Last minute ajándékötletek

…vészhelyzet esetére.

DIY (Do it yourself), csináld magad ajándékok

Ha ügyes vagy a kézműves dolgokban, már néhány egyszerű alapanyag beszerzésével különleges és személyes ajándékokat tudsz készíteni, legyen szó egyedi ékszerről, fürdőbombáról vagy -hogy az uraknak is kedvezzünk- szakállápoló olajról. Ha ez távol áll tőled, akkor sem kell kétségbe esned, mert egy saját készítésű ajándék boxot is összeállíthatsz több kisebb termékből. Ezek mögé egy tematikát is kitalálhatsz. Például.: nasibox otthoni mozizáshoz, énidő doboz a fürdőzés, szépségápolás kedvelőinek.

Ehető ajándékok

Amennyiben otthon vagy a konyhában, szeretsz kísérletezni, és ismered szeretteid ízlését (és esetlegesen fennálló táplálékallergiáját), kedveskedhetsz házi készítésű vicces formájú süteményekkel, bonbonnal, és akár a nyári időszakban elrakott lekvárral és szörppel is.

Saját élménykupon füzet 

Készíthetsz saját kuponfüzetet barátaid számára, amiből az egyes kuponokat a következő karácsonyig bármikor beválthatják nálad. Olyan dolgokat és programokat írj ezekre, amik viccesek, vagy ami mindkettőtöket érdekel, és ezáltal minőségi időt tudtok majd tölteni egymás társaságában.

Ha egy kicsit konkrétabb élményt ajándékoznál, nézz szét bátran a különböző élményprogram gyűjtőoldalakon. Sok-sok izgalmas tanfolyam és szabadidős program közül lehet válogatni, így biztosan meg tudod találni azt, ami szeretteidet érdekelheti.

A Sweet Escape különleges karácsonyi ajánlatai

Amennyiben különleges élményt keresel akár az egész családod, baráti köröd számára, akkor a karácsonyi akcióinkat Neked találták ki. Ajándékutalvány formában megvásárolhatod bármely játékunkat, legyen az akár szabadulós játék, kvízjáték (Vetélkedőszoba), Online szabadulószoba (Szabadulószoba Live), Digitális szabadulós játékKooperatív nyomozós játék vagy szabadtéri Kincskereső játék.

Választható élmények egy utalványban

Karácsonyi akciónkban már 4 ajánlat áll a rendelkezésedre, és ebből két csomag annak is teret enged, hogy maga az ajándékozott választhasson különböző programajánlataink közül. Lesd meg Sweet Max kártyáinkat.

Pár órán belül a kezedben

Az élményt ajándékkártya formájában tudod megvásárolni akár online felületünkön keresztül, ebben az esetben elektronikus úton kézbesítjük pár órán belül a számodra, amit aztán Te magad tudsz kinyomtatni, akár szép fotópapírra.

Hosszú, féléves felhasználhatóság

A járványhelyzetre való tekintettel minden ajándékkártyánkat 6 hónapos érvényességi idővel látjuk el. Természetesen, ha a vírushelyzet úgy hozza, a határidő lejárta után is felhasználhatóak lesznek.

Minden játékunk többgenerációs és unisex, így a kicsik és a nagyok számára is érdekes programokat találsz nálunk.

Programjaink kicsit részletesebben:

Szabadulószobák: Az Ernő utcai bázisunkon 4 izgalmas küldetés közül tudtok választani. Pályáink különböző nehézségűek, így mind a tapasztalt, mind pedig a teljesen kezdő csapatok találhatnak érdekes kihívást minálunk. 11 éves kortól ajánljuk.

Vetélkedőszoba: Izgalmas, de nem iskolai tananyagot számonkérő játékokkal várunk Titeket. Gyűjtsetek minél több pontot, és közben nevessetek nagyon sokat! 7 éves kortól ajánljuk, de ne ijedjetek meg, van külön felnőtteknek szóló játéksorunk is.

Családi Kincskereső játék: Tegyetek egy izgalmas sétát, és egy kincsestérkép segítségével fedezzétek fel együtt az Orczy kertet. A játék végén egy kancsó innivalóra is a vendégeink vagytok a Mycoffee kávézóban. Életkortól függetlenül játszható.

Digitális szabadulószobák: Az otthon biztonságából élvezhető különleges 90 perces küldetéseket találhattok, melyek a szabadulószobák alapját képező logikai játékokra épülnek. 15 éves kortól ajánljuk ezeket, lehet egyedül és társaságban is játszani.

Igazi újdonság a Sherlock Holmes és az ellopott zafírnyakék című kooperációs játékunk, melynek megoldásához 2 emberre van szükség.

Szabadulószoba Live: Gyűjtsetek csapatot, és segítsetek egy bajbajutott animátornak, aki webkamerán keresztül tartja veletek a kapcsolatot. Már 10-12 éves kortól ajánljuk .

Remélem, találtatok néhány érdekes és hasznos ötletet, amivel kedveskedni tudtok ezen a nem szokványos karácsonyon.

Békés készülődést és áldott karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Sweet Escape csapata

Megosztás