Születésnapi csomag

A legkedveltebb szabadulószobás csomagajánlatunk tortával!

Születésnapi szabadulószoba csomag Tortás szabadulószoba

Ha a csapat bármely tagjának épp közeleg születésnapja, a játék után Budapest egyik legjobb családi cukrászdájának (Sommer cukrászda) isteni finom zsúrtortájával (csoki, gyümölcsös-túrós, vagy feketeerdő, 13 cm átmérőjű), valamint gyertyával (1 db szál gyertya), Happy Birthday dekorációval kedveskedünk! A szülinapos bulira 30 percet biztosítunk a helyszínen, hogy a játék után nyugodtan ünnepelhessetek!

Ez a csomag más kedvezménnyel nem vonható össze. A 30 perces program díja 2-6 főre 8000 Ft, 7-8 főre 10000 Ft, 9-10 főre 12000 Ft.

Létszám bővülés esetén a csomagban nagyobb méretű torták megrendelését biztosítjuk, melynek felárai 2000 Ft (16 cm átmérőjű, 7-8 fő) vagy (4000 Ft/ 18 cm átmérőjű, 9-10 fő), mivel alaptortánk 6 főre biztosít optimális szeleteket. Amennyiben előzetes ízválasztás nem történik, automatikusan a legnépszerűbb torta, a csokitorta lesz szervírozva. Igény szerint plusz torták, vagy más ízű torták is rendelhetőek, egyedi kalkulációval.

Saját torta
Saját rágcsa (ropi, chips, pogácsa, szendvics), vagy 1db saját torta behozható, 1500Ft szervízdíj, és helyiségbérlés (3000Ft/30 perc) mellett.

Pizzás szabadulószoba
A születésnapos csomag is kiegészíthető pizzák rendelésével, 3000Ft/pizza felárral. A pizzák ízét elégséges a játék előtt a helyszínen egyeztetni. A pizzás csomagról bővebben itt olvashatsz. Mentes pizzák esetén 4000Ft/pizza kalkulálandó.

Egyéni dekoráció
Számos gyertya, lufi, dekor kellékek behozhatóak, és animátoraink is segítenek a traccspartis helyiség dekorálásában, míg a játék zajlik, kapacitásuktól függően. Ha nagy a pörgés odabent, egyénileg kell dekorálni, de a lehetőség adott :-)

Várakozók
A játékban nem résztvevő kísérők a helyszínen sajnos nem tudnak várakozni, arra sajnos nincs külön helyiségünk, így a szülőknek javasolni szoktuk a közelben lévő kávézót, a játék idejére. A tortázásra már újra be lehet kapcsolódni.

A születésnapos csomag ajándékkártya formában is megvásárolható!

Ünnepeljétek együtt a születésnapot egy felejthetetlen élményprogrammal a Sweet Escape szabadulószobáiban!

Vissza az árakhoz Kérj ajánlatot!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés