Kedvezmények

Szabaduló Szoba - Kedvezmények

Torta

Kedvezmény születésnapot ünneplőknek!

Válaszd születésnapos csomagunkat, választható ízű tortával, gyertyával, és frissítőkkel, valamint fél órás bérlését a helyszínen kialakított kis állófogadásos helyszínünknek! Ez a kedvezményes ár más akcióval nem összevonható.

Kedvezmény a leggyorsabbaknak!

Last Minute szabadulószoba időpontok nevű Facebook csoportunkban nagy kedvezményekre csaphatsz le, ha gyors vagy! Csatlakozz Te is!

Kedvezmény diákok részére

Diákigazolvánnyal rendelkező játékosaink részére diákkedvezményt biztosítunk! Ez a kedvezmény más akcióval nem összevonható.

Kedvezmény nyugdíjasok részére

Nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező játékosaink részére kedvezményt biztosítunk! Ez a kedvezmény más akcióval nem összevonható.

MVM Partner kedvezmény

Különleges kedvezmény, különleges vállalkozásoknak. A partnerkártya birtokosa 20% kedvezményt kap. A kedvezmény kizárólag a 60 perces alapjátékra használható fel. Ez a kedvezmény más akcióval nem összevonható.

MVM Partner kedvezmény

HungaryCard kedvezmény

A kártya birtokosa egyszeri 1000Ft kedvezményt kap, amennyiben azt online regisztrálja, és kinyomtatja a kupont a Hungarycard.hu oldalon. A kedvezmény kizárólag a 60 perces alapjátékra használható fel. Ez a kedvezmény más akcióval nem összevonható.

Hungary Card kedvezmény

Kajla pecsételőhely és kedvezmény

Mutasd fel útleveled, és gyűjtsd a pecsétet a Sweet Escape szabadulószobában, ahol a Kincskereső játékunkra még 500 Ft kedvezményt is kaptok!

Kajla kincskereső és szabadulószoba pecsételőhely

Kedvezmény több körös játékot foglalók részére

Szervezz munkatársaid, alkalmazottaid számára egy több, akár 2,5 órás, több játékkörös szabadulós kikapcsolódást, kérd kedvezményes ajánlatainkat, kattints erre az oldalra.

Rugalmas díjszabás

Amennyiben nagyobb társasággal érkeznétek, mindig előfordulhat, hogy aznap valaki mégsem tud eljönni (betegség, stb). Emiatt sem kell aggódnod, mint szervező, mert a létszámot mindig rugalmasan kezeljük, és az eredeti árkalkulációhoz képest, ha kevesebben lesztek, akkor 1000Ft/játék/hiányzóval kevesebbet kell fizetnetek a játék végén.

Játssz velünk kedvezményekért!

Időszakos kedvezmények, nyereményjátékok. Olykor kódfejtő, vagy kvízkérdéses nyereményjátékot hirdetünk, és nagy kedvezményeket nyerhetsz, vagy akár ingyen belépőket Facebook oldalunkon, vagy mint Fejtörő Magazinunk olvasója!

Aktuális nyereményjátunk:

Kattints ide, és nyerj!


Fejtörő Magazin feliratkozás

Ha szeretnél Ajándékkártya formában belépőt nyerni, és részt venni nyereményjátékainkon érdemes feliratkoznod Fejtörő Magazinunkra! A sok-sok izgalmas feladvány, és érdekes cikkek mellett elsőként értesülhetsz kedvezményes akcióinkról is. Már több mint 5000 olvasó!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés