Családi program, hétvégi program

Remek családi-, baráti program, akár hétvégén is

Elképesztően szórakoztató, vidám, tartalmas családi kikapcsolódást keresel? Bújjatok együtt Indiana Jones, vagy Scherlock Holmes bőrébe, nyomozzatok, kutassatok, és teljesítsétek az izgalmas szabadulószobás küldetéseket!

A szokásos mozizós, sörözős program helyett igen nehéz, valami kreatív kikapcsolódást biztosító programot találni...

Keleti Andrea és családja

Erre kínál remek alternatívát a csapatépítő szabadulós játék!

Egy kiskamasz, vagy épp legvadabb lázadó korszakát élő tini figyelmét pláne nem olyan könnyű lekötni, a közös családi program lehetőségek bizony nem mindig vonzzák a fiatal korosztályt, de a Sweet Escape szabadulószoba erre is tökéletes helyszín.

A Sweet Escape szabadulós játék remek megoldást kínál baráti társaságok, vagy gyermekes családok számára is, hogy ha egy tartalmas és izgalmas hétvégi program ötletet keresnek.

A játék résztvevői kreatív, csapatépítő módon tehetik próbára logikai képességeiket, fejleszthetik együttműködési és kommunikációs képességeiket egy ismeretlen, ám tagadhatatlanul érdekes szituációban.

Időpont foglalás

Valami jó hétvégi program kellene?

Természetesen a játék nem csak hétvégi program lehet, de az a tapasztalatunk, hogy hét közben viszonylag kevés család, vagy baráti társaság tudja úgy szervezni az idejét a munka és az iskola mellett, hogy ideális időpontot találjon a közös szórakozáshoz. A legtöbben alapesetben hétvégére szervezik meg a különböző baráti-, családi programokat, így a szabadulószoba iránt érdeklődők is inkább a hétvégéket részesítik előnyben.

A közös játék /szórakozás öröme, a csapatmunkával közösen elért sikerek hozzájárulnak a családtagok vagy barátok közötti kommunikáció javulásához, egyéni szinten pedig a logikus gondolkodás, kreativitás, problémamegoldó képesség fejlesztéséhez.

Nem csak gyerekprogram

Ne tévessze meg a mesés környezet! :-)

A Sweet Escape szabadulószoba nem csak gyerekprogram, mind a négy pályája egyszerre több generációt képes lekötni, a játék 9-99 éves korig ajánlott!

A 60 perces játék kellően megmozgatja mind a gyerekek, és a felnőttek agyát is, miközben észrevétlenül feltöltődnek, valódi élményekkel gazdagodnak. Erre az egy órára minden gondját, baját elfelejti az ember.

A társaságok, családtagok összefognak, erősödik a „csapatszellem” és a családi-, baráti kötelék.

Családbarát szabadulós játék

Nincs ijesztgetés, nincs sötétség, a játékok elérhető magasságban vannak elhelyezve, nincs szükség erőre, és a játék végén a ruhánkat sem kell kukázni. Vidám dekoráció, játékos környezet, játékos kellékek (labdák, plüssfigurák, játékpisztoly, stb) és kellő nehézségű feladatok várják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Kifejezetten ajánlott közös családi program tinédzserekkel rendelkező szülőknek!

A nyomozós feladatok, a különböző rejtélyek megoldása közben is alapvetően az jelent élvezetet, hogy a hétköznapitól eltérő helyzetekben és/vagy szerepekben tesztelhetjük megfigyelési képességeinket, reakcióidőnket, memóriánkat és logikánkat, vagy problémamegoldási stratégiáinkat.

Eredményességünkről azonnali visszajelzést kapunk. És mivel „csak” játékról van szó, hajlamosak vagyunk a negatív tapasztalatainknak a szokásosnál kisebb hangsúlyt adni, a sikereinknek viszont annál jobban örülünk. Pozitív eredményeinket saját képességeink, kiválóságunk bizonyítékaként élhetjük meg, s így a játékban szerzett tapasztalat az önértékelésünkre is pozitív hatással lesz." - mondta el Molnár-Sefcsik Yvett pszihológus a szabadulós játékról alkotott véleményét.

Családi program a Cowboy szabadulószobában

Családi Hétvégék a Sweet Escape szabadulószobákban

Kifejezetten élménydús családi- és gyerekprogram a Sweet Escape Családi Hétvége elnevezésű eseményünk. Ezeken a hétvégeken a szabadulós játék után ingyenes bűvész műsort élhetnek át játékosaink, Kristály Márton bűvész előadásában, ott a helyszínen, testközelből.

Komfortos családi program
A szabadulószobák mind fűtöttek, toalettel és értékmegőrzővel rendelkeznek.
Nincs bezártság érzés
Szobáinkat úgy alakítottuk ki, hogy nincs bezártság érzése játékosainknak, tehát nincsenek konkrétan kulcsra zárva, a játék közben könnyedén el lehet hagyni a játékteret, és be is lehet állni játék közben.
Kiváló megközelíthetőség
Gyalogosan egyaránt 1 percre vagyunk az M3 Nagyvárad tér metróállomástól, valamint a 24-es Villamos (Nagyvárad tér) megállótól.

Autóval érkezve parkolási lehetőség van közvetlen az Ernő utcában (175Ft/óra), viszont a parkolás hétköznap 18 óra után, hétvégén pedig egész nap ingyenes.

Kajla szabadulószoba és kincskereső pecsételőhely és kedvezmény

Hétvégi családi program – Sweet Escape


Még több információ a szabadulós játékról: Sweet Escape szabadulószoba
Foglalj időpontot: online időpontfoglalás
És egy forradalmi újdonság: Vidám Vetélkedőszoba - játssz úgy, mintha egy tévés kvízvetélkedőn vennél részt!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés