Cowboy szabadulószoba

Lőttek az unalomnak!

Egy picit emeljük a tétet, és itt már milliókról van szó! De most komolyra fordítva a szót, a Cowboy szoba a kijutási arányokat tekintve a 3. legnehezebb küldetésünk. A banditák kirabolták a bankot, és a csapatnak vissza kell szereznie a pénzt, de nagyon gyorsan, mert már költik is! 100 millió dollárról pörög vissza a visszaszámláló óra! 60 percetek van!

A cowboy küldetés viszont egy maga nemében speciális szabadulószoba, ugyanis nem a kijutás a cél, hanem az említett visszaszámláló óra megállítása. De ahhoz, hogy ez sikerüljön, és mind a 6 cowboyt fülön csípjétek, bizony meg kell izzadni! A fejtörő feladványok kívül ugyanis itt lesz egy olyan kétszemélyes feladvány, amit csak az igazán jó csapatmunka vihet sikerre, és egy másik feladatnál ha nem úgy célzol, mint egy vérbeli cowboy, hát jajj a csapatnak!

Mesés vadnyugati hangulat, gyönyörű falfestmények emelik a játék hangulatát! Gyakran felmerül a kérdés, hogy ez a szoba lányoknak is jó-e? Hát persze! Mind a 4 szobánk unisex, nincs olyan, hogy fiús, vagy lányos szoba. A szabadulószobáinkban leginkább a furfangos fejtörők adják az élmény sava-borsát, nem a körítés, szóval nincsenek kategorizálva a szobák.

A cowboy szoba is természetes ablakokkal van megáldva, és itt sem vagytok kulcsra zárva. Semmi félelemkeltés, csupa móka, és játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Cowboy szabadulószoba betekintő

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés