Cowboy szabadulószoba

Lőttek az unalomnak!

Nem vicc, itt bankot raboltak és tényleg kell majd lőni is, ráadásul emeljük a tétet is, mert itt már milliókról van szó! :-)

De picit komolyabbra fordítva a szót, a bankrablós Cowboy szabadulószoba a kijutási arányokat tekintve a 3. legnehezebb küldetésünk.

Cowboy szabadulószoba, budapesti bankrablás szobafotó

Kapjátok el a bankrablókat!

A banditák kirabolták a bankot, és a csapatnak vissza kell szereznie a pénzt, de nagyon gyorsan, mert már költik is!
100 millió dollárról pörög vissza a visszaszámláló óra! 60 percetek van! Ez a bankarblás szabadulószoba :-)

Nem az a szokványos kijutós játék

A cowboy küldetés viszont egy maga nemében speciális szabadulószoba, ugyanis nem a kijutás a cél, hanem az említett visszaszámláló óra megállítása. De ahhoz, hogy ez sikerüljön, és mind a 6 cowboyt fülön csípjétek, bizony meg kell izzadni! A fejtörő feladványok kívül ugyanis itt lesz egy olyan kétszemélyes feladvány, amit csak az igazán jó csapatmunka vihet sikerre, és egy másik feladatnál ha nem úgy célzol, mint egy vérbeli cowboy, hát jajj a csapatnak!

Mesés vadnyugati hangulat, gyönyörű falfestmények emelik a játék hangulatát!

Gyakran felmerül a kérdés, hogy ez a szoba lányoknak is megfelelő-e? Hát persze! Mind a 4 szobánk unisex, nincs olyan, hogy fiús, vagy lányos szoba. A szabadulószobáinkban leginkább a furfangos fejtörők adják az élmény sava-borsát, nem a körítés, szóval nincsenek nemekre kategorizálva a szobák.

A cowboy szoba is természetes ablakokkal van megáldva, és itt sem vagytok kulcsra zárva. Semmi félelemkeltés, csupa móka, és játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt! :-)

Időpontfoglalás a Cowboyba

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés