Csomagok 6 fő felett

Szabadulós játék nagyobb társaságoknak

Amennyiben 6 főt meghaladó létszámban szeretnétek játszani, nálunk erre is van lehetőség, 1000Ft/fő felárral. Ám ebben az esetben is a csapat maximum 8 fős lehet! Az általunk javasolt optimális maximum létszám továbbra is a 6 fő, mert ugyan fizikailag simán elfértek 8, akár 9-en is, de ebben az esetben az egy főre jutó feladat (sikerélmény) ugyebár csökken. Betegség, vagy hiányzók esetén a létszámváltozást rugalmasan kezeljük. 
Pizzás és születésnapos csomagunk esetében javasoljuk a csomagbővítést, mert a létszámra való tekintettel érdemes átgondolni, hogy rendeljünk-e plusz pizzát (2000Ft/pizza), illetve rendeljünk nagyobbított tortát (1500 Ft felárral 8 fős torta rendelhető), hogy mindenkinek jusson fincsi pizza, vagy torta. 

Foglalj időpontot!

Ha 9-10 főnél többen jönnétek szabadulni

Ekkor már javasolt több csapatot alkotni, így megmarad az egy főre eső sikerélmény faktor. Nem feltétlenül kell bezsúfolódnotok 9-10 fővel egy szobánkba, hiszen van bőven, egészen pontosan 4 különböző szabadulószobánk, így több csapatra osztva, de egyszerre tudtok játszani, akár 2,3 vagy 4 pályánkon. Szabadulószobáink maximális kapacitása 30 fő. 

30-60 fős szabadulószobás program

Ebben az esetben bevetjük a fantasztikus hangulatú Vetélkedőszoba szolgáltatásunkat is!

60-150 fős szabadulószobás program

Itt a megoldás a kincskereső, városi szabadulósjátékunk, a Street Escape kell Nektek!

Program-, és árajánlatkérés

Nagyobb létszám, vagy kombinált programtervek esetén javasoljuk írj nekünk, és készítünk komplett mintaterveket, sőt a volumenre tekintettel kedvezményeket, ingyenes szolgáltatásokat is ki tudunk ajánlani!

Árajánlat kérés

 

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés