Havi akció

Áprilisi akcióink - ingyenes szabadulós játék és tavaszi kincskereső kedvezmény

Akció1

A maradjotthon jegyében készítettünk egy ingyenes online szabadulós játékot, mely azóta három újabb játékkal egészült ki, sőt most már egy ingyenes szabadtéri kincskeresővel is kibővült a játékrepertoárunk!

Itt találod őket: Időmágus - Digitális szabadulószoba

Akció 2

Jön a tavasz, áprilisban ezerrel programolhatunk a szabadban! Kapd össze a családot, és vegyetek részt egy izgalmas családi kincskereső nyomozáson, itt velünk szemben a csodálatos Orczy Kertben! Áprilisi akciónkban a Családi kincskereső játék, 11900 Ft helyett most csak 8900 Ft! Időpontot sem kell foglalni, ha kirándulásra alkalmas az időjárás, csak gyertek, és vegyétek át a Kincskereső csomagot az Ernő utcai bázisunkon ;-)
Mégtöbb infó a játékról: Szabadtéri családi kincskereső kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Jó szórakozást! :-)

Online szabadulószoba - Játssz otthonról!

Foglalj időpontot szabadulószoba LIVE játékunkra, és jutassátok ki otthonról, élő közvetítésben animátorunkat, a szabadulószoba fogságából!

Minden hónapban más és más akció, kövess minket a Facebook oldalunkon is!

Szereted a logikai feladványokat? Iratkozz fel Fejtörő Magazinunkra!

Az akciókon kívül minden hónapban kapsz tőlünk egy furfangos fejtörőt, és persze a megoldásokat is! A kiváló szórakozás mellett sok-sok érdekes cikket is olvashatsz a logika és a fejtörők világából!

Már több mint 5000 olvasó!

 

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés