Sweet Escape szabadulószoba

Sweet Escape szabadulószoba

A Sweet Escape szoba volt az első pályánk, amit megnyitottunk, és nagyon népszerű!

Ha még nem jártál nálunk, általában ezt, vagy a Mézeskalácsház szobát szoktuk javasolni.

Két helyiséges játék, és nagyon színes feladatok! A szoba hangulata „édes”, a falakon íncsiklandó csokifolyam csordogál, és a csapatnak a feladata, hogy az összes fejtörőt megoldva megtaláljátok a végtelen csoki titkos receptjét! Sok-sok fejtörő és egy kis ügyességi feladat is vár Rátok! A halainkra vigyázzatok… :-)

Sweet Escape szabadulószoba szobafotó

Kivettünk mindent ami a pánikról szól!

A Sweet Escape szoba meghatározó volt a mi életünkben, és a szabadulószobák piacának is, úgy tekintünk rá, mint küldetésünk zászlóshajója.

Figyeltünk mindenre, hogy családbarát szabadulószobaként robbanjon be a köztudatba, így az első olyan szabadulószoba volt, ahol nincs sötétség, nincs ijesztgetés, semmi horror, egyszóval semmi, ami a félelemkeltésről szólna. Erőre sincs szükség, és a ruhátokat sem kell tisztítóba vinni játék után. Természetes ablakokkal rendelkeznek a helyiségek, így a bezártsági érzésekkel küszködők is nyugodtan játszhatnak, mert konkrétan be sem lesztek zárva. De ez manapság már alapkövetelménynek számít, hogy teljes biztonságban tudjatok kikapcsolódni. Így például bárki bármikor ki tud osonni a szobából, csak elintézi dolgát, és már állhat is vissza a játékba.

Változatos és furfangos fejtörők, gyerekekkel is!

Mind a négy szobánkat változatos és egyedileg készített logikai feladványokkal építettük fel, de a Sweet Escape szobában megfűszereztük a mókát egy kis ügyességi, és csapatmunkára sarkalló kihívással is. A szabadulószobáink mind alkalmasak arra, hogy már 10 éves kortól egy remek családi program kerekedjék belőle, akár a nagyszülőkkel együtt!

Időpont foglalás a Sweet Escape szabadulószobába

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés