Party Bingó

Csapatépítő Party Bingó!

Vidám programot keresel? A Party Bingó egy kedvező árfekvésű, de nagyon szórakoztató és izgalmas csapatépítő játék! Kivitelezése egyszerű és akár 100-an is játszhatjátok!

Csapatépítő party bingó akár 100 fős céges rendezvényre

A Party Bingó játék választható az Ernő utcai bázisunkon is (30 fő), de kitelepülünk országosan bárhová, a helyszíntől mindössze egy áramforrást kérünk (de ha kell még anélkül is megoldjuk).

Minta kalkuláció:
Egy 25 fős társaság 1 órás játékának díja budapesti kitelepüléssel 49900 Ft.

Írj nekünk, és küldjük a programtervet ;-)

Ajánlatkérés

"A céges BINGÓ játék egy teljesen új és frissítő élmény volt számunkra itt az irodában, hiszen korábban még sosem próbálkoztunk hasonlóval. Az, hogy egy szakértő játékmester, Ádám, személyesen érkezett hozzánk, hogy vezesse ezt az eseményt, különleges hangulatot kölcsönzött a napnak. Az ő energiája és lelkesedése azonnal magával ragadta a csapatot, és mindenkit izgatott várakozással töltött el a játék és a nyerhető izgalmas ajándékok. StylersGroup, Halász Judit, 2024.03.28" 
Party Bingó értékelés a Stylers Group céges csapatépítő után

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés