Interaktív kincskereső játék

Királyerdő Kincsei!

Interaktív szabadtéri kaland Budapest talán egyik legelrejtettebb kis erdei gyöngyszemében!
Fedezzétek fel a mesés hangulatú csepeli Tamariska-Dombot egy szuper kincskereső játék által!
Figyelem! December 1 és január 31 között előzetes telefonos egyeztetés szükséges, ha játszani szeretnétek ,-)

Családi kincskereső játék - Budapest Tamariska domb - Királyerdő kincsei

Mi jelent az interaktív kincskereső játék?

Kaptok egy kincsestérképet, egy nyomozólapot, és egy dekodóló szerkezetet. A feladat bejárni a nyomok alapján a gyönyörű parkot, és felfedni az erdő őrének kilétét! A játékot egy ingyenesen elérhető online feladatsor is színesíti, mely nem igényel semmiféle letöltést.

Családi szabadtéri kincskereső játék - Csepel Tamariska domb

Kincskereső a Felelős Szülők Iskolája élménybeszámolójával

Ebben a videóban, ízelítőt kaphattok a Királyerdő Kincsei játékunk hangulatáról :-)


Bármikor, bárkivel, egyéni tempóban, időpontfoglalás nélkül

A program kötöttségektől mentes, csak gondoltok egyet, átveszitek a térkép csomagot, és már indulhat is a játék! Nincs időhatár, kedvetekre kutathattok, nyomozhattok a Domb területén, teljes biztonságban, távol a város zajától! Érdemes összekötni a játékot egy laza piknikkel, mert a domb tökéletes alkalmat ad erre is. A program lezárását pedig a cukrászdában élvezhetitek! :-) (December 1-től január 31-ig a cukrászda téli szünetében a forró csokizás szünetel)

Szabadtéri kincskereső játék - Tamariska domb - Királyerdő kincsei

Családi program, baráti program, romantikus páros program

Igazi családi, baráti móka vagy páros romantikus séta felnőtteknek, melyet szívből ajánlunk akár 5-6 évesekkel is, mert már ők is élvezik. Ha szeretsz a jó levegőn sétálni ,időt tölteni, akkor a játék számodra egy plusz élmény lesz, másoknak pedig egy hatékony motiváció, hogy kimozduljatok otthonról.kisebbek a térkép alapján fognak rohangálni a kincslelőhelyekre, míg a nagyobbak, és a felnőttek is élvezettel böngészik a nyomozólapot valamint keresik a mobilon érkező furfangos kérdésekre a válaszokat, melyeket kizárólag a helyszínen lehet majd megválaszolni a nyomok alapján! :-)

Szabadtéri lánybúcsú személyre szabott vőlegény kérdésekkel!

Tökéletes szabadtéri lánybúcsú program, ha a jó levegőn akartok egy könnyed, de nagyon hangulatos játékot szervezni. A kaland előzetes egyeztetés után felár ellenében egyénre is szabható, például vőlegény kérdésekkel! :-)

Szabadtéri kincskereső játék a Tamariska dombon

Időtartam

A játék Tamariska-Dombon sétálgatós része, átlagosan 75-90 perc, és utána még a megfejtett kóddal ugyebár betértek a közeli Hollandi Cukrászdába, ahol leadhatjátok a megoldást, és kaptok egy kancsó finom forró csokit, forró teát vagy limonádét.
(December 1-től január 31-ig a cukrászda téli szünetében a forró csokizás szünetel)

Csepeli helyszín

Az interaktív kincskereső játék a nemrég Természetvédelmi Területté nyilvánított csepeli Tamariska-Dombon zajlik, ahová pusztán már csak egy kellemes sétára is érdemes lenne betérni, de izgalmas játékunkkal megfűszerezve egy élményekkel teli kalandtúrát ígérünk!
A Tamariksa-Domb főbejáratának pontos címe: 1213 Budapest, Fenyves utca 25

Megközelítés

A Tamariska-Domb Budapest belvárosától autóval mindössze 20 perc. Érdemes talán autóval érkezni, hogy a Domb és a partner Hollandi Cukrászda (ahol a kincskereső térkép vehető át) közti távolságot ne kelljen legyalogolni, de természetesen ez csak egy ajánlás, gyalogosan (10 perc) sincs igazán messze a két pont.
Tömegközlekedéssel: A domb a legkönnyebben a csepeli Szent Imre tér felől busszal közelíthető meg: a Kőbánya-Alsó vasútállomástól induló 151-es járattal vagy a Kőbánya-Kispest metrómegállótól induló 148-assal, esetleg egy nagyobb sétával a HÉV végállomásától is elérhető.

Felnőttek és gyerkőccel érkezők számára is szuper móka!

A kaland szuper családi, baráti program, de szerelmes párok számára egy tartalmas, festői környezetben tett élménysétának, míg osztálykirándulások, lánybúcsúk részére tökéletes szabadtéri programként is ajánlott

Családi kincskereső játék a Tamariska dombon

Kincskereső Ár (bevezető akció!)

A játék alapvetően 2-6 fős csapatokra van tervezve, de ez sem kőbe vésett.
A játék díja 4-6 főre most 11900 Ft helyett csak 8900Ft, 2-3 fős csapatnak 5900 Ft, mely magába foglalja a játék végén az 1 kancsó elfogyasztható forró csokit (5dl), teát (7dl), vagy limonádét (7dl) is, amit Ti választhattok ki, hogy melyiket szeretnétek. A kancsó ital mennyisége független a létszámtól, az minden esetben fix, de ha netán többen lennétek, természetesen vásárolhattok plusz adagot. Nagyobb létszám esetén javasolt több csapatot alkotni, és csapatonként vásárolni egy kincskereső csomagot.
(December 1-től január 31-ig a cukrászda téli szünetében a forró csokizás szünetel)

Forró csoki, tea, vagy friss limonádé jár a játék végén a kalandoroknak

Kincskereső Ajándékkártya

Az élményprogram tökéletes születésnapi ajándék, vagy karácsonyi meglepetés, vásárold meg Ajándékkártya formában! Az ajándékkártya érvényessége 6 hónap, így bőven lesz ideje az ünnepeltnek felhasználnia.

A játék menete:

  1. Tipp: Végezzétek el az elő-regisztrációt, hogy minden információt megkaphassatok!
  2. Online átutalással (Sweet Escape Kft, Erste Bank 11600006-00000000-75764810), vagy személyesen készpénzzel a Sweet Escape szabadulószobában (1096 Ernő utca 36, szemben az Orczy parkkal) fizessetek be egy játékra.
  3. Időpontfoglalás nélkül, csak gyertek, vegyétek át a kincskereső csomagot, és vágjatok neki a kalandnak
  4. A játék során nem lesztek teljesen magatokra hagyva, bármikor segítséget is igénybe vehettek

Elő-regisztráció (semmiféle elköteleződést nem jelent)

Partnerünk

A játék végén a Hollandi Cukrászdába kell majd betérjetek a finomságokért, melynek nyitvatartása fontos, úgy kalkuláljatok, hogy még nyitvatartási időben érkezzetek :-)
K-V: 10:00 – 18:00 között javasolt beérkezni a játék végén a cukrászdába.
(December 1-től január 31-ig a cukrászda téli szünetében a forró csokizás szünetel)

Szabadtéri kincskereső játék - Tamariska domb - Hollandi cukrászda

Ajándékkártya- ajándékozz kincskereső élményt

Az élményprogram tökéletes születésnapi ajándék, vagy karácsonyi meglepetés, vásárold meg Ajándékkártya formában! Az ajándékkártya érvényessége 6 hónap, így bőven lesz ideje az ünnepeltnek felhasználnia.

Egyéb

- A játék szabadtéri, így esőben, hóesésben nem javasolt, de ha elkap egy zuhé, másnap simán tudjátok folytatni :-)
- A Tamariska-Dombon szervezett más rendezvények (kitüntetés, felvonulás, ünnepnapi rendezvény) idején a játék elképzelhető, hogy akadályokba ütközhet, de ennek kicsi az esélye. Kérjük a játékkal kapcsolatban a 06304767655 számon érdeklődjetek, a Csepeli Önkormányzat irodát csak azzal kapcsolatban keressétek esetleg, hogy van-e rendezvény ;-) Nem jellemző, de hébe hóba, kb évente egyszer előfordulhatnak rendezvények, ami miatti esetleg lezárhatják a dombot. 
- Lesd meg a többi hasonló szabadtéri kincskereső programunkat, itt a Szabadtéri kincskereső játék gyűjtőoldalunkon ;-)

Jó szórakozást kívánunk!

Családi kincskereső a Tamariska Dombon - Királyerdő Kincsei

Kincskereső játékunk az RTL Klub családi programajánló műsorában is bemutatkozhatott

Tolvaj a Varázserdőben az RTL Klub családi programajánló műsorán

Kincskereső játékaink a tévében is bemutatkozhattak!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz és elfogadod ezek használatát a böngésződben. További információt az adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Elfogadom
Foglalás Ajánlatkérés