Facebook vélemények

Sweet Escape Facebook vélemények

Több, mint 300+ pozitív visszajelzés játékosainktól!!!

Szabadulószoba Facebook értékelések

Sweet Escape szabadulószoba – Facebook értékelések

Az elmúlt években több mint 300 Facebook értékelést és több mint 50 ajánlást kaptunk! Büszkék vagyunk, hogy ilyen sokan írtatok véleményt rólunk, ez tudjuk, nagy dolog! Az értékelések darabszáma mellett már csak arra vagyunk meg büszkébbek, hogy az értékelések átlaga 4,9, ami a szabadulószobák közt is kimagasló!

Sok szabadulószoba van Budapesten, de nem mindenki vállalja ám be, hogy nyílt értékeléseket lehessen írni róluk. Mi kezdetek kezdete óta ezt nagyon fontosnak tartottuk, hiszen a játékosok visszajelzése a legfontosabb, ezen áll vagy bukik egy élményszolgáltatás jövője.

Azt gondolom, hogy a kiváló értékelések hátterében a szabadulószobák változatos, ötletes és egyedi feladványai, az animátorok kedvessége, a villámgyors kommunikáció, a tiszta és kulturált szabadulószoba komplexum, a számos kiegészítő program, és a rendezvényhelyszín traccspartis helyisége áll! No meg az ár/érték arány, hiszen abban tesztgyőztes szabadulószoba vagyunk!

Egyszóval megteszünk mindent, hogy jól érezzétek magatokat! :-)

Továbbra is bátorítunk mindenkit, hogy írjátok meg véleményeteket!

Köszönjük!

Ádám, és a Sweet Escape csapata

Olvasd el a Facebook véleményeket!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés