Bűvös Torony szabadulószoba

Királykisasszony a szabadulószobában!

Azt szoktuk mondani, az élményt mindenkinek a kijutást senkinek sem garantáljuk! :-)

No, ez itt hatványozottan igaz, a Bűvös Torony szobánk a legnehezebb pályánk. Legalábbis a statisztikáink ezt mutatják :-)
Ezzel szemben viszont a legkisebb, a legkevesebb kellékkel és egyhelységes. Tudod, kicsi a bors de erős! :-)

Bűvös torony szabadulószoba szobafotó

Vigyázat! Fejtörést okozunk! :-)

A feladatok talán ugyanolyan nehézségűek, mint a többi szobánknál, de itt van egy-két olyan pont, amit ha nem tud megugrani a csapat, addig bizony nem tud tovább haladni. :-)

De nem kell megijedni, mint minden szobánkban itt is minden teljesen logikus felépítésű, és ha kell segítünk!

Hősöket keresünk!

Az események itt is gyorsan beindulnak, ügyességi játék sincs, ám mégis innen szabadulnak ki a legkevesebben. Talán azért, mert nem elég a királykisasszonyt kiszabadítani, hiszen utána még ki is kell jutni a szobából, és talán azért mert a tapasztalatok alapján a csapatok nem találják meg az össze kelléket! Tipp: Tessék alaposabban keresni-kutatni! Főleg a felnőtteknek szól ez! :-)

No de összességében egy felhőtlen 60 perces szabadulós játék a Bűvös Torony is, és bátran akár párok, vagy kétfős csapatok is vágjanak bele, mert kikapcsol és feltölt a játék!

A falakon gyönyörű lovagkori falfestmény, és a középen ott áll a torony, melynek legfelső emeletén raboskodik szegény királykisasszony. Tessék őt megmenteni!

Időpontfoglalás a Bűvös Toronyba

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés