Készen állsz a játékra? Kódfejtő játékEhavi akcióÚj pályaÉlménygarancia pénzvisszafizetéssel

Családi program, hétvégi program

Remek családi-, baráti program, akár hétvégén is

hetvegi csaladi program szabadulos jatekElképesztően szórakoztató, vidám, tartalmas családi kikapcsolódást keresel? Bújjatok együtt Indiana Jones, vagy Scherlock Holmes bőrébe, nyomozzatok, kutassatok, és teljesítsétek az izgalmas szabadulószobás küldetéseket!

 

A szokásos mozizós, sörözős program helyett igen nehéz, valami kreatív kikapcsolódást biztosító programot találni...

Erre kínál remek alternatívát a csapatépítő szabadulós játék!

 

Egy kiskamasz, vagy épp legvadabb lázadó korszakát élő tini figyelmét pláne nem olyan könnyű lekötni, a közös családi program lehetőségek bizony nem mindig vonzzák a fiatal korosztályt, de a Sweet Escape szabadulószoba erre is tökéletes helyszín.

 

A Sweet Escape szabadulós játék remek megoldást kínál baráti társaságok, vagy gyermekes családok számára is, hogy ha egy tartalmas és izgalmas hétvégi program ötletet keresnek.

 

A játék résztvevői kreatív, csapatépítő módon tehetik próbára logikai képességeiket, fejleszthetik együttműködési és kommunikációs képességeiket egy ismeretlen, ám tagadhatatlanul érdekes szituációban.

Valami jó hétvégi program kellene?

Természetesen a játék nem csak hétvégi program lehet, de az a tapasztalatunk, hogy hét közben viszonylag kevés család, vagy baráti társaság tudja úgy szervezni az idejét a munka és az iskola mellett, hogy ideális időpontot találjon a közös szórakozáshoz. A legtöbben alapesetben hétvégére szervezik meg a különböző baráti-, családi programokat, így a szabadulószoba iránt érdeklődők is inkább a hétvégéket részesítik előnyben.

A közös játék /szórakozás öröme, a csapatmunkával közösen elért sikerek hozzájárulnak a családtagok vagy barátok közötti kommunikáció javulásához, egyéni szinten pedig a logikus gondolkodás, kreativitás, problémamegoldó képesség fejlesztéséhez.

Nem csak gyerekprogram

hetvegi csaladi program szabadulos jatek tobb generacioNe tévessze meg a mesés környezet! :-)

 

A Sweet Escape szabadulószoba nem csak gyerekprogram, mind a négy pályája egyszerre több generációt képes lekötni, a játék 9-99 éves korig ajánlott!

A 60 perces játék kellően megmozgatja mind a gyerekek, és a felnőttek agyát is, miközben észrevétlenül feltöltődnek, valódi élményekkel gazdagodnak. Erre az egy órára minden gondját, baját elfelejti az ember.

A társaságok, családtagok összefognak, erősödik a „csapatszellem” és a családi-, baráti kötelék.

Családbarát szabadulós játék 

Nincs ijesztgetés, nincs sötétség, a játékok elérhető magasságban vannak elhelyezve, nincs szükség erőre, és a játék végén a ruhánkat sem kell kukázni. Vidám dekoráció, játékos környezet, játékos kellékek (labdák, plüssfigurák, játékpisztoly, stb) és kellő nehézségű feladatok várják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Kifejezetten ajánlott közös családi program tinédzserekkel rendelkező szülőknek!

gyerekprogram csaladi program a szabaduloszoba"A nyomozós feladatok, a különböző rejtélyek megoldása közben is alapvetően az jelent élvezetet, hogy a hétköznapitól eltérő helyzetekben és/vagy szerepekben tesztelhetjük megfigyelési képességeinket, reakcióidőnket, memóriánkat és logikánkat, vagy problémamegoldási stratégiáinkat. Eredményességünkről azonnali visszajelzést kapunk. És mivel „csak” játékról van szó, hajlamosak vagyunk a negatív tapasztalatainknak a szokásosnál kisebb hangsúlyt adni, a sikereinknek viszont annál jobban örülünk. Pozitív eredményeinket saját képességeink, kiválóságunk bizonyítékaként élhetjük meg, s így a játékban szerzett tapasztalat az önértékelésünkre is pozitív hatással lesz." - mondta el Molnár-Sefcsik Yvett pszihológus a szabadulós játékról alkotott véleményét.

Családi Hétvégék a Sweet Escape szabadulószobákban

Kifejezetten élménydús családi- és gyerekprogram a Sweet Escape Családi Hétvége elnevezésű eseményünk. Ezeken a hétvégeken a szabadulós játék után ingyenes bűvész műsort élhetnek át játékosaink, Kristály Márton bűvész előadásában, ott a helyszínen, testközelből.

Komfortos családi program

A szabadulószobák mind fűtöttek, toalettel és értékmegőrzővel rendelkeznek.

Nincs bezártság érzés

hetvegi program vidam szabadulos jatekSzobáinkat úgy alakítottuk ki, hogy nincs bezártság érzése játékosainknak, tehát nincsenek konkrétan kulcsra zárva, a játék közben könnyedén el lehet hagyni a játékteret, és be is lehet állni játék közben.

Kiváló megközelíthetőség

Gyalogosan egyaránt 1 percre vagyunk az M3 Nagyvárad tér metróállomástól, valamint a 24-es Villamos (Nagyvárad tér) megállótól.

Autóval érkezve parkolási lehetőség van közvetlen az Ernő utcában (175Ft/óra), viszont a parkolás hétköznap 18 óra után, hétvégén pedig egész nap ingyenes.

 

Hétvégi családi program – Sweet Escape

 

Még több információ a szabadulós játékról: Sweet Escape szabadulószoba

Foglalj időpontot: online időpontfoglalás

És egy forradalmi újdonság: Vidám Vetélkedőszoba - játssz úgy, mintha egy tévés kvízvetélkedőn vennél részt!