Havi akció

Májusi akcióink - ingyenes digitális játékok, kincskereső kedvezmények

Akció1

Nyitja kapuit a nyár, érkezik a meleg, gyerünk a szabadba! Szedd össze a családot, és vegyetek részt egy izgalmas családi kincskereső nyomozáson, itt velünk szemben a csodálatos Orczy Kertben, vagy a másik három vadonatúj helyszínünkön!

Akciónkban a Családi kincskereső játékaink, 4-8 fős társaságnak 11900 Ft helyett most csak 8900 Ft!
Kisebb csapatok részére 2-3 fő esetén mindössze 5900 Ft.

Időpontot sem kell foglalni, ha kirándulásra alkalmas az időjárás, csörögjetek ránk indulás előtt egy órával korábban, és csak gyertek, vegyétek át a Kincskereső csomagot az Ernő utcai bázisunkon, vagy partnereinknél ;-)
Válassz szabadtéri küldetéseink közül: Szabadtéri családi kincskereső kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Akció 2

Még a maradjotthon jegyében a Covid alatt készítettünk egy ingyenes online szabadulós játékot, mely azóta három újabb játékkal egészült ki, sőt most már egy ingyenes szabadtéri kincskeresővel is kibővült a játékrepertoárunk!

Itt találod őket: Időmágus - Digitális szabadulószoba

Jó szórakozást! :-)

Online szabadulószoba, Online kvíz - Játssz otthonról!

Csapatépítés online! Már elérhető szórakoztató online kvíz játékunk, melyben élőben játszhattok egy kvízmester irányítása alatt akár több tucatnyian!
Az online kvíz bemutatkozó oldala: Online kvízjáték

Minden hónapban más és más akció, kövess minket a Facebook oldalunkon is!

Szereted a logikai feladványokat? Iratkozz fel Fejtörő Magazinunkra!

Az akciókon kívül minden hónapban kapsz tőlünk egy furfangos fejtörőt, és persze a megoldásokat is! A kiváló szórakozás mellett sok-sok érdekes cikket is olvashatsz a logika és a fejtörők világából!

Már több mint 5000 olvasó!

 

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés