Baráti összejövetel

Egy felejthetetlen szabadulószobás baráti összejövetel!

Te mikor futottál össze legutóbb a barátaiddal? Egyáltalán, mikor csináltatok valami igazán izgalmasat?
Netán azért nem hívtad őket fel, mert nincs ötleted, mi legyen a program?

Nos akkor figyelj, mert vége az unalmas összejöveteleknek!
Vár Rátok egy igazi csapat-kaland, a szabadulós játék!

Zárd be barátaid és nálunk élvezni fogják!

Élményekkel és szórakozással teli csapatjáték, mely összehozza, barátokat, munkatársakat! Élvezetesen izgalmas csapatépítő program, hatalmas sikerélmény minden egyes kód, vagy megtalált tárgy!

Ötletes, változatos, furfangos logikai és ügyességi feladatok, melyek megoldására 60 perc áll a 2-6 fős csapatok rendelkezésére.

Vár a Sweet Escape, Budapest szívének egyik legnagyobb befogadóképességű szabadulószoba és vetélkedőszoba komplexuma, közel 250 m2-en!

Egyedülálló kiegészítő programok, pizzázási, tortázási, limuzinozási lehetőség szabadulószobás társaságok számára.

Szabadulószobás baráti összejövetel
Cseh Laci kedvesével és barátaival a Cowboy szabadulószobában

Szabadulószoba bezártság, és horror nélkül!

Ha attól félsz, hogy esetleg valakinek nem fog tetszeni a játék, ne aggódj! A Sweet Escape szabadulószobák mind horrormentesek, nincs ijesztgetés, és kulturált környezetben zajlik a játék!

A bezártságtól sem kell tartani, hiszen nálunk konkrétan nem is vagytok bezárva. Kivettünk minden olyan elemet a játékból, mely a pánikra épít, mint élményhatás. Az élményt a kincskeresés, a furfangos fejtörők alapozzák meg.

Szabadulószobás osztálytalálkozó?

Ha kell egy helyszín, ahol akár az egész osztály, vagy évfolyam együtt, egy helyszínen tud játszani, akkor a Sweet Escape egy remek választás. Több órás színes, nemcsak szabadulószobás programot tudunk nektek szervezni, ráadásul közeli partner éttermeinkben kedvezménnyel tudtok majd egy jót enni-inni is a játék után.

Szombat esti felvezető program!

Alapozzátok meg a hangulatot, és a buli előtt töltsetek el együtt, egy kellemes kihívással teli 60 perces szabadulós játékot. A kijutós játék egyik legnagyobb erénye, hogy kvázi össze vagytok zárva, és egy közös cél érdekében küzdötök.

Közösen gondolkoztok, közösen oldjátok meg a feladványokat, aminek rendkívül erős csapatépítő hatása van. A banda egybeforr, és a sikerélmények begyűjtése után garantált a jó hangulat, kialakul a csapatszellem, mehet az esti buli (ingyenes italkuponokkal), folytatódhat egy legénybúcsú, egy lánybúcsú!

Egy munka utáni kikapcsolódás a kollégákkal?

A szürke hétköznapok, és a munkahelyi nyomás alól megváltás, egy vidám céges szabadulás! Szedd össze a kollégákat, gyerünk, kalandra fel! Ígérjük sokat fogtok nevetni, és mindenki jól fogja magát érezni!

A szabadulós játék közben garantáltan el fogtok felejteni mindent, és csak arra fogtok koncentrálni, hogy a küldetés sikerrel járjon. A 60 perces játék végére fel fogtok frissülni, és feltöltődik a csapat minden tagja, így másnap kiváló hangulatban lehet majd nekifogni újra a munkának.

Külföldi barát érkezik Budapestre?

Mára már kihagyhatatlan látnivaló és program egy magyar szabadulószoba! A legnagyobb nemzetközi programajánló portálok is elsőként a szabadulós játékokat ajánlják, ha szórakoztató programot, kikapcsolódást keresnek a Budapestre érkező turisták.

A Sweet Escape mind a 4 szabadulószobája nemzetközi, tehát ha szabadulós játékot kerestek angolul, bátran gyertek! Nincs szükség magyar nyelvtudásra, lényeg, hogy a csapattársaiddal Te tudj kommunikálni.

Tudtad? A szabadulószoba egy magyar találmány, elsőként egy magyar kocsmáros nyitott, itt, Budapesten!

Nagylétszámú, akár 100 fős program!

2-8 fős létszám esetén bátran foglalj időpontot magatoknak online, egyéb esetben javasoljuk, írj nekünk, foglald össze az elképzeléseidet, vagy csak azt, hogy mekkora létszámra szeretnél programtippeket, és mi összeírunk Neked jó párat!

Egy biztos, barátaid nagyon hálásak lesznek, ha elhozod őket egy szabadulós játékra, ezt garantáljuk!

Programtippeket kérek nagy létszámú társaság részére

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés