Vetélkedőszoba

Bővítsétek a szabadulószobás élményprogramot!

A Sweet Escape szabadulószobák számos előnye közül talán kiemelkedik a Vetélkedőszoba játéklehetősége!

 

Helyszín

A szabadulós játék után, egy tapottat sem kell máshová menni, és a program színesen bővíthető egy vidám kvízjátékkal! 

A játékosok egy igazi tévés kvízvetélkedőn érezhetik magukat.

Amerikai vetélkedőgomb-rendszer, kvíz-show hangeffektek, és profi játékvezető biztosítja a remek szórakozást mindenki számára!

Sok-sok nevetés!

Műveltségi kérdések kizárva, csupa csupa játékos szellemi feladat, és vidám kérdések várják a kicsiket és nagyokat egyaránt!

Létszám

A Vetélkedőszoba kapacitás 30 fő, plusz minusz 1-2 ember :-)

Korosztály

Már 7-8 éves gyerkőcök számára is rendkívül élvezetes a kvízjáték. De természetesen minden korosztálynak készítettünk több tucat olyan vicces témakört, mely igazán élvezetessé teszi a programot bárki számára! Így a gyerekcsapatok és a felnőtt csoportok is egyaránt sokat nevetnek, és remekül kikapcsolódnak.

Bepillantás élőben egy szülinapi gyerekcsapat kvízjátékára


A kvízjáték saját weboldala: www.vetelkedoszoba.hu

Amennyiben a szabadulós játékot szívesen kombinálnátok egyéb kiegészítő hétvégi programmal, kérlek írjatok nekünk ide kattintva, ajánlatkérő oldalunkon, és szívesen kidolgozunk pár konkrét programtervet, így a szervezés terhének nagy részét le is vesszük a válladról!

Vetélkedőszoba az RTL klub műsorán

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés