Interaktív kincskereső játék

Királyerdő Kincsei!

Interaktív szabadtéri kaland Budapest talán egyik legelrejtettebb kis erdei gyöngyszemében!
Fedezzétek fel a mesés hangulatú csepeli Tamariska-Dombot egy szuper kincskereső játék által!
Nincs szükség időpontfoglalásra, és a program szerves része a játék végén egy forró csokizás :-)

Családi kincskereső játék - Budapest Tamariska domb - Királyerdő kincsei

Mi jelent az interaktív kincskereső játék?

Kaptok egy kincsestérképet, egy nyomozólapot, és egy dekodóló szerkezetet. A feladat bejárni a nyomok alapján a gyönyörű parkot, és felfedni az erdő őrének kilétét! A játékot egy ingyenesen elérhető online feladatsor is színesíti, mely nem igényel semmiféle letöltést.

Családi szabadtéri kincskereső játék - Csepel Tamariska domb

Kincskereső a Felelős Szülők Iskolája élménybeszámolójával

Ebben a videóban, ízelítőt kaphattok a Királyerdő Kincsei játékunk hangulatáról :-)


Bármikor, bárkivel, egyéni tempóban, időpontfoglalás nélkül

A program kötöttségektől mentes, csak gondoltok egyet, átveszitek a térkép csomagot, és már indulhat is a játék! Nincs időhatár, kedvetekre kutathattok, nyomozhattok a Domb területén, teljes biztonságban, távol a város zajától! Érdemes összekötni a játékot egy laza piknikkel, mert a domb tökéletes alkalmat ad erre is. A program lezárását pedig a cukrászdában élvezhetitek! :-)

Szabadtéri kincskereső játék - Tamariska domb - Királyerdő kincsei

Családi program, baráti program, romantikus páros program

Igazi családi, baráti móka vagy páros romantikus séta felnőtteknek, melyet szívből ajánlunk akár 5-6 évesekkel is, mert már ők is élvezik. Ha szeretsz a jó levegőn sétálni ,időt tölteni, akkor a játék számodra egy plusz élmény lesz, másoknak pedig egy hatékony motiváció, hogy kimozduljatok otthonról.kisebbek a térkép alapján fognak rohangálni a kincslelőhelyekre, míg a nagyobbak, és a felnőttek is élvezettel böngészik a nyomozólapot valamint keresik a mobilon érkező furfangos kérdésekre a válaszokat, melyeket kizárólag a helyszínen lehet majd megválaszolni a nyomok alapján! :-)

Szabadtéri lánybúcsú személyre szabott vőlegény kérdésekkel!

Tökéletes szabadtéri lánybúcsú program, ha a jó levegőn akartok egy könnyed, de nagyon hangulatos játékot szervezni. A kaland előzetes egyeztetés után felár ellenében egyénre is szabható, például vőlegény kérdésekkel! :-)

Szabadtéri kincskereső játék a Tamariska dombon

Időtartam

A játék Tamariska-Dombon sétálgatós része, átlagosan 75-90 perc, és utána még a megfejtett kóddal ugyebár betértek a közeli Hollandi Cukrászdába, ahol leadhatjátok a megoldást, és kaptok egy kancsó finom forró csokit, forró teát vagy limonádét.

Csepeli helyszín

Az interaktív kincskereső játék a nemrég Természetvédelmi Területté nyilvánított csepeli Tamariska-Dombon zajlik, ahová pusztán már csak egy kellemes sétára is érdemes lenne betérni, de izgalmas játékunkkal megfűszerezve egy élményekkel teli kalandtúrát ígérünk!
A Tamariksa-Domb főbejáratának pontos címe: 1213 Budapest, Fenyves utca 25

Megközelítés

A Tamariska-Domb Budapest belvárosától autóval mindössze 20 perc. Érdemes talán autóval érkezni, hogy a Domb és a partner Hollandi Cukrászda (ahol a kincskereső térkép vehető át) közti távolságot ne kelljen legyalogolni, de természetesen ez csak egy ajánlás, gyalogosan (10 perc) sincs igazán messze a két pont.
Tömegközlekedéssel: A domb a legkönnyebben a csepeli Szent Imre tér felől busszal közelíthető meg: a Kőbánya-Alsó vasútállomástól induló 151-es járattal vagy a Kőbánya-Kispest metrómegállótól induló 148-assal, esetleg egy nagyobb sétával a HÉV végállomásától is elérhető.

Felnőttek és gyerkőccel érkezők számára is szuper móka!

A kaland szuper családi, baráti program, de szerelmes párok számára egy tartalmas, festői környezetben tett élménysétának, míg osztálykirándulások, lánybúcsúk részére tökéletes szabadtéri programként is ajánlott

Családi kincskereső játék a Tamariska dombon

Kincskereső Ár (bevezető akció!)

A játék alapvetően 2-6 fős csapatokra van tervezve, de ez sem kőbe vésett.
A játék díja 4-6 főre most 11900 Ft helyett csak 8900Ft, 2-3 fős csapatnak 5900 Ft, mely magába foglalja a játék végén az 1 kancsó elfogyasztható forró csokit (5dl), teát (7dl), vagy limonádét (7dl) is, amit Ti választhattok ki, hogy melyiket szeretnétek. A kancsó ital mennyisége független a létszámtól, az minden esetben fix, de ha netán többen lennétek, természetesen vásárolhattok plusz adagot. Nagyobb létszám esetén javasolt több csapatot alkotni, és csapatonként vásárolni egy kincskereső csomagot.

Forró csoki, tea, vagy friss limonádé jár a játék végén a kalandoroknak

Kincskereső Ajándékkártya

Az élményprogram tökéletes születésnapi ajándék, vagy karácsonyi meglepetés, vásárold meg Ajándékkártya formában! Az ajándékkártya érvényessége 6 hónap, így bőven lesz ideje az ünnepeltnek felhasználnia.

A játék menete:

  1. Tipp: Végezzétek el az elő-regisztrációt, hogy minden információt megkaphassatok!
  2. Online átutalással (Sweet Escape Kft, Erste Bank 11600006-00000000-75764810), vagy személyesen készpénzzel a Sweet Escape szabadulószobában (1096 Ernő utca 36, szemben az Orczy parkkal) vagy partnerünknél szintén készpénzzel a Hollandi Cukrászdában (1213 Budapest, Hollandi út 29/B) fizessetek be egy játékra.
  3. Időpontfoglalás nélkül, csak gyertek, vegyétek át a kincskereső csomagot, és vágjatok neki a kalandnak
  4. A játék során nem lesztek teljesen magatokra hagyva, bármikor segítséget is igénybe vehettek

Elő-regisztráció (semmiféle elköteleződést nem jelent)

Partnerünk

A játék végén a Hollandi Cukrászdába kell majd betérjetek a finomságokért, melynek nyitvatartása fontos, úgy kalkuláljatok, hogy még nyitvatartási időben érkezzetek :-)
H-V: 10:00 – 18:00 között javasolt beérkezni a játék végén a cukrászdába.

Szabadtéri kincskereső játék - Tamariska domb - Hollandi cukrászda

Ajándékkártya- ajándékozz kincskereső élményt

Az élményprogram tökéletes születésnapi ajándék, vagy karácsonyi meglepetés, vásárold meg Ajándékkártya formában! Az ajándékkártya érvényessége 6 hónap, így bőven lesz ideje az ünnepeltnek felhasználnia.

Egyéb

- A játék szabadtéri, így esőben, hóesésben nem javasolt, de ha elkap egy zuhé, másnap simán tudjátok folytatni :-)
- A Tamariska-Dombon szervezett más rendezvények (kitüntetés, felvonulás, ünnepnapi rendezvény) idején a játék elképzelhető, hogy akadályokba ütközhet, de ennek kicsi az esélye. Kérjük a játékkal kapcsolatban a 06304767655 számon érdeklődjetek, a Csepeli Önkormányzat irodát csak azzal kapcsolatban keressétek esetleg, hogy van-e rendezvény ;-) Nem jellemző, de hébe hóba, kb évente egyszer előfordulhatnak rendezvények, ami miatti esetleg lezárhatják a dombot. 
- Lesd meg a többi hasonló szabadtéri kincskereső programunkat, itt a Szabadtéri kincskereső játék gyűjtőoldalunkon ;-)

Jó szórakozást kívánunk!

Családi kincskereső a Tamariska Dombon - Királyerdő Kincsei

Kincskereső játékunk az RTL Klub családi programajánló műsorában is bemutatkozhatott

Tolvaj a Varázserdőben az RTL Klub családi programajánló műsorán

Kincskereső játékaink a tévében is bemutatkozhattak!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés