Sweet Escape szabadulószoba

Sweet Escape szabadulószoba

A Sweet Escape szoba volt az első pályánk, amit megnyitottunk, és nagyon szeretjük! Ha még nem jártál nálunk, általában ezt, vagy a Mézeskalácsház szobát szoktuk javasolni. Két helyiséges játék, és nagyon színes feladatok! A szoba hangulata „édes”, a falakon íncsiklandó csokifolyam csordogál, és a csapatnak a feladata, hogy az összes fejtörőt megoldva megtaláljátok a végtelen csokinak a titkos receptjét! Sok-sok fejtörő és egy kis ügyességi feladat is vár Rátok! A halainkra vigyázzatok…

A Sweet Escape szoba meghatározó volt a kezdetekben, úgy tekintünk rá, mint küldetésünk zászlóshajója. Figyeltünk mindenre, hogy családbarát szabadulószobaként robbanjon be a köztudatba, így az első olyan szabadulószoba volt, ahol nincs sötétség, nincs ijesztgetés, semmi horror, egyszóval semmi, ami a félelemkeltésről szólna. Erőre sincs szükség, és a ruhátokat sem kell tisztítóba vinni játék után. Természetes ablakokkal rendelkeznek a helyiségek, és a bezártsági érzésekkel küszködők is nyugodtan játszhatnak, mert konkrétan be sem lesztek zárva. Bárki bármikor ki tud osonni a szobából, csak elintézi dolgát, és már állhat is vissza a játékba.

Időpont foglalás a Sweet Escape szabadulószobába

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés