Hasznos infók

Sweet Escape - mi vár Rátok a budapesti szabadulószobákban?

Valódi aktív, élő szabadidős élményprogram, egy küldetés, egy játék 100% maradandó élménnyel!

Titkos-, vagy zárt ajtók, furfangos logikai és ügyességi feladatok, számkombinációs lakatok, rejtvények, fejtörők, elrejtett tárgyak és kódok, ördöglakatok, haszontalannak tűnő de nélkülözhetetlen hétköznapi tárgyak...

Felhőtlen szórakozás, gondtalan percek, kihívás, nevetés, sikerélmény, kaland, egy izgalmas új világ, sok-sok extra ajándék!


Újdonság: Már Vetélkedőszoba is a helyszínen! 

A szabadulós játékot remekül ki tudjátok egészíten egy vidám kívzjátékkal!

Kezeket a nyomógombokra! Éljétek át a tévés vetélkedők világát, barátaitok társaságában!

Vetélkedőszoba csapatkép

Műveltségi kérdésektől mentes, szórakoztató, játékos szellemi vetélkedő a nagy piros vetélkedő gombokkal!

Professzionális vetélkedőgomb-rendszer, szórakoztató hangeffektek, vidám játékvezető, egyszerre akár 30 játékos, sok-sok játékos feladat, és nevetés, nevetés, nevetés! Még több információ: www.vetelkedoszoba.hu

De visszatérve a szabadulószobáinkhoz, mi az ami nincs?

  • Ijesztő hang-, és fényhatások, váratlan ijesztgetések, hisz nálunk nem ez adja az "élményt".
  • Kosz és por, hogy ne kelljen a ruhádat utána kukázni.
  • Idegenek, hogy ne zavarjon benneteket senki játék közben.
  • Életveszély, mert biztonság van, és amúgy is vigyázunk Rátok.
  • És természetesen unalom, mert ez egy óriási buli! Ígérjük, hogy nem fogtok unatkozni, majd meglátjátok!

Szabadulós játék gyerekeknek

Mire van szükségetek, hogy kijussatok a szabaduló szobákból?

Csapatmunka, kommunikáció, logika, kis ügyesség, ötletelés, leleményesség, fortély, következtetés, képzelőerő, figyelmesség, kutatás, megfigyelő képesség :-)

Mire nincs szükségetek a kijutós játékaink során?

  • Erőre, mert a Sweet Escape alapszabálya, "többet ésszel mint erővel"!
  • Különleges képességekre, a kijutós játékban bárki lehet értékes csapattag kortól nemtől függetlenül (14 év alatt kötelező egy felnőtt játékos is)
  • Speciális öltözékre, vagy felszerelésre, a küldetés sikeres teljesítéséhez a szabadulós játék során minden biztosítva van a szobában.
  • Sok pénzre, mert ha figyeled kedvezményeinket, fejenként akár már ezer forint alatt átélhetitek az édes szabadulást.
  • Nem kell félnetek a bezártságtól sem, mert nálunk nincs bezártság érzésed a szabadulós játék közben, hiszen nem is lesztek konkrétan bezárva! A Sweet Escape volt az első szabadulós játék, ahol kivettünk mindent, ami összefügésben van a félelemkeltéssel, így csak a furfangos fejtörőkre kell koncentrálnotok :-)

Tedd az élményt még felejthetetlenebbé!

A Sweet Escape szabaduló szobában a csapatodnak a játék után lehetősége van részt venni egy tortás, pizzás, vagy mézes-sütis állófogadáson is. Érdemes kipróbálni, ezzel bővíteni az élményprogramot, és az együtt töltött időt! :-)

A játékok minden nap, délelőtt 9 órától 21 óráig indulnak.

A Foglalás menüpontban regisztráció nélkül egy perc alatt foglalhatsz magatoknak időpontot a szabad helyek közül.

A szabadulószoba megközelítése

Gyalogosan a Nagyvárad tértől (M3 Nagyvárad téri metróállomás, 24-es villamos Nagyvárad téri megálló) 1 perc. Az Üllői úton kell elkezdeni felfelé sétálni a Klinikák, Corvin körút irányába, és az Ernő utcán balra befordulni.
Autóval érkezőknek viszont jó tudni, hogy az Ernő utca egyirányú, mégpedig az Üllői út felől, így autóval pont a Klinikák felől érdemes jönni, és jobbra befordulni az Ernő utcába.

Budapest talán legnehezebb szabadulószobái!

A Sweet Escape statisztikája szerint a kijutási arány: 25-40 %. Ez van….Nem akartunk túl könnyű szabaduló szobát építeni, mert akkor nincs meg a játék végén az a sikerélményed, hogy igen, ezt megcsináltuk! Úgy gondoljuk ez nagyon fontos része egy szabadulós játéknak, kell a kihívás! De tudnod kell azt is, hogy bármelyik feladatot még a gyerekek is képesek megoldani, így kiváló, szórakoztató hétvégi családi program lehet, és abszolút nem lehetetlen a küldetés. A Sweet Escape szabadulószobákban igazi hús-vér logikai feladatokkal találkozhattok, nem csak keresgélni kell kulcsokat.

Mit kell most tennetek, hogy átélhessétek a szabaduló szobák rejtelmeit?

Kattintsatok a Foglalás menüpontra, nézzetek ki a csapatnak egy szabad időpontot, vagy keressetek minket a foglalásért telefonon a 0620-611-0375 számunkon.

A lefoglalt időpontot emailben bármikor van lehetőség módosítani, lemondani, de kérjük ezt amint lehet tudassátok velünk, sürgős esetben mobilon is, hátha még másnak megfelelő lehet, és ki tudjuk adni a szobát. Lefoglalt időpontra meg nem jelenés esetén az előre kifizetett belépő árát nem tudjuk visszaadni, hiszen más esetben kiadhattuk volna az időpontot másnak. Kuponok, ajándékkártyák esetében, igény szerint, kártya/kupon-hosszabbítási díj megfizetésével hosszabbítható a felhasználhatósági idő.

A játékban optimálisan 2-6 fős csapatok játszhatnak (de maximum 8 fő)

A tiszta játékidő 60 perc, ennyi idő áll a játékosok rendelkezésére a kijutáshoz, ha ez alatt nem sikerül kijutniuk a játék véget ér. De ne aggódj, ne lesztek azonnal kidobva! Mindig van idő átbeszélni a feladványokat, sőt általában belefér, hogy a küldetés pár utolsó mozzanatát Ti magatok végig küzdjétek :-)

Kérünk minden játékost, hogy a megadott időpontra pontosan érkezzen! Túl korán sem érdemes érkezni, mivel az előző csapat még bent lehet, így a javasolt érkezési időpont, a játék kezdése előtt 5-10 perccel ;-)

Az állófogadás időtartama maximum 30 perc. Ez pontosan elégséges egy kellemes pizzázásra, vagy torta elfogyasztására. Hosszabbítási lehetőség sajnos nincs, mert ezt a különleges lehetőséget általában szereti minden csapat kihasználni, így a következő csapatnak időben át kell átadnunk.

Ha kuponnal vagy ajándékkártyával érkeztek, legyen nálatok, és kérlek mutassátok fel a játék előtt.

A Sweet Escape egy édes kihívás Neked!

"Egyetlen kaland többet ér, mint ezer egyforma nap, amit kényelemben és jólétben töltök." Paulo Coelho. De miért is?

Mert a kaland akkor történik meg veled, mikor végre megenged magadnak, és a kalanddal együtt jár a felszabadultság, az öröm, a sikerélmény, a boldogság!

A monotonitás is jó lehet egy darabig, de kell a változatosság, különben elkezdünk unatkozni!

