Havi akció

Januári akcióink - ingyenes szabadulós játék és téli kincskereső kedvezmény

Akció1

Még a maradjotthon jegyében készítettünk egy ingyenes online szabadulós játékot, mely már három újabb játékkal egészült ki.

Itt találod: Időmágus - Digitális szabadulószoba

Akció 2

Ha jó az idő, januárban is programolhatunk a szabadban! Kapd össze a családot, és vegyetek részt egy izgalmas családi kincskereső nyomozáson, itt velünk szemben a csodálatos Orczy Kertben! Januári akciónkban a Családi kincskereső játék, 11900 Ft helyett most csak 8900 Ft! Időpontot sem kell foglalni, ha kirándulásra alkalmas az időjárás, csak gyertek, és vegyétek át a Kincskereső csomagot az Ernő utcai bázisunkon ;-)
Mégtöbb infó a játékról: Szabadtéri családi kincskereső kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Jó szórakozást! :-)

Online szabadulószoba - Játssz otthonról!

Foglalj időpontot szabadulószoba LIVE játékunkra, és jutassátok ki otthonról, élő közvetítésben animátorunkat, a szabadulószoba fogságából!

Minden hónapban más és más akció, kövess minket a Facebook oldalunkon is!

Szereted a logikai feladványokat? Iratkozz fel Fejtörő Magazinunkra!

Az akciókon kívül minden hónapban kapsz tőlünk egy furfangos fejtörőt, és persze a megoldásokat is! A kiváló szórakozás mellett sok-sok érdekes cikket is olvashatsz a logika és a fejtörők világából!

Már több mint 5000 olvasó!

 

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés