Havi akció

Októberi akcióink - ingyenes szabadulós játék és őszi kincskereső kedvezmény

Akció1

A maradjotthon jegyében készítettünk egy ingyenes online szabadulós játékot, mely azóta három újabb játékkal egészült ki, sőt most már egy ingyenes szabadtéri kincskeresővel is kibővült a játékrepertoárunk!

Itt találod őket: Időmágus - Digitális szabadulószoba

Akció 2

Itt az ősz, nincs már 30 fok, de októberben is még lazán programolhatunk a szabadban! Kapd össze a családot, és vegyetek részt egy izgalmas családi kincskereső nyomozáson, itt velünk szemben a csodálatos Orczy Kertben, vagy a másik két vadonatúj helyszínünkön! Szeptemberi akciónkban a Családi kincskereső játékaink, 4-6 fős társaságnak 11900 Ft helyett most csak 8900 Ft! Kisebb csapatok részére 2-3 fő esetén mindössze 5900 Ft. Időpontot sem kell foglalni, ha kirándulásra alkalmas az időjárás, csak gyertek, és vegyétek át a Kincskereső csomagot az Ernő utcai bázisunkon, vagy partnereinknél ;-)
Válassz szabadtéri küldetéseink közül: Szabadtéri családi kincskereső kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Jó szórakozást! :-)

Online szabadulószoba, Online kvíz - Játssz otthonról!

Foglalj időpontot szabadulószoba LIVE játékunkra, és jutassátok ki otthonról, élő közvetítésben animátorunkat, a szabadulószoba fogságából!

Már elérhető szórakoztató online kvíz játékunk, melyben élőben játszhattok egy kvízmester irányítása alatt akár több tucatnyian!
Az online kvíz bemutatkozó oldala: Online kvízjáték

Minden hónapban más és más akció, kövess minket a Facebook oldalunkon is!

Szereted a logikai feladványokat? Iratkozz fel Fejtörő Magazinunkra!

Az akciókon kívül minden hónapban kapsz tőlünk egy furfangos fejtörőt, és persze a megoldásokat is! A kiváló szórakozás mellett sok-sok érdekes cikket is olvashatsz a logika és a fejtörők világából!

Már több mint 5000 olvasó!

 

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés