Pizzás csomag

Szabadulós játék és pizza fogyasztás egy közös csomagban!

Pizza csomag - Sweet Escape

Válaszd a pizzás csomagot, és a csapat vendégünk egy választható ízű pizzára, a traccspartis helyiségünkben!

A szabadulószobás pizzás csomag egy szabadulós játékot, 30 perces helyiségbérlést, 1 db 32-es méretű választható ízű pizzát tartalmaz, ásványvíz és szörpfogyasztással.

A pizzák ízét nem kell előre kitalálni, kérjük majd érkezéskor, a helyszínen egyeztessétek az animátorral.

Ez a csomag más kedvezménnyel nem vonható össze. A 90 perces program díja 2-3 főre 8900 Ft, 4-6 főre 12900 Ft, 7 főre 13900 Ft, 8 főre 14900 Ft. 

Létszám bővülés esetén, tehát 7 vagy 8 fős csapatoknál, természetesen van lehetőség plusz pizzák rendelésére is (2000Ft/pizza felárral).

Torta
A pizzás csomag is kiegészíthető torta rendelésével, 3000Ft/zsúrtorta felárral. A torta ízét előzetesen kell egyeztetni, alapvetően csokis, feketeerdő, vagy túrós-gyümölcsös ízeket lehet választani, de egyéni igényeket is kielégítünk egyedi árajánlattal.

Csomagkiegészítés
Saját rágcsa (ropi, chips, pogácsa, szendvics), vagy 1db saját torta behozható, 1000Ft szervízdíj mellett.

Egyéni dekoráció
Lufi, dekor kellékek behozhatóak, és animátoraink is segítenek a traccspartis helyiség dekorálásában, míg a játék zajlik, kapacitásuktól függően. Ha nagy a pörgés odabent, egyénileg kell dekorálni, de a lehetőség adott :-)

Várakozók
A játékban nem résztvevő kísérők a helyszínen sajnos nem tudnak várakozni, arra sajnos nincs külön helyiségünk, így a szülőknek javasolni szoktuk a közelben lévő kávézót, a játék idejére. A pizzázásra már újra be lehet kapcsolódni.

Figyelem!
A pizzás csomag kizárólag 11 óra után vehető igénybe, mivel pizza partnereink 11 óra előtt nincsenek még nyitva :-)

Ajándékkártya
A pizzás csomag ajándékkártya formában is megvásárolható.

Vissza az árakhoz Kérj ajánlatot!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés