Lánybúcsú

Szabadulószobás lánybúcsú

Egy budapesti lánybúcsú programjának megszervezése nem kis feladat, de van jó pár bevált ötletünk! Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az élmények közösek legyenek, épp ezért vált mára az elsőszámú lánybúcsús programmá a szabadulós játék!

60 percre összezárunk benneteket egy szabadulószobába

Szabadulószobás lánybúcsú a Sweet Escape szabadulószobában

A lánybúcsúkon általában nem csak a közeli barátnők, hanem egy vegyes társaság szokott összejönni, akiknek érdemes minél hamarabb össze szokniuk. A szabadulós játék tulajdonképpen egy csapatmunka, melyben egy közös küldetést kaptok, közösen fogtok ötletelni, közösen fogjátok átélni a sikereket, és kizárólag összefogva tudtok majd kijutni.

Mit kell csinálni a lánybúcsús hölgyeknek egy szabadulós játékon?

A Sweet Escape mind a 4 szabadulószobájában a kellékeket, és a szobában lévő jeleket, nyomokat összefüggésbe hozva kell majd furfangos fejtörőket megoldanotok, és kinyitni a szobában található lakatokat, zárt ajtókat, így haladva lépésről-lépésre a cél felé!
Tipp: Tegyétek a játékot még élvezetesebbé! A szabadulószobák közt talán csak nálunk van lehetőség, az ünnepeltről készült képeket beépítve, abszolút egyedivé varázsolni a szabadulásotokat a Kedvenc fotók szolgáltatásunkkal, így okozva neki extra örömöt, meglepetést! Kisebb tárgyakat el is tudunk rejteni a szobákban.

Semmi horror, semmi ijesztgetés, nincs bezártsági érzés!

Szabadulószobáink mind családbarát szobák, értsd úgy, mindent kivettünk, ami a pánik keltésről, bezártságról szól! Nem kell aggódnod attól, hogy valaki nem mer majd játszani, ígérjük, mindenki élvezni fogja! Tévedés ne essék, a Sweet Escape nem gyerekeknek készült, hanem családbarát, így a felnőtt csapatok is jócskán megizzadnak, a kijutást nem adjuk könnyen! De a tapasztalat az, hogy annyi sikerélmény ér majd bennetek a játék során, hogy ha a küldetés netán nem sikerülne 60 perc alatt, akkor sem fogtok szomorúan távozni.
Tipp: töltsétek le a Plusz 10 perc játékidő kuponunkat, így garantáltan kijuttok.

Remek ráhangolódás a lánybúcsú esti bulijára!

A Sweet Escape kijutós játéka segít tehát abban, hogy a lánybúcsús csapat pikk-pakk összehangolódjon, és ez tökéletesen megalapozza a további programok hangulatát! Feltöltődve, sikerittasan vethetitek majd bele magatokat az éjszakába, és immáron, mint egy összeszokott banda!

Bővítsétek az élményeket a helyszínen!

Lánybúcsús szabadulószoba nem csak szabadulós játékkal

A szabadulós játékot számos élményprogrammal van lehetőségetek a Sweet Escape bázisán, és azon kívül is, partnereink által kiegészíteni. Vetélkedőszoba, chippendale műsor, pizzázás, limuzintúra, szabadtéri kincskeresőitalkuponok, csak hogy a legnépszerűbbeket soroljam. Ezzel egyrészt leegyszerűsödik a szervezés, de le vesszük a szervezési gondokat is a válladról, hiszen szívesen összehangolunk akár egy 3-4 vagy akár méghosszabb lánybúcsús programot is Nektek!

Vetélkedőszoba - lánybúcsús kvízjáték szintén a helyszínen

A Vetélkedőszoba egy vadonatúj, fantasztikusan szórakoztató program, melyben személyes tudjátok átélni a tévés kvízvetélkedők világát! Együtt vagytok, együtt játszotok, hiszen a Vetélkedőszoba befogadóképessége 30 fő, és rengeteget fogtok nevetni! Ez nem ügyességi, és nem is műveltségi játék, hanem egy szórakoztató, izgalmas kvízjáték! Mindenkinek saját nyomógombja lesz, kaptok egy játékvezetőt, és sok-sok vicces kvízkérdést! Sőt, akár saját kérdéseket is be tudunk építeni, melyben mondjuk az ünnepeltet vesszük górcső alá!

Chippendale a szabadulószobás lánybúcsún

A szabadulószobás lánybúcsún akár vetkőzős táncos műsort is átélhettek! Számos alkalommal szerveztük meg a programot úgy, hogy a kijutás végén, mikor nyílik az utolsó ajtó, ott áll az úriember, és Meglepetés!, vagy Megtaláltál! szöveggel el is kezdődik a táncos show-műsor. De volt már arra is példa, hogy egy fess fiatalember végig kísérte a csapat játékát, és minden egyes lakatnyitáskor jutalomban részesültek, lehullott egy ruhadarab.

Pizzázás, helyiségbérlés

Pizza partnereinken keresztül nagyon fincsi pizzákat tudunk rendelni, és traccspartis helyiségeinket igénybe véve, lehetőség van közvetlenül a játék után, a helyszínen azokat elfogyasztani. Erre az időtartamra akár pezsgőt, saját italt is behozhattok.

Limuzintúra és szabadulós játék bomba áron!

A Sweet Escape mindig is a legjobb ár/érték arányú szabadulószobák közt volt, de együttműködéseinknek köszönhetően, például a Limuzincsomag, elképesztően jó áron fut! A 60 perces budapesti limuzintúra akár a játék előtt, vagy akár a játék után fuvaroz benneteket az általatok megjelölt bármilyen címre. Budapesten kívülre is akár, egyeztetett felárral.

Szabadtéri lánybúcsú - Kincskereső játék

Velünk szemben található Budapest egyik legszebb parkja, az Orczy Kert. Az önmagában is hangulatos park-kaland egy laza, kötetlen időtartamú keresős-kutatós játék, mely kincskereső térképpel a kezetekben vezet körbe benneteket a park látványosságait érintve, miközben egy mókás történet szálait boncolgatjákot ki. Két kincslelőhely közötti andalgás során simán tudtok hosszasan beszélgetni, saját lánybúcsús próbatételeket beiktatni, de ha felkészült a csapat, akkor a kincskereső játék után egy igazi pikniket is rászervezhettek a tó partján, hogy felejthetetlen fotókat készíthessetek a közösen töltött időről, átélt élményekről.

Darts, pingpong, vagy akár All you can eat étterem

Számos partnerünk van még, ahol kedvezménnyel tudtok kikapcsolódni, szórakozni, vagy enni-inni. Engedjétek el a fantáziátokat, ránk számíthattok!

Segítünk a szervezésben!

Láthatod, hogy nálunk biztos kezekben lesz a csapat, ezért nincs is más dolgod, mint az elképzeléseket összeírva, vedd fel velünk a kapcsolatot, és válaszlevélben küldünk egy komplett program- és árajánlatot, melyből kedvetekre tudtok majd csemegézni!

Árajánlatkérés

Várunk benneteket nagy szeretettel egy esküvő előtti hatalmas közös élményre!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés