba játék max. 8 fő számára lett tervezve (egy kötelező felnőtt csapattagot is beleszámítva), így nagyobb létszám esetén több pályát célszerű foglalni, melyeket azonban igény szerint egy időben, párhuzamosan is tudunk indítani.

Egy felejthetetlen és izgalmas osztálykirándulás

gyerekprogram szulinap szabaduloszobaA gyerekprogram akár egész osztálykirándulássá változhat át! Sok-sok budapesti, és vidéki iskola egy-egy osztályának volt már helyszíne a Sweet Escape szabadulószoba, hatalmas sikerrel.

 

A négy különböző tematikájú, de nagyjából hasonló nehézségű pályán egyszerre akár 32 fő is játszhat (4db 8 fős csapatban, beleszámítva a csapatonkénti egy kötelező felnőttet).

 

A csapatok egyszerre indítása sem probléma, így igazi versenyhangulatot tudunk előidézni, „ki jut ki hamarabb”.

Gyerekprogram diákkedvezménnyel!

Ha a csapat min. fele diák, 20% kedvezményt biztosítunk az árból (a diákigazolványok felmutatásával vehető igénybe).

Gyerekbarát szobák

Nincs ijesztgetés, nincs sötétség, a játékok elérhető magasságban vannak elhelyezve, nincs szükség erőre, és a játék végén a ruhánkat sem kell kukázni. Vidám dekoráció, játékos környezet, játékos kellékek (labdák, plüssfigurák, játékpisztoly, stb) és kellő nehézségű feladatok várják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Kifejezetten ajánlott önbizalom-növelő élményprogram tinédzsereknek!

szabaduloszoba gyerekprogramok kamaszoknakMolnár-Sefcsik Yvett pszihológus szerint a közös játék öröme, és különösen a közös siker hozzájárul mind az egyén önbizalmának, mind a csapatkohézió megerősítéséhez.

Különösen figyelmébe ajánlja ezt a játékot kiskamasz, kamasz gyerekek szüleinek, mivel napjainkban nagyon sok gyerek rengeteg időt tölt "kettesben" a számítógépével, okostelefonjával. Ezért rendkívül fontos, hogy a szülők tudjanak olyan élvezetes időtöltést találni, alternatívát kínálni gyermekeik számára, amelyek ellensúlyozásképpen épp az együttműködési és kommunikációs készségeket fejleszti úgy, hogy azonnali pozitív visszajelzést, sikerélményt nyújt a gyerekek számára!

Minden egyéb ami egy sikeres gyerekprogramhoz még kell

Egy jó rendezvényhelyszín alapvető kötelező elemei sem hiányozhatnak, így a Sweet Escape szabadulószobái fűtöttek, valamint toalett és értékmegőrző is van.

Nincs bezártság érzés

Szobáinkat úgy alakítottuk ki, hogy nincs bezártság érzése játékosainknak, tehát nincsenek konkrétan kulcsra zárva, a játék közben könnyedén el lehet hagyni a játékteret, és be is lehet állni játék közben.

Könnyű megközelíthetőség

Gyalogosan egyaránt 1 percre vagyunk az M3 Nagyvárad tér metróállomástól, valamint a 24-es villamosi Nagyvárad téri megállójától.

Autóval érkezve parkolási lehetőség van közvetlen az Ernő utcában (175Ft/óra), viszont a parkolás hétköznap 18 óra után, hétvégén pedig egész nap ingyenes.

 

Kérdésed van? Írj nekünk: itt az üzenőfal!

Időpontot foglalnál? Irány a foglalás oldal :-)

Olvasnál a forradalmi újdonságunkról? Itt a vidám Vetélkedőszoba - játssz úgy, mintha egy tévés kvízvetélkedőn lennél!

 

Izgalmas gyerekprogramok – Sweet Escape