És félreértés ne essék, kaland nem csak az ejtőernyős ugrás, vagy a Mount Everest megmászása lehet. Kaland minden olyan dolog, amit szeretnél megtenni, de van benned egy kis félsz, amit gyorsan elhallgattatsz, és mégis megteszed.

Utána persze nagyon büszke leszel magadra, mert már tudod, hogy mennyi mindenre vagy képes!

Szóval: kalandra fel!

Úgy érzed Te is megtalálnád a kincset ha valaki elrejtené?
Te is megoldanád a rejtélyeket és kijutnál a csapdából?

Itt a lehetőség, tedd magad próbára a Sweet Escape kijutós kalandjátékán!

Számítógépes segítség? Nem lesz!
Telefonos segítség? Nem lesz!
Barátok? Igen, ők ott lesznek!

Szívesen tesztelnéd leleményességedet, találékonyságodat?
Szedd össze a bandát, ezúttal egy fantasztikus programra invitálunk benneteket a jól bevált kávézós, vagy sörözős program helyett!

Már négy pálya közül választhatsz:

Sweet Escape, az első szabadulószobánk, hatalmas siker!
Találjátok meg a végtelen csoki receptjét, jussatok el a végtelen csokimezőre, teljesítsétek a Sweet Escape küldetését mindössze 60 perc alatt!

Mézeskalácsház, a boszorkányosan mesés szabadulószobánk!
Csapdába estetek! Jussatok ki a gonosz Boszorkány fogságából 60 perc leforgása alatt, és fejtsétek meg a Mézeskalácsház rejtvényeit!

Cowboy Szoba, az ország első és egyetlen vadnyugati hangulatú szabadulószobája
Füleljétek le a vadnyugat leghírhedtebb banditáit, és szerezzétek vissza a vadnyugat elrabolt dollárjait 60 perc alatt!

Bűvös Torony, ahol hősőkké válhattok!
Szabadítsátok ki a királykisasszonyt, és jussatok ki a Bűvös Torony fogságából 60 perc leforgása alatt! 100% logikai szoba, itt az ügyességetekkel nem mentek semmire! :-)

Ez a játék segít, hogy lazíthass és végre kikapcsolódj

A Sweet Escape program alatt garantált, hogy kiszakadsz a mindennapok világából. Érezni fogod, hogy most nem a hétköznapok rutinját éled.

Egy olyan valóság részese lehetsz, mely különbözik a hétköznapok megszokottságtól. Kis romantikus túlzással, ez az élmény annyira intenzív, úgy érzed mintha Te magad megszűnnél létezni.

A játék annyira lefoglal, hogy nincs kapacitásod egyszerűen a testedre figyelni, vagy az otthoni problémákon rágódni. Azt sem érzed, hogy éhes, netán fáradt vagy.

Különleges, nem mindennapi élményekkel szeretnél gazdagabb lenni?

A kijutós játék során olyan állapotba kerülsz, mint amikor az ember teljesen elmélyül abban a tevékenységben, amit csinál. A koncentrálás és a kontroll érzése a játék alatt nagyon magas, úgy érzed magad, mintha egy energiabomba lennél, mintha a mindennapi problémák megszűnnének, a gondok háttérbe szorulnának.

Az időérzékelésed is megváltozik, mert úgy érzed, mintha állna az óra... pedig az egyre csak csökken és csökken... tudod, mindössze 60 percetek van kijutni!

Töltödj fel, hogy másnap újult erővel vághass neki céljaid megvalósításának!

Fáradtnak érzed magad? Jó volna kicsit feltöltődni?

A Sweet Escape kijutós játék közben talán nem tapasztalsz boldogságérzetet, ahhoz túl erősen koncentrálsz, de utólag létrejön az önmegerősítés, a kiteljesedés és az elégedettség érzése!

Induljon hát a játék!

12 tipp, miért válassz minket! Foglalj időpontot!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés